Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Parannuksia foorumiin. Mielipiteitä kaivataan...

Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 28.02.2009 18:41
Joo...? Et...? No joo. Tuohon profiiligalleriaan on tehty sellainen päivitys, kun aikaisemmin kuvia voi lisätä max. 10 kappaletta. Nyt niitä voi lisätä jopa 15 kipaletta. Kuvat näkyvät edelleen vain niille henkilöille, jotka ovat kirjautuneet foorumitsydeemiin. Ulkopuoliset näkevät sen kuvagallerian sijaan vain ilmoituksen, jossa pyydetään liittymään jäseneksi ja kirjautumaan jotta kuvia voi katsella.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 14.03.2009 15:09
Goottifoorumille tehtiin sellainen pieni päivitys, joka nyt ilmenee sillä lailla, että viestin lähettäneen henkilön nimimerkkiä klikkaamalla pääsee suoraan ko. henkilön profiilisivulle.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 18.03.2009 21:41
Tässä foorumilla ja muuallakin Gootti.net-sivustolla on vähän uudistusta tulossa sivuston graafiseen ilmeeeseen kun kerran kolmen vuoden virstanpylväs ylitettiin, ja koska meitillä ei ollut parempaakaan tekemistä kuin räplätä jotain kuvatiedostoa. Ajattelin pistää Gootti.netin ulkoasuun tällaisen ehostetun ilmeen:

Ulkoasuehdotus Gootti.netille

Hei dyydsit, makutuomaroikaa vähän. Onko tuo nyt liian räväkkä? Kuvassa esitetään voimakkailla väreillä joku fiktiivinen taistelu joka EI SIIS liity mihinkään maailmanvalloitusfantasiaan. Toisaalta en tarkoita myöskään sitä, ettäkö olisin luopunut aikeista valloittaa vähän yhtä sun toistakin, mutta tässä yhteydessä sillä ei ole mitään tekemistä tämän kuvan kanssa.
Kirjoittanut: DeadlyNightshade (Aktiivi)
 • #444
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 18.03.2009 21:51
Haluaisin säilyttää nykyisen kivitekstuurin, kun se on niin hautakivimäinen ja trüügöötti. Muth on tuokin "ihan kiva", paitsi että tuo sininen ei tunnu ollenkaan kuuluvan tuohon ja sekoittaa ihan liikaa
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 18.03.2009 22:03
Se sininen on siinä tuomassa sellaista merellistä meininkiä. Hyvä jos sentään tämä nykyinen kivitekstuuri vaikuttaa hyvältä, mutta se menee kyllä jossain vaiheessa vaihtoon jos tämä uudistus saa kylliksi kannatusta teiltä foorumilaisilta.
Kirjoittanut: Severana (Jäsen)
 • #446
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 18.03.2009 22:08

Lainaus: kuopassa

Goottifoorumille tehtiin sellainen pieni päivitys, joka nyt ilmenee sillä lailla, että viestin lähettäneen henkilön nimimerkkiä klikkaamalla pääsee suoraan ko. henkilön profiilisivulle.

Muuten hyvä, mutta ennenhän nimimerkin sai sitä klikkaamalla viestikenttään, mikä oli ainakin minusta kätevää. Onnistuuko tämä nyt jotenkin muuten? Kun näpyttelee nimimerkin omin kätösin viestiin, niin tulee helposti kirjoitusvirheitä, mikä ei ole välttämättä kovin mukavaa nickin omistajasta. Jos nyt sellaisista pikkujutuista ärsyyntyy...
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 18.03.2009 22:14
Joo, tuo on tosiaan korvattu ja jätetty pois kelkasta. Se tuskin tulee takaisin kun viestien lainaaminen on lopulta selkein tapa viitata johonkin henkilöön. Mielessäni oli joku parempikin perustelu, mutta en jaksa ajatella kun menen nukkumaan. Tuutilullaa itse kullekin! Hyvää yötä joka iikalle.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 18.03.2009 22:32
Tykkään tuosta vaakunasta, sen päällä keikkuvasta tirpasta ja punaisesta nauhasta. Loppuosa näyttää aika sekavalta kokoelmalta erilaisia ideoita, on kalkkunoita, sinistä, violettia, kuplaa.... liikaa! Jos tuon keskiosan napakka ote jatkuisi jotenkin siinä ympärilläkin, tiedä häntä sitten että miten.
Kirjoittanut: Und3ad (Aktiivi)
 • Lähetetty: 18.03.2009 23:38
Itse tykkään enemmän tästä edellisestä mallista mutta jos se nyt vaihtoon menee niin voisi se olla hieman yksinkertaisempi kuin tuossa mallikuvassasi, siinä on vaan vähän liikaa kaikkea (niinkuin Piiskansiima jo mainitsikin)
Kirjoittanut: DeadlyNightshade (Aktiivi)
 • #450
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 19.03.2009 00:09
Eli kuopassa, nyt poistat ne siniset ja violetit hörsyt ja kalkkunat, niin tuo on oikein hieno! Korvaa ne vaikka nykyisellä kivitekstuurilla. Olen kiintynyt siihen.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 4 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit