Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Parannuksia foorumiin. Mielipiteitä kaivataan...

Kirjoittanut: liothe (Nimetön)
 • Lähetetty: 16.08.2006 10:48
Lainaus: kuopassa Muistutanpa vielä sivuston uutisosion kaipaavan lisää väkeä toimitukseen.


Ennen kuin uskallan ottaa yhteyttä (se vaatii multa paljon) pitänee tarkistella, että mahtaneeko ko. muistutus vielä tässä vaiheessa olla voimissaan? Mä voisin ilmottautua vapaaehtoiseksi kirjottelemaan ylipäätään kaikenlaista mikäli tarvetta löytyy.. Kuopassa.. mitäpä tuumaat?
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 16.08.2006 11:22
Onhan se ilmoitus vielä voimissaan, vaikka ikää ilmoitukselle jo kertynyt kuukausia. Tuoretta verta kaivataan uutiskoneiston rattaita rasvaamaan. Sinulla vaikuttaa kyllä olevan kyky kirjoittaa luettavaa tekstiä, kirjoituksistasi löytyy vieläpä ns. punainen lanka, joka on mainiota.

Laitapa sähköpostia niin kerron vähän tarkemmin tuosta ruljanssista, jota kohtaan olet osoittanut kiinnostusta.
Kirjoittanut: Velvet Grey (Nimetön)
 • Lähetetty: 06.09.2006 17:02
Ei parannuksia foorumiin, mutta onko tuohon gootti.netin wikiin olemassakana etusivulta linkkiä? Minä en ainakaan löydä. Olisi helpompi mennä päivittelemään sitä, jos sinne pääsisi vähän nopeammin.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 06.09.2006 21:34
Ei ole linkkiä siihen vielä. Pitää vähän kehitellä, että mihin noita extra-toimintojen linkkejä voi laittaa. Tuohon siniseen navigaatiopalkkiin kun ei enää uusia linkkejä mahdu. Katson josko saisin kehiteltyä sellaisen pudotusvalikon, josta käsin pääsisi surffailemaan noihin alla lueteltuihin osioihin.

Tällä hetkellä sivustolla on noita "extra"-juttuja seuraavasti:

- Tietopankki (wiki]
- Tiedostojen säilytyspaikka
- Kuvagalleria

Näiden lisäksi on todennäköisesti tulossa vielä sellainen osio, jossa luetellaan sivuston "työntekijät", tai siis sellaiset henkilöt, jotka tuottavat sisältöä ja kehittävät sivustoa.

Muokattu: Poistettu linkki tiedostojen säilytyspaikkaan ja kuvagalleriaan, sillä niitä ei ole enää olemassa.
Kirjoittanut: Velvet Grey (Nimetön)
 • Lähetetty: 06.09.2006 21:50
Lainaus: liothe Muistutanpa vielä sivuston uutisosion kaipaavan lisää väkeä toimitukseen.Minäkin voin tuota silloin tällöin tuottaa, jos lisävoimia tarvitaan.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 06.09.2006 23:35
Jepajee. Toki sisällöntuottajia kaivataan, ainahan niitä. Laitan sinulle infoa tilanteesta kohta & pian sähköpostitse, saat sitten samalla käyttäjätunnuksen ja salasanan uutishuoneeseen. Lue siis mailisi.
Kirjoittanut: Velvet Grey (Nimetön)
 • Lähetetty: 09.11.2006 18:19
Mites ois vaikka 'edellisen käynnin jälkeen tulleet viestit'-toiminto, ja haku-toiminto, ettei tule kymmentä viestiketjua samasta aiheesta?
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 09.11.2006 18:26
Foorumilla on hakukone! Yippee. Se nimi on "Etsi" ja se löytyy näiden foorumisivujen yläosasta. Hakutoimintoa suositellaan käyttämään aivan sen takia, kuten sie Velvet Grey kerroit, ettei useita samaa asiaa käsitteleviä viestiketjuja jatkuvasti avattaisi.

Tuo toinen ehdotuksesi, "edellisen käynnin jälkeen jälkeen tulleet viestit" -toiminto, on erinomainen idea. Sellainen on kyllä tulossa. Ei sen asentamiseen kovin paljon vaadita, mutta ainoa este sille on tämän nykyisen foorumin versio. En ole uskaltanut päivittää foorumia sen uusimpaan tarjolla olevaan versioon sen tautta kun foorumin lähdekoodia on itse puukotettu -- ensin pitäisi siis päivittää koko foorumi uusimpaan versioon, jonka jälkeen tuo kaipaamasi toiminto voidaan asentaa. Tuo toiminto on tulossa, ajankohtaa ei vielä tiedossa.
Kirjoittanut: Rottenicia (Jäsen)
 • #19
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 09.11.2006 18:28
joo ja sitten sinne vois laittaa tulevien miittien ja tapahtumien sovitut aikataulut. ettei niitä tarvii useaan kertaan kysyä.(kuten minä)
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 09.11.2006 18:37
Olen ilmoitellut jokaisesta goottimiitistä tuolla uutispuolella + sitten täällä foorumilla jokaisesta goottimiitistä on aina jossain informaatiota... Vähän sekavaksi on mennyt, että siinä mielessä todellakin tartteis jottain tehrä. Oi mustan älyhuumorin mestari, ideasi on toteutuskelpoinen ja tarpeellinen.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!