Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Parannuksia foorumiin. Mielipiteitä kaivataan...

Kirjoittanut: Velvet Grey (Nimetön)
 • Lähetetty: 07.12.2006 21:10
Se varsinainen asia mikä minut tänne ajoi oli se, että mistä noihin viesteihin pääsee vastaamaan? Olenko jäänyt jostain paitsi, kun en tuota toimintoa löydä. On vähän epäselvää, kun siitä tulee ilmoitus sähköpostiin, muttei sitten tiedä, notta missä pitäisi tuohon vastata. Jos tuota vastaustoimintoa ei foorumilla ole, olisi mukava saada jonkinlainen viestilaari kullekin.
Kirjoittanut: Velvet Grey (Nimetön)
 • Lähetetty: 11.12.2006 16:48
Niin tosiaan. Minua korpeaa myös se, että täällä ei ilmeisestikään voi muokata ja /tai poistaa vanhoja viestejä. Tällainen toiminto olisi enemmän kuin hyödyllinen meikäläiselle, kun ainakin päästelen sammakoita aika lahjakkaasti suustani ja älyän hävetä sitä vasta myöhemmin.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 11.12.2006 17:01
Lainaus: Velvet Grey Minua korpeaa myös se, että täällä ei ilmeisestikään voi muokata ja /tai poistaa vanhoja viestejä.


Lähetettyjen viestien poistaminen on tosiaan evätty normikäyttäjiltä. Foorumille lähetetyt asiattomat viestit poistetaan moderaattorien tai ylläpidon toimesta. Vanhojen viestien muokkaus oli aikaisemmin asetettu niin, että yhden päivän sisällä viestin lähettämisestä viestiä voi muokata. Laitoin nyt niin, että jotta tuota seitsemän päivän, eli yhden viikon, sisällä lähetettyjä viestejä voi muokata. Eli jos sie, Velvet Grey, lähetät jonkun viestin esim. tänään, voit muokata sitä vielä muutamien päivien kuluttua.

Lainaus: Velvet Grey Se varsinainen asia mikä minut tänne ajoi oli se, että mistä noihin viesteihin pääsee vastaamaan?


Ööm. Taas näitä kysymyksiä mitkä vaativat ajatusvoimaa ja pinnistelyä. Onneksi en tee asiakaspalvelua leipätyökseni. Foorumille lähetettyihin viesteihin voi vastata. Foorumin yläosassa (tuossa missä lukee kaunokirjoituksella "Gootti.net:in keskustelufoorumi") näkyy viestiketjuja selatessa "Vastaa"-linkki. Klikkaamalla sitä voi vastata.

Lainaus: Velvet Grey On vähän epäselvää, kun siitä tulee ilmoitus sähköpostiin, muttei sitten tiedä, notta missä pitäisi tuohon vastata.


Sähköpostitse tulee tiedotteita uusista viesteistä, jos siis olet tilannut jonkun viestiketjun kuulumiset sähköpostiosoitteeseesi. Sähköpostiviestin lopussa pitäisi olla linkki, mitä nylkyttelemällä pääsee foorumille ao. viestiketjuun.
Kirjoittanut: Velvet Grey (Nimetön)
 • Lähetetty: 11.12.2006 17:04
Lainaus: kuopassa Ööm. Taas näitä kysymyksiä mitkä vaativat ajatusvoimaa ja pinnistelyä. Onneksi en tee asiakaspalvelua leipätyökseni. Foorumille lähetettyihin viesteihin voi vastata. Foorumin yläosassa (tuossa missä lukee kaunokirjoituksella "Gootti.net:in keskustelufoorumi") näkyy viestiketjuja selatessa "Vastaa"-linkki. Klikkaamalla sitä voi vastata.

Ääh eikun niihin yksityisviesteihin P i t ä ä s e l v e n t ä ä u l o s a n t i a i l m e i s e s t i.
Kirjoittanut: Velvet Grey (Nimetön)
 • Lähetetty: 11.12.2006 17:09
Lainaus: kuopassa Lähetettyjen viestien poistaminen on tosiaan evätty normikäyttäjiltä. Foorumille lähetetyt asiattomat viestit poistetaan moderaattorien tai ylläpidon toimesta.

Poistakaa rorasah-kommenttini, pliis? Silleen, että ne eivät näy lainauksissakaan. En tykkää, jos jäävät kummittelemaan johonkin jossain muodossa.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 11.12.2006 17:09
Okei, okei. Selvä hommeliini. Niihin ei voine vastata, jos yksityisviestin lähettäjä ei ole ilmoittanut yksityisviestissä omaa sähköpostiosoitettaan / puhelinnumeroaan / postiosoitettaan. Tähän systeemiin on tulossa jossain vaiheessa muutos, eli ostan foorumille paremman yksityisviestitoiminnon heti kun saan tarpeeksi rahaa tuonne PayPal-tilille.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 11.12.2006 17:14
Lainaus: Velvet Grey Poistakaa rorasah-kommenttini, pliis? Silleen, että ne eivät näy lainauksissakaan.


Tämä selvä, mutta vain koska on erittäin poikkeuksellinen tapaus.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 16.01.2007 20:09
Olisiko mitenkään mahdollista, että kun ketjuun jaarittelee jonkun postauksen ja painaa lähetä-nappia, niin napinpainaluksen jälkeen näkymä palaisi alueen etusivulle tai edes ketjun loppuun minne olen jorinani juuri suoltanut? Nykyinen viestiketjun alkuun palaaminen on jotenkin epäloogista.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 16.01.2007 22:47
Juu, tuo ominaisuus on kyllä tulossa. Kartoitan ensin mitä muutoksia tämän foorumin versioon olen tehnyt, jonka jälkeen päästään päivittämään foorumi uusimpaan versioon. Foorumin uusimmissa versioissa on mainitsemasi toiminto.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 21.01.2007 03:39

Lainaus: Piiskansiima

[...] kun ketjuun jaarittelee jonkun postauksen ja painaa lähetä-nappia, niin napinpainaluksen jälkeen näkymä palaisi alueen etusivulle tai edes ketjun loppuun minne olen jorinani juuri suoltanut?


Tämä toiminto on nyt käytettävissänne. Kun viesti on lähetetty, palataan automaattisesti takaisin juuri lähetetyn viestin kohdalle. Samansuuntaisia päivityksiä on myös havaittavissa kun viestejä muokataan.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!