Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Avatar-kuvakkeet käytössä.

Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 24.02.2006 14:08
Tänään foorumille asennettiin lisäosa, joka mahdollistaa käyttäjien avatar-kuvakkeiden esittämisen.

Avatar on pieni kuvatiedosto (PNG, GIF, JPG, JPEG), joka esitetään foorumilla käyttäjän viestien yhteydessä. Kuvakkeen käyttäminen yleensä helpottaa käyttäjän tunnistamista, tosin avatarin ei silti ole pakko esittää käyttäjän naamataulua.

Liittymällä jäseneksi saat avatarit käyttöösi. Voit joko käyttää omaa kuvatiedostoa, jonka lataat oman tietokoneesi kovalevyltä, tai valmista avatar-kuvaketta (joita tosin tällä hetkellä ei ole vielä valmiina, mutta joita valmistetaan par'aikaa). Avatar-kuvakkeen tiedostokoon olisi oltava enintään 10 kilotavua. Leveys saa olla max. 100 pikseliä, sama juttu korkeuden kanssa.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 24.02.2006 21:04
Nyt avatar-kuvia on valikoimassa muutamia kappaleita. Lisää tullee jossain vaiheessa.

Käytössä olevien kuvakkeiden luettelon saa näkyviin kirjautumalla ensin foorumille ja sitten klikkaamalla "Ominaisuudet" -välilehteä.

Oman profiilisivun alalaidassa näkyy jo käytössä oleva avatar-kuvake. Kuvakkeen oikealla puolella näkyy kolme linkkiä: "Lataa uusi avatar", "Valitse avatar luettelosta" ja "Poista nykyinen avatar". Klikataan kerran linkkiä, jossa sanat "Valitse avatar luettelosta" koreilevat. Nyt avautuu luettelo valmiista avatar-kuvakkeista. Halutun avatarin voi valita klikkaamalla sitä kerran.
Kirjoittanut: Narcissa (Nimetön)
 • Lähetetty: 18.04.2006 16:33
Itselläni on pienoinen ongelma noiden avatarien kanssa. Olen useaan kertaan, joka kerta kun olen täällä käynyt, yrittänyt ladata itselleni koneeltani avataria. Avatar on aina ollut sopivan kokoinen, ja tiedostomuoto oikea. Olen yrittänyt useammalla eri avatarilla, mutta eipä toimi ei. Antaa vaan joka ikinen kerta seuraavanlaisen viestin;

"Tapahtui virhe ladattaessa tiedostoa! Tiedostomuoto oli mahdollisesti väärä tai tiedoston koko oli liian siirui, tai virhe johtui jostakin teknisestä häiriöstä. Ole hyvä ja yritä uudelleen tai ota yhteyttä keskustelufoorumin ylläpitäjään."

Mistähän moinen mahtaisi johtua? O.o'
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 18.04.2006 17:56
Kummallinen tapaus. Voitko lähettää sen avatarin, jota olet yrittänyt lisätä profiiliisi, sähköpostiosoitteeseen info@gootti.net? Voin yrittää lisätä sen kuvakkeen profiiliisi manuaalisesti.

Jos muilla on esiintynyt samankaltaisia ongelmia avatar-kuvakkeiden kanssa niin antakaapa kuulua itsestänne.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 14.05.2006 16:05
Uusia avatar-kuvia on lisätty valikoimaan hetki sitten. Rekisteröityneet käyttäjät voivat oman profiilisivunsa kautta valita valmiiden avatar-kuvien joukosta haluamansa kuvan, joka esitetään käyttäjän foorumille lähettämien viestien yhteydessä.
Kirjoittanut: Faith Black (Aktiivi)
 • #6
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 02.06.2006 16:08
Mulla on sama ongelma kuin Narcissalla...Mutta no joo, eipä se nyt haittaa, kyllä mä ilman avatariakin pärjään=D
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 05.10.2006 17:02
Muutamia (4 kpl) uusia avatar-kuvia on lisätty tänään. Viestiketjun alkupäässä on ohjeet kuinka valita avatar luettelosta.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 17.08.2007 12:56
Nyt taas tusinan verran uusia avatareita lisätty. Käykää katselemassa!
Kirjoittanut: Unenvarjo (Jäsen)
 • #9
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 19.08.2007 20:18
Minäkään en saa kuvaa tonne lisättyä, vaikka koko on oikee ja oikeessa muodossaki se on. :S
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 20.08.2007 11:03
Voin vilkaista sitä avataria jos lähetät sen osoitteeseen info@gootti.net. Sen tiedostokoko tulee olla enintään 5 kilotavua ja koko kuvapikseleinä enintään 80x80.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!