Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Goottiartistit, joita et voi sietää

Kirjoittanut: Nordis (Jäsen)
 • Lähetetty: 17.04.2012 13:27
Kun tuossa oli Blutengelista puhetta niin tulin pikaisen mietinnän jälkeen siihen tulokseen että saksa pilaa biisin kuin biisin. Tämä selittää myös miksi Bauhaus on ihan kauheaa ja miksi Berlinillä on vain yksi hyvä biisi.
Kirjoittanut: HepZusi (Mister Halloween 2007)
 • Lähetetty: 17.04.2012 16:35

Lainaus: Nordis

aksa pilaa biisin kuin biisin. Tämä selittää myös miksi Bauhaus on ihan kauheaa


Montas saksankielistä biisiä Bauhausilla on vai mitä oikeen tarkotat tällä?
Kirjoittanut: Deadboy (Aktiivi)
 • Lähetetty: 17.04.2012 17:08
Tais olla vähän
LOL
Kirjoittanut: Nordis (Jäsen)
 • Lähetetty: 03.05.2012 09:06
Deadboy osui oikeaan, ei taida Berlinilläkään olla yhtään saksankielistä biisiä Nyt kun oikein asiaa mietin, niin Nina Hagen taitaa olla se poikkeus joka vahvistaa säännön.
Kirjoittanut: Nylonbeast (Jäsen)
 • #35
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 17.06.2012 09:43
Mortiisin Grudge on kauttaaltaan ärsyttävä levy, ja kautta oikeestaan koko tuotannon on jotenkin sellainen fiilis että "miks tää levy taas soi". Taidan omistaa kaikki muut paitsi Stargaten... tosin uusinta jaksoi kuunnella jotenkuten, ja se oli oikeestaan ensimmäinen Mortiis-levy josta kuulosti siltä niinkuin ukkeli ois joskus ehkä oppinutkin jotain.

Theater of Tragedy on toinen jonka konelevyjä on vaikea arvostaa kokonaisuuksina. Toisaalta Aegis ja muut vanhemmat levyt on aivan jumalaisia.

The Cult on kai "goottimusaa". Inhoan laulajaa erityisesti. Ja yleisesti ottaen jos bändin miessolisti kuulostaa arkkityyppisen jenkkirokkarilta, siis nickelback-henkiseltä "muka sielukkaan raspikurkkuiselta raavaalta urokselta joka on kuitenkin herkkä" niin meinaa tulla ruoka ylös.
Kirjoittanut: Salmonelle (Nimetön)
 • Lähetetty: 17.06.2012 15:25
Jotenkin toi Blutengel ei enää nappaa vaan kuulostaa jotenkin tosi kornilta. Vaikka onhan niitä hyviä biisejä, ja päädynkin välillä kuuntelemaan niitä tiettyjä kappaleita.
Kirjoittanut: HepZusi (Mister Halloween 2007)
 • Lähetetty: 18.06.2012 00:34

Lainaus: Nylonbeast

The Cult on kai "goottimusaa". Inhoan laulajaa erityisesti. Ja yleisesti ottaen jos bändin miessolisti kuulostaa arkkityyppisen jenkkirokkarilta


Korjaus että The Southern Death Cult, Death Cult ja Cultin eka levy on selkeesti goottimusiikkia, jos kuuntelee sitä niiden hardrockpaskaa ei oo varaa sanoa että se on muka huono goottiartisti, jos taas niitä aiempia niin on yksinkertasesti tyhmä.
Kirjoittanut: Nylonbeast (Jäsen)
 • #38
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 18.06.2012 08:02

Lainaus: HepZusi

Korjaus että The Southern Death Cult, Death Cult ja Cultin eka levy on selkeesti goottimusiikkia, jos kuuntelee sitä niiden hardrockpaskaa ei oo varaa sanoa että se on muka huono goottiartisti, jos taas niitä aiempia niin on yksinkertasesti tyhmä.


Oot oikeessa. Pakko myöntää että olen ilmeisen jäävi, koska olen ilmeisesti muodostanut koko mielikuvani Cultista tuon hardrock-meiningin ympärille. Täytyy perehtyä vähän paremmin ennen kuin avaa suunsa...
Kirjoittanut: Muffin (Jäsen)
 • #39
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 30.01.2015 17:22

Lainaus: Muffin

Blutengel on jotain aivan..kamalaa. Mutta siitä huolimatta niillä on yksi biisi josta jopa pidän, Children of the night.
Piti tulla tarkistamaan olenko maininnut Blutengelin täällä sillä olen kääntynyt bändin faniksi, mitä en olisi uskonut koskaan tapahtuvan Allekirjoitan tuon edelleen osittain, sillä bändin vanhemmasta tuotannosta (ennen vuotta 2009) suurin osa biiseistä on minusta ihan kakkaa, mutta on siellä muutamia hyviäkin biisejä. Schwarzes Eis levystä eteenpäin tykkään bändistä todella paljon ja Monumentin myötä vielä enemmän. Omasta mielestäni bändi on menossa aivan loistavaan suuntaan nykyisin! Itse tykkään myös hirveästi saksan kielestä ja Blutengelin innoittamana olenkin halunnut palauttaa saksan kielen paremmin mieleeni kun sitä tuli opiskeltua lukiossa.

Lacrimosaa kuuntelin joskus lukioikäisenä ja vähän sen jälkeenkin kunnes unohdin bändin moneksi vuodeksi. Joskus vuonna 2013 päätin kuunnella heitä pitkästä aikaa, enkä voinut kuunnella melkein biisin biisiä kokonaan kun järkytyin miten huonoa niiden musiikki on! Onneksi en ikinä ostanut heiltä levyjä, koneelta ne lähtivät lätkimään välittömästi
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!