Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Viimeksi katsomasi elokuva ?

Kirjoittanut: Cherise (Jäsen)
 • #531
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 12.11.2007 12:51
American Psycho tuli katseltua.. Olin lopuksi vähän että "Häh?! eiks se sit tappanutkaan kaikkia niitä tyyppejä?" Mitä mieltä muut ootte, jotka on nähneet kys. leffan?
Kirjoittanut: CybellaTraurig (Aktiivi)
 • #532
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 12.11.2007 18:36
Katottii joku vanha splättärityylinen versio phantom of the operasta. Ihan hirvee! Tuota ei kukaan pysty kattomaan kokonaan. Ei oikein viime yönä tullu uni simmuun :SS
Kirjoittanut: Azrael (Aktiivi)
 • #533
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 12.11.2007 22:03
Viimeksi tuli katsottua viikonloppuna Rob Zombien The Devil's Rejects.
Tämä ei mielestäni ollut läheskään yhtä hyvä elokuva, kuin mitä The House of 1000 Corpses oli ja elokuvan loppuratkaisu oli kovin ennalta arvattava ja tylsä.
Kuitenkin Rob Zombien pureva huumori kulkee loistavasti mukana käsikirjoituksessa ja tietyt kohtaukset tässä elokuvassa ovat oikeita klassikoita.

Viihdyttävä ja hyvä elokuvahan tämä on - ei siinä mitään, mutta The House of 1000 Corpsesin fanina tämän jatko-osa oli melkoinen pettymys.
Kirjoittanut: Metallitar (Nimetön)
 • Lähetetty: 12.11.2007 22:51
1408. Oli kyllä täydellinen pettymys. Arvosteluissa luvattiin äärimmäistä pelkoa. Eihän tuossa nyt mitään ollut,ja täysin sekava.

House on haunted hill.Tätä suosittelen! erittäin hyvä ja pikkuriikkisen pelottavakin!

The machinist. Ihan ok leffa. Tosin todella sekava.
Kirjoittanut: HtorakiM (Jäsen)
 • #535
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 12.11.2007 23:17
Inland Empire - ennakkoon odotin, etten välttämättä pysyisi lainkaan kärryillä, kun uutukaista on kuvattu Lynchin vaikeimmin avautuvaksi ja vähintäänkin sekavaksi teokseksi. Mitä vielä? Inland Empiren ytimestä löytyi suhteellisen selkeä rakenne ja elokuva oli täynnänsä Lynchille tyypillisiä elementtejä, jotka voi tosin tulkita monellakin tavalla. Positiivinen yllätys, joka pitää katsoa vielä lähiaikoina uudestaan.
Kirjoittanut: Ximmo (Aktiivi)
 • #536
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 13.11.2007 01:20
Tappajamehiläiset (Deadly bees), vuodelta 1966. Oli oikein hauska vanha brittileffa.

Lainaus: CybellaTraurig

Katottii joku vanha splättärityylinen versio phantom of the operasta. Ihan hirvee!


Hmm... Onko Phantom of the Operasta tehty jokin splättäriversio? Minulle tuli ensimmäisenä mieleen Dario Argenton ohjaama Opera vuodelta 1988. Sehän on oikein oivallinen taideteos, joka on ohjaajansa kenties kypsin elokuva - tosin pari edellistä olikin melkoista huttua. Siinähän pääosassa on Lady Macbethia Verdin oopperassa esittävä näyttelijätär (sopraano vai mikä lie), jota alkaa ahdistella sekopäinen fani. Fani nappaa näyttelijättären kiinni, sitoo ja suukapuloi hänet, mutta pakottaa neulaviritelmien avulla hänet pitämään silmänsä auki. Ja näin, viattoman tytön katsellessa, herra sadisti silpoo hänen silmiensä alla ihmisiä, mm. tämän poikaystävän.
Kirjoittanut: Deadboy (Aktiivi)
 • Lähetetty: 13.11.2007 03:05

Lainaus: Ximmo

Onko Phantom of the Operasta tehty jokin splättäriversio?


On: Argenton "Phantom Of The Opera" http://imdb.com/title/tt0119889/
ja se on siis eri leffa mitä Ximmo tarkoitti: Argenton "Opera" http://imdb.com/title/tt0093677/

Tuon ensiksi mainitun käskirjoitus perustuu todellakin siihen Gaston Leroux'n Oopperan Kummitukseen, jälkimmäisen juoni menee kuten Ximmo sanoi.

3.9 pojoa IMDB:ssa on hieman liika vähän mutta ei sitä tekelettä voi hyväksikään sanoa.

Sen sijaan olen samaa mieltä tuota Operasta, ehdottomasti niitä parempia Argentoja. Ja tuo Ximmon mainitseva kohtaus siinä on varsin tehokas.

Lainaus: CybellaTraurig

Katottii joku vanha splättärityylinen versio phantom of the operasta


Eihän tuo 1998 nyt vanha ole joten voi olla joku muukin mutten tiedä mikä muu se voisi olla.
Kirjoittanut: Swanette (Nimetön)
 • #538
 • • Muokkasi: Swanette
 • Lähetetty: 13.11.2007 04:23

Lainaus: HtorakiM

Inland Empire - ennakkoon odotin, etten välttämättä pysyisi lainkaan kärryillä, kun uutukaista on kuvattu Lynchin vaikeimmin avautuvaksi ja vähintäänkin sekavaksi teokseksi. Mitä vielä? Inland Empiren ytimestä löytyi suhteellisen selkeä rakenne ja elokuva oli täynnänsä Lynchille tyypillisiä elementtejä, jotka voi tosin tulkita monellakin tavalla. Positiivinen yllätys,

Olen myös nähnyt tuon elokuvan, ja minusta se oli hyvinkin sekava. En pysynyt kärryillä sitten yhtään. Ei se kyllä huonokaan elokuva ollut sinänsä, että voisin kai joskus katsoa sen uudestaan ja nähdä, josko se sitten selkenisi minullekin.
Kirjoittanut: Tristessa (Aktiivi)
 • Lähetetty: 13.11.2007 10:41
Quentin Tarantino: Grindhouse: Death Proof

Tarantino paukauttaa taas. Tällä kertaa Death Proof on kunnianosoitus 1970-1980-lukujen yhdysvaltalaisille ja australialaisille autorämistelyleffoille. Kurt Russellin näyttelemä Stuntman Mike on sarjamurhaaja, joka käyttää aseena erikoisvarusteltua autoaan. Kun vastaan asettuukin joukko kovapintaisia stunt-naisia, huomaa Mikekin haukanneensa ehkä liian suuren palasen...
Elokuvassa on saman tapaista naisenergiaa kuin vaikkapa Descentissa. Dialogi on tarantinomaisen sujuvaa ja idearikasta. Russellin hahmo on kerrassaan mainio, mutta pääosassa ovat naiset.
Autotakaa-ajokohtaukset ovat yleensä tylsiä ja turhia, mutta Tarantino osoittaa, miten niihinkin saadaan koukkua ja järkeä.
Ainoa ryppy elokuvassa on lopun väkivaltakohtaus, joka etenkin heti Jokelan tapauksen jälkeen tuntui turhalta ja kuvottavalta. Olen kai tulossa vanhaksi
Erinomainen elokuva kuitenkin.
Kirjoittanut: Ximmo (Aktiivi)
 • #540
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 13.11.2007 13:54

Lainaus: Tristessa

Quentin Tarantino: Grindhouse: Death Proof

Erinomainen elokuva kuitenkin.


Katselin tuon muutama viikko sitten ja ei se erinomainen ole, hyvä kuitenkin. Pienillä muokkauksilla tuosta olisi saanut erinomaisen.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit