Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Lumous Gothic Festival 2010

Kirjoittanut: zynthexia (Jäsen)
 • #1
 • Arvo: Asiantuntija
 • • Muokkasi: zynthexia
 • Lähetetty: 21.02.2010 22:53
Lumouksella on juhlavuosi, kun festivaalimme järjestetään nyt kymmenettä kertaa.
Viime kesän tapaan ajankohta osuu viikolle 27, eli torstaista 8.7. sunnuntaihin 11.7.2010.

LUMOUS GOTHIC FESTIVAL X
08.-11.07.2010, Tampere


BÄNDIT
LEAETHER STRIP (Denmark)
XP8 (Italy)
NOSFERATU (UK)
TWO WITCHES (Finland/Germany)
DEUTSCH NEPAL (Sweden)
THE CEMETARY GIRLZ (France)
WAVES UNDER WATER (Sweden)
GROOVING IN GREEN (UK)
SILENE (Finland)
CHAOS RESEARCH (Finland)
HAERETICI 7074 (Finland)
MARIA (Finland)
KUROSHIO (Finland)

DJ:t
JAAKKO (Katakombi)
JYRKI WITCH (Redemption Club, Kasaribileet, Katakombi)
XAVIER
ZYNTHEXIA (Redemption Club, Kasaribileet)

Musiikkitarjonnan lisäksi tänäkin vuonna Lumouksessa on luvassa paljon oheistapahtumia Dark Marketista sunnuntain piknikkiin ja aloitussaunasta elokuvaan, mutta näistä ja tapahtumien aikatauluista ilmoitamme myöhemmin.

www.myspace.com/lumousgothicfestival
www.lumous.net


LEAETHER STRIP
Yli kahdenkymmenen vuoden odotuksen jälkeen tanskalainen EBM/industrial-pioneeri Claus Larsen saapuu esiintymään Suomeen. Leaether Strip on kuulunut 80-luvun lopulta asti tyylilajinsa terävimpään kärkeen ja suunnannäyttäjiin. Biisit Don't Tame Your Soul, Evil Speaks, Adrenaline Rush ja Japanese Bodies soivat klubihitteinä alan tapahtumissa ja Serenade For The Deadin tyyliset rauhallisemmat albumit fanien kotisoitossa. Leaether Strip on myös pysynyt jatkuvasti ajankohtaisena artistina, julkaisten tasaisesti uutta materiaalia. Uusimmat levyt Aengelmaker, Civil Disobedience ja Yes, I'm Limited V tarjoavat edelleen kantaaottavia, aggressiivisia ja silti tanssittavia electro-biittejä.

www.myspace.com/leaetherstrip

XP8
Italialainen XP8 on ehdottomasti EBM-scenen kuumimpia nimiä juuri nyt. Yhtyeen musiikki on tarkoitettu tanssittavaksi ja Cuttin'n'Drinkin -tyyliset klubihitit ovat tuoneet XP8:lle alati kasvavan ja innostuneen faniryhmän. XP8.n lisäksi yhtyeen toinen pomomies Marco Visconti on nähty soittajana myös Faderheadin, Grendelin, Unter Nullin ja VNV Nationin riveissä. Omien levyjensä ja ahkeran kiertue-elämän lisäksi yhtye on kunnostautunut remixaajana useiden eri artistien levyillä. Uusin albumi Drop The Mask ja siltä lohkaistu single Want It nostivat yhtyeen EBM-artistien kärkikastiin.

www.myspace.com/xp8
www.xp8.org

NOSFERATU
Brittiläisen goottirockin ns. toisen aallon nimekkäimpiin ja kaupallisesti menestyneimpiin artisteihin kuuluva Nosferatu saapuu vihdoin keikalle Suomeen. Vanhat hitit Vampyres Cry:sta The Wiccamaniin ja Divasta Dark Angeliin saavat seuraajan uudesta Black Hole –singlestä. Seitsemän singleä, kymmenen albumia ja yli 250 keikkaa kertovat yhtyeen suosion jatkuneen vuodesta toiseen. Yhtyeen alkupään tuotannon rumpukonekompit ovat vaihtuneet live-rumpaliin ja nykyisin rumpupatterin takana nähdään Killing Mirandassa musisoinut Belle Star.

www.myspace.com/officialnosferatu
www.officialnosferatu.co.uk

TWO WITCHES
Suomalaisen goottirockin legenda nähdään pitkästä aikaa keikalla Lumouksessa. Yhtyeen 23-vuotiseen uraan mahtuu satoja keikkoja ja useita levyjä ympäri maailmaa. Uusin levy, Inner Circle Outsiders, julkaistiin viime vuonna Meksikossa ja seuraava levy ilmestynee ennen kesää. Two Witches on aina ollut oman tiensä kulkija ja viime vuosina noidat on nähty vain harvakseltaan keikoilla Suomessa. Yhtye nähtiin edellisen kerran Lumouksessa kesällä 2005.

www.myspace.com/twowitches

DEUTSCH NEPAL
Pitkän linjan dark ambient industrial –artisti Lina B. Doll hoitaa tänä kesänä kovasti toivotun Cold Meat Industrial –osaston festivaalillamme. Deutsch Nepal kuuluu CMI –tallin nimekkäimpään kaartiin ja samalla dark ambient -tyylisuunnan pioneereihin. Edellisestä Deutsch Nepalin Suomen keikasta on kulunut jo yli viisi vuotta, joten nyt on aika päivittää yhtyeen lavakunto Lumouksessa.

www.myspace.com/deutschnepal

THE CEMETARY GIRLZ
DJ Alien S Paganin johtama ranskalainen The Cemetary Girlz kunnioittaa gootti- ja deathrockin perinteitä. Osa bändin soittajista ehti nauttia suosiota Ranskan cold wave-piireissä jo edellisen orkesterinsa, Sleeping Childrenin, kanssa ja The Cemetary Girlz on kasvattanut tuota suosiota entisestään. Debyyttialbumi Smoke My Brain ilmestyi 2009 ja sen jälkeen yhtye on kiertänyt alan tapahtumia aktiivisesti. Yhtyeen ensikeikka Suomessa on tänä kesänä Lumouksessa.

www.myspace.com/thecemetarygirlz

WAVES UNDER WATER
Waves Under Water edustaa ruotsalaisen syntsapopin uutta sukupolvea. Debyyttialbumi Serpents and the Tree ilmestyi viime vuonna ja sen ansiosta aukenivat ovet myös Keski-Euroopan markkinoille ja yhteistyöhön Das Ich -soittaja Bruno Krammin Danse Macabre –yhtiön kanssa. Suomeen Waves Under Water saapuu keikalle ensimmäistä kertaa.

www.myspace.com/wavesunderwater

GROOVING IN GREEN
Perinteistä brittiläistä goottisoundia esittelee myös Grooving In Green. Vuosina 1991-1998 yhtye toimi nimellä Children On Stun ja julkaisi useita levyjä Cleopatra Recordsin ja M&A Musicartin kautta. Kymmenen vuoden tauon jälkeen Children On Stunin perustajat Simon Manning ja Pete Finnemore aloittivat bänditouhut uudestaan. Laulajaksi löytyi herra nimeltä Tron ja nimeksi vaihtui Grooving In Green, mutta musiikkilinjaus pysyi edelleen brittityylin goottirockina. Ensi-EP Ascent julkaistiin keväällä 2009 ja debyyttialbumi pitäisi ilmestyä Lumoukseen mennessä.

www.myspace.com/groovingingreen08
www.myspace.com/officialchildrenonstun

SILENE
Tamperelainen Silene perustettiin vuonna 2004 alun perin Siouxsie & The Banshees -covereita soittavaksi bändiksi. Vaikka yhtyeenä Silene on vielä nuori, oli bändin soittajilla ennestään pitkä ja nimekäs historia goottirockin parissa. Orkesterin muusikot ovat vaikuttaneet muun muassa yhtyeissä Love Like Blood, Two Witches, Kuolleet Kukat, Fury Raven ja Fucking Finland, eli soittotaitoa ja kokemusta löytyy. Silenen ensilevy 107 Raven Road ilmestyi vuonna 2006 ja In The Middle 2008. Viime kesänä keikka peruuntui, mutta nyt yhtye nähdään toista kertaa esiintymässä Lumouksessa.

www.myspace.com/sileneband

CHAOS RESEARCH
Chaos Research yhdistelee elementtejä niin klassisesta kuin elektronisestakin musiikista, maustettuna ripauksella etnovaikutteita ja dark ambient-henkistä synkistelyä. Yhtyeen debyyttialbumi Revelations julkaistiin Japanissa vuonna 2006. Viime aikoina Chaos Research on ollut aktiivisimmillaan elokuvamusiikin puolella, mutta Lumouskansalle tullaan tarjoilemaan myös hieman rytmikkäämpiä herkkuja.

www.myspace.com/chaosresearch

HAERETICI 7074
Ovron ja Niko Skorpion musiikillisen yhteistyön tuloksena syntynyt Haeretici 7o74 yhdistelee dark ambientia, rituaalimusiikkia ja kokeellista elektroniikkaa vaikuttavaksi teatraaliseksi kokonaisuudeksi. Yhtye keskittyy tutkimaan muun muassa improvisaatiopainotteisesti rituaalimagian tematiikkaa live-esiintymisien kontekstissa.

www.myspace.com/haeretici7o74

MARIA
Maria sai alkunsa Lohjalla vuonna 2003 Joy Divisionin, Mana-Manan ja The Candles
Burning Bluen innoittamana. Nykymuodossaan yhtyeen sävellykset lähestyvät jo ihan oikeaa
rock-musiikkia, kurinalaista minimalismia ja rosoista punkin sointia karsimatta.

www.myspace.com/murhelaulu

KUROSHIO
Kuroshio Currentin lopetettua toimintansa lokakuussa 2008, aQi Kuroshio aloitti uuden bändin tyylinään "trance meets electro industrial". Ensi-EP, Hacked Digital, julkaistiin syksyllä 2009. Kuroshio saapuu tanssittamaan kansaa Lumouksen Sunday Live –tapahtumaan.

www.myspace.com/kuroshiomusic


- oikeudet muutoksiin pidätetään –

**Pääsylippujen hinnat ja myyntipaikat, Lumouksen oheistapahtumat, sekä päiväkohtainen ohjelma ilmoitetaan lähiaikoina.**

TERVETULOA LUMOUKSEEN!

- Lumous Gothic Festival
Kirjoittanut: MustaHukka (NeppaGootti)
 • Lähetetty: 22.02.2010 17:43
Pitääkin järkätä vapaaksi tuo viikonloppu jeij!
Kirjoittanut: Kalmankoura (Jäsen)
 • #3
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 22.02.2010 19:58
Tänne taasen tuleman pitää.
Kirjoittanut: Nordis (Jäsen)
 • Lähetetty: 23.02.2010 21:25
Fuuuuuuuuu--! Pitihän se arvata että jos kaksille festareille vuodessa aikoo niin tietenkin ne ovat samaan aikaan
Kirjoittanut: Unholysacrament (Aktiivi)
 • #5
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 23.02.2010 23:59

Lainaus: Nordis

Fuuuuuuuuu--! Pitihän se arvata että jos kaksille festareille vuodessa aikoo niin tietenkin ne ovat samaan aikaan

Minkäs kanssa lumous menee päällekkäin ?
Kirjoittanut: Sharida (Jäsen)
 • #6
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 24.02.2010 23:36

Lainaus: Nordis

Fuuuuuuuuu--! Pitihän se arvata että jos kaksille festareille vuodessa aikoo niin tietenkin ne ovat samaan aikaan


Joka vuosi sama kitinä

Mutta itse odotan kyllä innolla tämä vuoden Lumousta ja tulevaa bändikattausta, ehkä tänä vuonna sitä saisi hommattua useamman vapaapäivän töistä ja pääsisi riekkumaan koko viikonlopuksi.
Kirjoittanut: Nordis (Jäsen)
 • Lähetetty: 25.02.2010 23:53

Lainaus: Unholysacrement

Minkäs kanssa lumous menee päällekkäin ?


Varmaan aika monenkin tapahtuman, mutta itseäni liikauttaa päällekkäisyys Metalcampin kanssa.

Lainaus: Sharida

Joka vuosi sama kitinä

Ja joka vuosi lukuisia samanlaisia kohtaloita? Ei vaan, loistava ja pettämätön muistini oli sijoittanut viimekesän Lumouksen jonnekin elokuun puoliväliin joten olin sitten kuvitellut että se olisi tänä vuonna samoihin aikoihin Pitää vain tyytyä toivomaan että paikalla ei olisi kauheasti mitään oman must see -osastoni bändejä.
Kirjoittanut: rotta (Jäsen)
 • #8
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 26.02.2010 08:51
Voi perse! Kainuun rastiviikot osuvat samalle viikonlopulle. Mitä mä teen?
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 26.02.2010 09:23

Lainaus: rotta

Kainuun rastiviikot


...Mitkä?
Kirjoittanut: rotta (Jäsen)
 • #10
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 26.02.2010 11:45
http://krv.rastiviikko.fi/

Muita tulossa?
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit