Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Avatar-kuvakkeet käytössä.

Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 13.10.2011 07:34
Onko se uusi avatar sellainen verestävä silmä? Jos on niin se uusi näkyy meille muille. Avatar voi olla välimuistissa jonkin aikaa vaikka uusi olisi otettu käyttöön. Jos nettisivun päivittää pari kertaa näppäimistön F5-painiketta naputtamalla, se huuhtoo vanhat kuvat pois välimuistista.
Kirjoittanut: TheSecret (Aktiivi)
  • #52
  • Arvo: Mahtigootti++
  • Lähetetty: 13.10.2011 11:15
Ok, hyvä tietää. Vaihdoin sen jo parisen päivää sitten, mutta ehkä mun selain ei sitten vaan oo päivittyny. Nyt koulun koneella näen itsekin uuden kuvan.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!