Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Parannuksia foorumiin. Mielipiteitä kaivataan...

Kirjoittanut: emanon (Inkvisiittori)
 • #581
 • Arvo: Mahtigootti+
 • • Muokkasi: emanon
 • Lähetetty: 29.09.2010 14:49
Nyt ***** vois vihdoin laittaa tuon "vastaa/lainaa" linkin sellaiselle kohdalle, että normaali ihminen tajuaa, kenen viestiä on lainaamassa! Kiesus, minkä ihmeen takia se viiva on edellisen henkilön viestikentässä?!
Kirjoittanut: FilthyVictorian (Aktiivi)
 • #582
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 18.10.2010 18:51
Ei pysty gööttideitissä laittamaan viestiä, kun sanoo että nimimerkki on mukamas väärä, vaikka on oikein. Mikä vammaaa?
Kirjoittanut: Nordis (Jäsen)
 • Lähetetty: 18.10.2010 19:19
En ole ymmärtänyt miksi täällä hengaa topikkeja joihin on vastattu viimeksi parhaimmillaan kolme vuotta sitten. Jokin aika sitten jotkut kyselivät epähuomiossa 1,5v sitten myynnissä olleiden saappaiden perään Toki tuota voi perustella "historian" säilyttämisellä, mutta minusta on vähän typerää pitää laudalla esim. yhtä joulutopiccia joka sitten kaivetaan vuosittain jostain syövereistä. Raikkaampaa keskustelua syntyisi jos kuolleiden aiheiden annettaisiin olla rauhassa ja niiden kadottua luotaisiin uusia samaa asiaa käsitteleviä aiheita kenties eri näkökulmasta. Nyt tuntuisi typerältä luoda uusi aihe vaikka suosikkijoululauluista sillä joulua käsitellään jo toisaalla, mutta koska sen toisen topicin aiheena on joulu noin yleisesti olisi tökeröä koittaa varastaa keskustelu käsittelemään nimenomaan niitä lauluja. Noissa on myös se ongelma että ihmisten arvot ja asenteet muuttuvat ajan mittaan, joten voi olla tunkkaista hehkuttaa joulukorttien askartelua jos edellisellä sivulla on joulun 2008 postaus jossa angstataan ja toivotaan joulupukin, papin tai nyt vähintään Neitsyt Marian kuolemaa.

Sitten vielä sellaista että nuo uloskirjaus- ja viestinlähetysnapit tuntuvat olevan juuri väärin päin. Onneksi lauta sentään varmistaa haluatko kirjautua ulos, muuten lukuisat viestit olisivat menneet bittiavaruuteen.


Edit: Ensimmäiseen aiheeseen liittyen: Tuon topikkien säilyttämisen huomioon ottaen on jotenkin erikoista että aktiiviset aiheet lukotetaan ja aloitetaan alusta kun ne saavuttavat tietyn sivumäärän. Tuntuu jotenkin nurinkuriselta.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 18.10.2010 22:28

Lainaus: emanon

Nyt ***** vois vihdoin laittaa tuon "vastaa/lainaa" linkin sellaiselle kohdalle, että normaali ihminen tajuaa, kenen viestiä on lainaamassa!

Normaaleja ihmisiäkö sinä täältä odotat löytäväsi? Koska nyt kitisit kuitenkin noin voimallisesti, laitoin viestien erottamiseksi reunaviivat. Sen lisäksi Ominaisuudet-sivulta löytyy aivan sen alaosasta sellainen pudotusvalikko, jonka vasemmalla puolella lukee Teema. Jos valitset teemaksi Emanon (Viestin lainaaminen -remix), tuo lainauslinkki siirtyy muiden viestin toimintojen kera aivan viestialueen loppuun.

Lainaus: FilthyVictorian

Ei pysty gööttideitissä laittamaan viestiä, kun sanoo että nimimerkki on mukamas väärä, vaikka on oikein. Mikä vammaaa?

Yleensä on ruudun ja tuolin välillä vika, mutta laitoin sinulle yksäriä täältä Gootti.netistä. Luehan ja kerrohan miten kävi...

Lainaus: Nordis

En ole ymmärtänyt miksi täällä hengaa topikkeja joihin on vastattu viimeksi parhaimmillaan kolme vuotta sitten.

Joitakin vanhoja viestiketjuja siirretään aika ajoin arkistoon, jolloin niihin ei enää sikiä uutta keskustelua. Vanhojen viestiketjujen säilyttäminen on aika tärkeä juttu, koska ne viestiketjut on jo indeksoitu hakukoneisiin ja niihin on saatettu linkittää muualta. Jos viestiketju deletoidaan tai sen osoite vaihtuu, linkit menevät rikki eikä kävijä löydä sitä mitä oli etsimässä. Vanhojen viestiketjujen avulla saadaan uusia jäseniä.

Lainaus: Nordis

Raikkaampaa keskustelua syntyisi jos kuolleiden aiheiden annettaisiin olla rauhassa ja niiden kadottua luotaisiin uusia samaa asiaa käsitteleviä aiheita kenties eri näkökulmasta.

Saatat olla oikeassa. Jos valvojat haluavat muuttaa ikiaikaisia tapoja tämän jutun suhteen, antaa mennä vaan.

Lainaus: Nordis

Sitten vielä sellaista että nuo uloskirjaus- ja viestinlähetysnapit tuntuvat olevan juuri väärin päin.

Juu, tästähän onkin tullut palautetta ainakin Kediralta joskus aikaisemmin. Hänen ansiotaan on se uloskirjautumisen varmistus. Foorumin rakenteessa taisi olla joku rajoittava tekijä, jonka vuoksi nappulain järjestys on nykyisenlainen. Koetan tehdä esikatselu- ja lähetysnappulan erottuvammaksi.
Kirjoittanut: SeKukaVaaniiSängynAlla (Jäsen)
 • #585
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 18.10.2010 22:46
Hooh, mä en ookkaan ees huomannut et tuolta alhaaltakin voi kirjautua ulos. Mietin pitkään et mitvit te kitisette, nehän ihan eri paikoissa
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 18.10.2010 23:31
Jep, siellähän se on ollut jotain neljä vuotta... Siinä alhaalla on uloskirjautumista varten nappula ja silloin kun ei olla kirjautuneena, siinä näkyy kirjautumislomake.
Kirjoittanut: FilthyVictorian (Aktiivi)
 • #587
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 19.10.2010 13:42

Lainaus: SeKukaVaaniiSängynAlla

Hooh, mä en ookkaan ees huomannut et tuolta alhaaltakin voi kirjautua ulos.

Jonkin sortin Fail?
Kirjoittanut: SeKukaVaaniiSängynAlla (Jäsen)
 • #588
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 19.10.2010 19:35
^No vissiin jonkin sortin. Foorumilla hengaillut kumminkin jo jonku kaks vuotta
Kirjoittanut: Nordis (Jäsen)
 • Lähetetty: 24.10.2010 22:13

Lainaus: kuopassa

Perusteluita.


No joo, hyväksyn pitkin hampain Mutta nyt tuli ihan oikeitakin bugeja kerrottavaksi. Tuossa uudessa Emanon-teemassa eivät toimi nuo "Vastaa" ja "Lainaa" -linkit ollenkaan. Näkyvät kyllä linkkeinä mutta käyttäytyvät kuin tavallinen teksti.

Toinen bugi löytyi profiilisivulta "omat kuvat" -kohdasta. Kun klikkasin toisena olleen kuvan alla olevaa "vaihda oletuskuvaksi" -linkkiä, sain errorin että minulla ei ole oikeuksia tehdä kyseistä muutosta ja sen jälkeen lauta kirjasi minut ulos. Tästä huolimatta kuva kyllä vaihtui, mutta muut profiilisivulla tehdyt muutokset katosivat
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 24.10.2010 22:29

Lainaus: Nordis

No joo, hyväksyn pitkin hampain


Pitkin (kulma)hampain pitääkin hyväksyä, ollaanhan goottifoorumilla!

Sen verran täytyy kommentoida, että ainahan niihin vanhoihin voi heittää lisää kommenttia eikä se nyt maailmaa kaada jos aihe menee vähän vierestä. Toisaalta, jos nyt on joku kauanaikaa koomaillut aihe, niin kyllähän sitä aina toki voi harkita että joku perustaa uuden aiheen ja näin on tehtykin (topikin kohdalla jota en juuri nyt saa päähäni...) kun aloitusviesti on ollut parempi kuin alkuperäisen ketjun. Ei täällä nyt mitään natseja olla.

Paljo ainakaa :P
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit