Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Ei-goottibändit.

Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
 • #251
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 16.09.2009 20:13

Lainaus: Wednesday

Tuo Nick Caven "Murderballads" -levy on kyllä kestosuosikki, siitä en luovu vaikka ois kuinka übergootti ;D

Se on todella hieno levy, vaikka itselläni ei sitä enää olekaan
Kirjoittanut: Scarlet Widow (Nimetön)
 • Lähetetty: 16.09.2009 20:49
Kuuntelen oikeastaan hyvin vähän "goottimusaa". Käsittääkseni Nightwish&co ovat sellaisia? En ole oikein genretietoinen yksilö.

Kuitenkin olen aika black metal -henkinen otus. Monet suosikkini löytyvät täältä. Niitä on niin paljon, etten edes luettele

Sitten on kaiken maailman muut ihmetykset, jotka taitavat mennä alanimen "rock" alle. CMX, Nick Cave... Myös vanha suomiherkuttelu iskee, Leevi & The Leavings etunenässä. Sitten on jotain etnisiä kummajaisia, joista kukaan ei ole kuullut mitään (tai toivottavasti on), joihin kai voi lukea Tenhin (suomalaista etnistä), Angelique Kidjon, Gogol Bordellon jne..

Olen myös hulluna jazziin ja klassiseen musiikkiin. Varsinkin 20 - 30 -luvun jazz on lähellä sydäntäni. Savuisia kapakoita ja trio improvisoi blueskaavassa... Ah.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 05.10.2009 15:04
Green Dayn uusinta tekelettä kuuntelen Youtuben kautta. On jotenkin tosi hämmentävää kun lähes jokainen biisi kuulostaa elävästi muiden artistien aiemmin tehdyiltä biiseiltä. Omaperäistä... not. 21 Guns on ihan sievä kappale, muut ovat äärimmäisen blah. Mitäänsanomaton radiopoppi ja hengettömät täytebiisit seuraavat toisiaan. Green Day on onnistunut uransa aikana suoltamaan oikein mukiinmeneviä veisuja, mutta nyt heput ovat kyllä taantuneet teinipunkrockin U2:ksi!!

Muox: Kuuntelin vertailun vuoksi ja vähän muutenkin heti perään Billy Talentin III:n, ja täytyy kyllä sanoa että onneksi kaikkia bändejä eivät rahavirrat ja suosion lisääntyminen pilaa. Entinen rähinä on edelleen päällä, vaikka musiikki muistuttaakin hyvin suuresti Billy Talentin aiempia biisejä. No, eipä tähän vielä kyllästy...
Kirjoittanut: neo_shaman (Aktiivi)
 • #254
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 06.10.2009 11:29

Lainaus: Piiskansiima

mutta nyt heput ovat kyllä taantuneet teinipunkrockin U2:ksi!!

AAAAAAAARGH! Yksi U2 riittää! Toivottavasti Billy Joe ei yritä Bonoksi Bonon paikalle.
Jottei ihan offiksi mene:

Lainaus: Scarlet Widow

Olen myös hulluna jazziin ja klassiseen musiikkiin.

Minäkin rakastan jazzia [paitsi "modernia" jazzia, kuten free jazzia ja fuusio jazzia] ja klassista musiikkia Kuuntelin juuri eilen Tchaikovskia ja Rimski-Korsakovia.
Tchaikovski on ollut suuern diggailun kohde pikkukakarasta asti, kun katselin Disneyn Fantasiaa jossa oli pätkiä Pähkinänsärkijästä. Pitäisikin muuten varata liput taas Oopperaan, muistaakseni siellä menee joulun alla jälleen Pähkinänsärkijä. Viimeksi näin sen 2004 Kansallisoopperassa, olisi jo aika mennä uudestaan.
Kirjoittanut: Arvet (Nimetön)
 • Lähetetty: 07.10.2009 22:13
CMX: Lapsi on helmi! Siinä lauletaan suloisesti: "Lapsi lattialla, se on oma poikani, musta potkupuku, niittihelistin...." . Se on AINOA CMX:n hyvä biisi! SUOSITTELEN KAIKILLE!!!!!!!!!!!!! Biisi löytyy Isältä pojalle- punkkokoelmalevyltä.
Kirjoittanut: Defiini (Jäsen)
 • #256
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 13.10.2009 21:03
pidän paljon the doorsista. Jim morrisonin runot on niin.. hyviä mutta kyllä mä jotain Turmion kätilöitä rakastan myös.. kaikki ei ole goottia
Kirjoittanut: SyllaBoreal (Jäsen)
 • #257
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 14.10.2009 15:13
Meiltä löytyy todella paljon erilaista black metallia... Varmaan useampi sata levyä... Sitten allekirjoittanut kuuntelee myös hyvin paljon apulantaa & muita kotimaisia kun sattuu sille tuulelle
Kirjoittanut: HepZusi (Mister Halloween 2007)
 • Lähetetty: 14.10.2009 20:38

Lainaus: Defiini

pidän paljon the doorsista. Jim morrisonin runot on niin.. hyviä

Doorsit on kyllä ihan pirun siisti bändi, just aitoa runorokkia ja ohan niiltä iso vaikutus tullu goottimusalle!:puolivakavastimistäköhän se kaikki kornius onkaan tullu)

Tällä hetkellä meitsi kuuntelee yötä, Lanka palaa on kyl yks kovimmista kasarimainstreamsuomilevyistä mitä löytyy ja muutenki oon jotenki alkanu arvostaa suomalaista kasarimusiikkia vähän enempiki, ku niitä goothibändejä, eli Dingot, yöt sun muut menee ihan sulassa sovussa tuolla levysoittimessa Popedaa en sentään vielä kuuntele.
Kirjoittanut: Dark Secret (Jäsen)
 • #259
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 16.10.2009 13:56
idustrialmetalliin varsinkin on tullut hurahdettua ja rammsteinia, marilyn mansonia, deathstarsia, gothministeria, ruoskaa, dope stars inciä, project silenceä ja muita soitetaa meillä.
niin ja power metallistakin pidän, draconforsee ja hammerfalia tulee aina joskus kuuneltua
eikä tässä vielä kaikki
Kirjoittanut: azpzv (Nimetön)
 • Lähetetty: 16.10.2009 18:13
Kotiteollisuus..se on vaan niin ihana.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit