Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

artisti jota et voi sietää?

Kirjoittanut: Scarlet Widow (Nimetön)
 • Lähetetty: 16.09.2009 20:40
On olemassa läppäbändejä, liukuhihnatuotantobändejä ja sitten ihan taiteellisiakin yhtyeitä. Tosin suurin osa viimeisen kategorian edustajista tekee hommaa läpällä.

Kuitenkin en oikeastaan vihaa mitään yhtyettä. Suomalainen bändi on aina arvostettava, jos sanoittaja osaa käyttää suomen kieltä. Valitettavasti suurin osa suomalaisista lauluntekijöistä ei osaa. Siksi radio menee nopeasti hiljaiselle kun, joku Lauri Tähkä & The Boys aloittaa tiluttelunsa.

Sitten on vain niitä bändejä, jotka eivät osaa tehdä taitavaa musiikkia. Ei ole kummoinen suoritus keneltäkään ottaa kitaraa käteen ja soittaa neljää sointua, hyristä päälle jotain ympäripyöreää tunteilua aiheesta, josta on jo kaikki sanottu. Ai mitä? Kaupalliset radiokanavat? Siellähän ne pitävät pesäänsä.

Nostalgisista/muista tunnesyistä nämäkin joskus iskevät syvemmälle tajuntaan, mutta se ei ole juurikaan soittajien tai biisintekijöiden taituruudesta kiinni vaan kuuntelijan oikeanlaatuisesta mielentilasta. Siksi se yksi PMMP:nkin biisi on kiva.

Nyt tulee äkkiseltään mieleen kaksi bändiä, joista en oikeasti tykkää. Tämmöisenä metallinistinä on tullut tutustuttua vaikka mihin, mutta rehellisesti sanoen ah-niin-must-blackmetal-kirkonpoltto-saatanankiroi lu-norjalainen-murhabändi Mayhem ei iske. Hommasta meni itu, kun vuosi takaperin Jalometallifestareilla saatanallinen vokalisti heilutteli koko keikan hirttoköyttä yleisön edessä. Välillä taisi pujottaa lenkin kaulansakin ympäri. Minusta näky oli koominen.

Ja Katatonia on oikeasti vain huono. Ei mitään intohimoa.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 18.09.2009 22:39
Päivän yöööök-hetki koettiin ehdottomasti Within Temptationin parissa. Radio Rock soitti jonkun akustisen kipaleen bändiltä, se kuulosti naikkosmetallin sijaan ihan joltain geneeriseltä amerikkalaiselta kantrivetoinen-laulaja-lauluntekijä-kitaran-kanssa -tekeleeltä. WT ei sinänsä herätä minussa suurempia tunteita puoleen jos toiseen, mutta ei hyi olkoon että se biisi oli kurainen!
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 19.09.2009 10:04
Olen tässä parin viikon aikana kyrsiintynyt hirveän pahasti Kristina Braskiin. Se ainoa rallatus joka soi jokapuolella, hyipä helvetti. Biisissä ei ole mitään uutta, laulajan ääni on outo ja vielä enemmän ärsyttää mokoman s-vika! Minua eivät puheviat muuten yleensä häiritse, mutta laulaessa ne ärsyttävät suunnattomasti. "Ishkä shanoi..." Uargh! Ja mokoma vielä vääntelee naamaansa ihan liikaa musiikkivideollaan.

Ja se perkeleen renkutus soi minulla nyt päässäkin!
Kirjoittanut: MustaHukka (NeppaGootti)
 • Lähetetty: 19.09.2009 11:28

Lainaus: Iiriva

Ja mokoma vielä vääntelee naamaansa ihan liikaa musiikkivideollaan.

Ja nykii päällään silleen ärsyttävästi Huhhuh...

Ja toinen nainen joka saa ällötyksen tunteita aikaan on Kate Bush biisillään "Running up that hill"...en voi sietää sitä kiekumista.
Kirjoittanut: P-M (Jäsen)
 • Lähetetty: 22.09.2009 22:50

Lainaus: Iiriva

Ja se perkeleen renkutus soi minulla nyt päässäkin!

Soipa minullakin heti kun viestisi luin.

Ja myöskään en voi sietää Hellcity Punksia, niin mitäänsanomatonta rokkia kun olla ja voi. Niin mitäänsanomatonta, että ärsyttää jo. Ei mikään ihme, että niitten levyn sai kaupan päälle eräässä putiikissa..
Kirjoittanut: SyllaBoreal (Jäsen)
 • #386
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 25.09.2009 13:14
Itse inhoan yli kaiken Within temptationia, yh, sen typerän akan vinkuminen ja kirkuminen saa kyllä otsasuonet pullistelemaan kummasti. -.-
Kirjoittanut: SirMarylee (Aktiivi)
 • Lähetetty: 25.09.2009 13:17
Nyt meni hermo: AC/DC on mitta täynnä... Taas tulee radio rockilta ARGH! Neljänsoinnunbändit.... murh...
Kirjoittanut: Gothica (Nimetön)
 • Lähetetty: 25.09.2009 16:25
Huh, nyt riittää jo. Lauri Tähkä & Elonkerjuu on ehkä kamalin bändi ikinä, sen lisäksi sitä tulee jokaiselta mahdolliselta radiokanavalta! Yhyy... Ne biisien sanatkin on jo ihan järkyttäviä.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 25.09.2009 16:31

Lainaus: Gothica

Huh, nyt riittää jo. Lauri Tähkä & Elonkerjuu on ehkä kamalin bändi ikinä, sen lisäksi sitä tulee jokaiselta mahdolliselta radiokanavalta! Yhyy... Ne biisien sanatkin on jo ihan järkyttäviä.


http://www.riemurasia.net/jylppy/media.php?id=6571 6&c=5 <-
Kirjoittanut: Gothica (Nimetön)
 • Lähetetty: 25.09.2009 16:43
^Repesin pahasti. Off...
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit