Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kadunvaltaus lauantaina 18.8. Helsingissä

Kirjoittanut: Ximmo (Aktiivi)
 • #1
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 16.08.2007 15:50
Tämä ei ole kovin gootillinen juttu, mutta koska säiden salliessa luvassa on ILMAISTA ja IKÄRAJATONTA huvia kaikille halukkaille, niin...

Katu on punk!

Helsingissä tulevana lauantaina on siis kadunvaltausbileet. Massa ihmisiä kokoontuu johonkin paikkaan, kävelee valitsemalleen kadunpätkälle, pystyttää barrikaadit rajaamaan aluetta ja kas siinä on bilemesta. Lauantaina lähtö on klo 13 Oopperatalolta, joten kadunvaltaus suoritettaneen suhteellisen lähellä sitä. Aikaisemmissa Helsingin kadunvaltauksissa ei ole ollut kahnauksia poliisien kanssa, vaan viranomaiset ovat yleensäkin vahtineet vain vierestä, että kaikki menee ok.

Aiemmin kaikki stadin kadunvaltaukset ovat olleet teknoporukan järjestämiä ja bileissä on siis soinut trance tms jumpsutus. Nämä bileet on omistettu punk-kulttuurille. "Hyvän musiikin lisäksi haluamme tuoda kaikkien tietoisuuteen punkin poliittisen näkökulman. Punk elää ja muuttaa muotoaan, mutta punk-kulttuuriin ei kuulu ihmisten, eläinten tai luonnon riistäminen. Punk on taistelua vapauden, erilaisuuden ja itse tekemisen puolesta."

Livemusiikkia, dj-musiikkia, polkupyöräsotaa*, levymyyntiä, ilmaista ruokaa. Liity joukkoon ja tuo ystäväsikin!

Soittamassa:
Abnormi - http://www.myspace.com/abnormi
Juggling Jugulars - http://www.myspace.com/jugglingjugulars
Hero Dishonest - http://www.myspace.com/herodishonest
Igni Et Ferro - http://www.myspace.com/ignietferro
Rakkaus - http://www.myspace.com/rakkaushc

Lisätietoja: http://www.myspace.com/katuonpunk

*Pyöräsota on jo sinällään hauskaa katsottavaa: Mad Max -tyyliin varustellut fillaristit ottelevat toisiaan vastaan, kunnes kulkupelit hajoavat. Porissa oli kesällä tuollaista menoa, tsekkaa kuvia vaikkapa tuolta: http://s15.photobucket.com/albums/a366/Sheep-o-ram a/Thrashwax%20Pori%202007/
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 16.08.2007 16:10
Anarkistit. Yhh. Laita vaikka "yksarii", eli yksityisviestiä sitten jos joskus järjestätte eduskunnanvaltausbileet!
Kirjoittanut: Ximmo (Aktiivi)
 • #3
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 16.08.2007 16:32

Lainaus: kuopassa

Anarkistit. Yhh


Tarkoittaako tuo nyt sitä, ettei bileisiin voi osallistua, koska sen järjestävästä tahosta osa lukee itsensä anarkisteiksi? Minä en ole anarkisti, mutta kyllä minulle ilmaiset kekkerit kelpaavat. Kyllähän minä muutenkin heidän ajatusmaailmaansa ymmärrän, vaikkakaan en täyttä tukea annakaan. Ruokaa ei aseita -filosofia ja vapaiden tilojen valtaaminen esim. keikkatilakäyttöön ovat mielestäni erittäin hyviä juttuja.

Mut joo, goottimeininkiinhän ei kuulu mikään tuollainen, vaan elämän ydin on punaviinin nauttiminen kynttilän valossa istuen epämukavilla, mutta koristeellisilla sohvilla. (Trolli.)
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 16.08.2007 16:47

Lainaus: Ximmo

Tarkoittaako tuo nyt sitä, ettei bileisiin voi osallistua, koska sen järjestävästä tahosta osa lukee itsensä anarkisteiksi?


Jepajee. Sitä valloitusreissuahan mainostetaan osoitteessa Anarkismi.net ja flaijerissakin lukee, notta "lisätietoa heinäkuussa anarkismi.net". Tämän tiedon pohjalta arvelisin paikalle saapuvan väen olevan valtaosin anarkisteja. Toisaalta paikan päälle saapuu toki spontaanisti esim. ohikulkijoita, jotka eivät halua muuta kuin pitää hauskaa liittämättä tapahtumaan sen kummempia aatteita.

