Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Tämän kappaleen olisin halunnut tehdä

Kirjoittanut: Zenren (Jäsen)
  • Lähetetty: 22.08.2009 11:00
Olisin halunnut tehdä Hellsing-animen lopputunnarin "Shine." Shiii-iine down on meeee.... Se on sellaista aavistuksen rockahtavaa poppia, tekijä ja esittäjä on muistaakseni Mr. Big tai joku vastaava. Äärimmäisen svengaava kappale ja jotenkin sopii Hellsingiin kuin hattu päähän. Offina todettakoon, että tulisi nyt hemmetti se Hellsing-mangan viimeinen osa...! Ei pysty odottamaan...
Kirjoittanut: P-M (Jäsen)
  • Lähetetty: 31.08.2009 22:36
Kappale, jonka ehdottomasti olisin halunnut tehdä on Dream Theaterin Answer Lies Within. Kun kuulin sen ensimmäistä kertaa, menin ihan sanattomaksi. Vaikutuksen tekivät erityisesti sanoitukset.
Kirjoittanut: Gallante (Jäsen)
  • #23
  • Arvo: Asiantuntija
  • Lähetetty: 01.09.2009 03:31
En ehkä niinkään ajattele et oisin halunnu tehä jonkun tietyn biisin täysin samanlaisena ku se on jo tehty, koska ne asiat joita haluun musiikilla ilmasta ei luonnollisesta syystä oo koskaan täysin samoja ku jollain muulla. Tää asia tulee mieleen lähinnä sillon ku huomaa jostain omasta biisistään jonkun niin vahvan yhtäläisyyden jo olemassa olevaan, että se tuntuu tahattomalta plagiaatilta. Sillon saatan ajatella, että voisinpa käyttää jotain teemaa, motiivia, rytmitystä, harmonista progressiota, fragmenttia tai kappalerakennetta niin, ettei se assosioituis johonkin jo olemassa olevaan biisiin - vaikka sitten keksimällä sen ensin.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit