Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Parannuksia foorumiin. Mielipiteitä kaivataan...

Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 25.04.2006 03:27
Lähettelin tonne infoon pari ideaa, joilla tästä foorumista sais mielenkiintoisemman.
Ekaks kelasin sitä, et tänne vois laittaa jonkin sortin "tapahtumakalenterin", josta jengi pystys käydä tsekkaan tulevat bileet. Sen yhteydessä vois olla kuvagalleria menneistä bileistä ympäri Suomee. Ois ihan jees katella kuvista, millanen meininki missäkin bileissä on ollut, ja jos sattuis vilahtaan tuttuja naamojakin kuvissa. Koskee tietty myös festareita ja muita keikkoja.
Toinen ideani koski pientä lisäystä tonne jäsenrekisteriin. Et jospa siihen omaan profiiliin vois liittää oman kuvansa! (mikäli tänne joku pärstänsä haluaa kaikkien nähtäville..). Mut jos haluaa, niin ois kiva tietää millasten tyyppien kaa täs ollaan tekemisissä. En tiiä ootteko te muut kiinnostuneita näistä ideoista, mut ois kiva kuulla mielipiteitänne!
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 25.04.2006 10:33
Kiitos ideoistasi. Ainakin jonkinlaista kuvagalleriaa on kyllä tulossa. Tällä hetkellä galleriaa upotetaan tähän sivuston ulkoasuun ja galleriassa käytettyä XHTML-merkkausta parannetaan. Pyrin säätämään tuota galleriaa sillä tavalla, että käyttäjä voi itse omatoimisesti halutessaan lisätä sinne valokuvia -- tällöin galleriasta ei muodostu turhaa rasitetta muutenkin burnoutista ja monenlaisista hermoromahduksista kärsivälle Minulle.

Foorumin profiilikuvasysteemi on jollain kierolla tavalla jo valmis, paitsi se ei nyt toimi. Profiilikuvajutun toteuttaminen vaatii jonkin verran ulkopuolisen PHP-koodarin apua. Jos joukossamme on PHP-kielen taitajia niin nyt olisi oiva hetki astua rivistä askel eteenpäin...

Ninnin aktiivisuus on ihailtavaa. Kehitysideoita ja kaikkee niiq saa muutkin foorumilaiset tänne ehdotella. Pyritään tekemään tästä sellainen paikka josta on teille ja meille huvia ja hyötyä.

Tuosta Ninnuskan ehdottelemasta tapahtumakalenterista vielä, jotta eiköhän se onnistu. Sehän ei oikeastaan vaadi muuta kuin jonkinlaisen simpelin työkalun, johon voi kirjoitella tekstiä. Laitetaan muistiin.

Muistutanpa vielä sivuston uutisosion kaipaavan lisää väkeä toimitukseen. Jos Sinulla on sana hallussa ja haluat messuta oikean asian puolesta niin otapa yhteyttä viestittämällä sähköpostia osoitteeseen info@gootti.net
Kirjoittanut: Siikakala (Jäsen)
 • #3
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 25.04.2006 12:04
*ottaa askeleen eteenpäin* Onhan tuota php:ta tullut jonkin verran tullu säädettyä :P
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 25.04.2006 12:28
Eksellenttiä! Tämän foorumin käyttäjäprofiileihin lisättävä valokuva vaatii nähdäkseni ainoastaan aivan pienen hommeliinin säätämistä. Jos suoriudut tehtävästäsi niin saat korvauksesi vaivannäöstäsi vaikkapa Ahvenanmaan, Ruotsin ja Norjan (jos suunnitelmamme toteutuvat). Voidaan tietysti kehitellä sinulle muutakin palkintoa. Saat halutessasi ainakin pari Ubuntu Linuxia.

Jos tuo urakka tosiaan kiinnostaa ja ehdit vähän siihen paneutumaan niin laitapa sähköpostia tulemaan. Kerron sitten tarkemmin tuosta teknisestä puolesta.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 27.04.2006 18:34
Attention! Tapahtumakalenteria rakennetaan parhaillaan. Kalenteri tulee sisältämään luettelomaisen listauksen tulevista tapahtumista. Luetteloitavat tapahtumat tulevat olemaan ainakin aihealueista:

1. Musiikki (klubitapahtumat, musiikkifestivaalit, bändi-illat jne.)
2. Taidenäyttelyt
3. Elokuvat (esim. ensi-illat jne.)

Pääpaino tapahtumakalenterissa on musiikkiin liittyvissä tapahtumissa. Kalenterin konehuone on jo valmis ja muutamia tapahtumia on tallennettu kalenteriin. Tässä vaiheessa yhteisön jäsenet, eli Te, voisitte luetella vaikkapa sellaisia paikkakuntanne tapahtumia, joita voisi lisätä kalendääriin. Tapahtumakalenteriin ei kuitenkaan hyväksytä esimerkiksi kristittyjen käännytysiltojen tietoja, Lallin snagarin ale-päiviä tai teknojumputtajien miittejä.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 28.04.2006 20:23
Tapahtumakalenterista löytyy tällä hetkellä tiedot vajaasta paristasadasta tapahtumasta. Ilmoitelkaapa jos on lisättävää!

Muokattu: Linkki tapahtumakalenteriin on nyt poistettu. Kalenteria kun ei ole enää olemassa.
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 30.04.2006 19:57
No kiitos että ideat kelpasivat!
Kunhan tätä foorumia tässä jonkin aikaa kehitellään, niin eiköhän tänne laiteta joku "seuranhakupalstakin"!!!! Parin vuoden päästä kun tänne ittensä klikkaa, pomppaa heti esiin teksti: Yksinäiset Gootit, klikatkaa tätä nappulaa jos kaipaatte kainaloonne kaltaistanne
Hehheh, ei kai nyt sentään. älä ota kaikkee tosissasi. Vaikka onhan se varmaan tottakin että meitä on täällä hyvinkin yksinäisiä yksilöitä. Tota seuranhakupalstaa parempi ajatus olis suunnitella joskus vaikka jotain "yhteistapaamisia" jonnekin jos joku tuntee olevansa yksin maailmassa.
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 30.04.2006 20:06
Lainaus: kuopassaTapahtumakalenteriin ei kuitenkaan hyväksytä esimerkiksi kristittyjen käännytysiltojen tietoja, Lallin snagarin ale-päiviä tai teknojumputtajien miittejä.

No eihän me tänne foorumiin oltais rekisteröidytty jos edellämainituista (etenkin eka ja kolmas) jutuista innostuttais!
Mut menempäs nyt heti paikalla tsiigaan sen kalenterin.
On mulla joitain muitakin ideoita tänne tungettavaks, mut katotaan nyt eka miten nää aikasemmat ideat lähtee rullaan.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 30.06.2006 00:29
Tähän väliin ilmoitusluontoinen asia:

Kaivataan vapaaehtoista henkilöä avustamaan Gootti.net:in tapahtumakalenterin ylläpitotehtävissä. Tämä apulainen, avustaja, lähinnä etsisi tietoa tulevista tapahtumista, joista sitten lisättäisiin tiedot tapahtumakalenteriin. Olen tähän mennessä itsekseni, eli yksin, yrittänyt pitää kalenterin kohtalaisessa jamassa... Valitettavasti kuitenkaan aika ei aina riitä sen päivittämiseen.

Ilmoitelkaapa itsestänne, olisi nimittäin oikein mukava juttu saada tuo taakka jaettua.

Muokattu: Linkki tapahtumakalenteriin poistettu.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 08.07.2006 22:31
Lainaus: NinniToinen ideani koski pientä lisäystä tonne jäsenrekisteriin. Et jospa siihen omaan profiiliin vois liittää oman kuvansa! (mikäli tänne joku pärstänsä haluaa kaikkien nähtäville..).


Profiiliin voi muuten nyt lisätä oman valokuvan. Rekisteröitynyt käyttäjä voi lisätä foton muokkaamalla profiilisivuansa. Tätä toimintoa vielä kehitellään -- pitäisi ensin löytää joku vapaaehtoinen PHP-koodari.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!