Lainaus: Ximmo

Ruokaa ei aseita -filosofia ja vapaiden tilojen valtaaminen esim. keikkatilakäyttöön ovat mielestäni erittäin hyviä juttuja.


Niin, niin. Tottahan toki. Meikäläistä nyt kiinnostaa kuitenkin eniten niinku se eduskuntatilain pakko-otto.

Lainaus: Ximmo

Mut joo, goottimeininkiinhän ei kuulu mikään tuollainen [...]


Kannattaa goottienkin laittaa rönttävaatteet päälle jos osallistuvat.
Kirjoittanut: Valkyria (Aktiivi)
 • #5
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 16.08.2007 17:30
perhana miks kaikki mihin vois lähtee mukaan tapahtuu silloin ku en pääse lähtemään mukaan
Kirjoittanut: Ximmo (Aktiivi)
 • #6
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 16.08.2007 18:15

Lainaus: kuopassa

Sitä valloitusreissuahan mainostetaan osoitteessa Anarkismi.net ja flaijerissakin lukee, notta "lisätietoa heinäkuussa anarkismi.net". Tämän tiedon pohjalta arvelisin paikalle saapuvan väen olevan valtaosin anarkisteja.


Tätä kadunvaltausreissua mainostetaan Gootti.netissä ja ketjun ekassa viestissä kerrotaan lisätietoja löytyvän MySpacesta. Näiden tietojen pohjalta arvelisin paikalle saapuvan väen olevan valtaosin gootteja ja myspacen käyttäjiä.

Ei noin. Se, että homman takana on jokin ryhmittymä, ei tarkoita, että valtaosa osallistujista olisi anarkisteja. Vain murto-osa punkkareista on anarkisteja. Luulen suuren osan osallistujista olevan punkkareita, kun kerran siellä sellaista musiikkia soitetaan, mutta todellisia anarkisteja ei kovinkaan runsaasti paikalla ole.

Kannattaa myös huomioida, että anarkismi.net on vain verkkopalvelu, ei mikään poliittinen järjestö. Bileet ovat ihan oikeasti vain punkille omistetut bileet ja anarkismi.net tarjosi heille tiedotuskanavan, joka sittemmin karkasi itse asiassa Myspaceen. Jos Gootit järkkäisivät synkkiskadunvaltauksen, niin todennäköisesti vastaava järjestely onnistuisi jälleen anarkismi.netin ja sen takana olevien tahojen kanssa.
Kirjoittanut: Liisa Peililasimaassa (Jäsen)
 • #7
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 16.08.2007 18:37
Tonne vois mennä jos ei flunssa paina liikaa päälle. Ihan vaan bileiden takia ofc. Läski kaspiainen kun oon.
Kirjoittanut: HepZusi (Mister Halloween 2007)
 • Lähetetty: 16.08.2007 18:50
Hitto huonon ajan valitsivat, kun pitää mennä hoitolapsen ja tyttöystävän kanssa heurekaan..Toisaalta olisin muutenki menny varmaa konefestareille alppipuistoon sit. (Myöskin ilmainen ja ikärajaton.) On se hitto kun kaikki on nyt niin päällekkäin.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 16.08.2007 19:08

Lainaus: Ximmo

Bileet ovat ihan oikeasti vain punkille omistetut bileet ja anarkismi.net tarjosi heille tiedotuskanavan, joka sittemmin karkasi itse asiassa Myspaceen.


Tämähän on selvä. Kuin pläkki. Arveluttavaksi elementiksi tekee tapahtuman kytkökset (markkinoinnin saralla) tuohon mainitsemaasi nettisivustoon, oli se sitten miten epäpoliittinen tahansa.

Jos Kansallissosialismi.com-sivustolla julkaistaisiin uutinen jonkun toisen tahon (sellaisen joka ei ole kytköksissä em. nettisivustoon) järjestämästä soihtukulkueesta Helsingin Mannerheimin patsaan ympärillä ja sitä mainostettaisiin myös täällä Gootti.net-sivustolla, niin mitä mielikuvia se voisi synnyttää? Minä pitäisin tuollaista soihtukulkuetta arveluttavana. Arvelisin paikalle saapuvan Ase-SS:n joukkoja.
Kirjoittanut: Liisa Peililasimaassa (Jäsen)
 • #10
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 16.08.2007 20:51
Tuleeko tonne mitään mahdollista kokoontumista, kun suurin osa kamuista ei oo kiinnostunut tommosista jutskista?

Ei sinne yksin kehtaisi mennä, muttakun haluttaa...

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit