Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Poppivehkeet

Kirjoittanut: Ximmo (Aktiivi)
 • #31
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 30.04.2008 12:15

Lainaus: kuopassa

Näitä ääniaaltojen säätämistä harrastavia heppuja näyttää tämän ketjun perusteella olevna ainakin Deadboy ja Ximmo. Osaatteko, hyvät herrat, antaa jonkinlaista osviittaa kotiteatterin kaiuttimien sijoittamiseen?


Kappas, mun nimi oli mainittu. No tota juttuhan on just niinku Poison sanoikin. Tosin niissä on pirusti eroja subbareissa, että mihin mikäkin puhkuu ja kuka on mitenkin arka jollekin äänen heijastumiselle. Toisaalta taas faktaa on se, ettei ihmisen korva tunnista bassoäänen suuntaa samalla tavalla kuin muiden äänien. Niinpä se voi olla periaatteessa missä vaan. Kai sulla on mahdollisuus siirrellä sitä tarpeen mukaan? Nosta kaapin päälle, basso tuppaa "putoamaan" alaspäin tehokkaasti.
Kirjoittanut: AuroraBorealis (Aktiivi)
 • #32
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 07.05.2008 19:24
Hmm, en oo sen tarkemmin kattonu, mutta stereot makkarissa, 3 cd-n vaihtajalla, siihe liitetty jotku himskun isot kaijuttimet jotka ei siis oo alkuperäset, ne toimii yhteydessä myös makkarin pöytäkoneeseen. Olohuoneessa sonyn stereot 3 cd-n vaihtajalla, ja peruskajarit. Keittiössä läppäri, creativen paketti, subbari ja kaks kaijutinta. Iha riittävä parinkympin paketiksi. Autossa JVC? mp3/cd-soitin usb-liitännällä, hattuhyllyllä kalliit nätit hyvät kaijuttimet joitte nimiä en muista, peräluukusta löytyy vahvistin+sub, joiden nimet yhtä harmaassa muistissa. Mitäpä sitä merkillä sun muulla väliä. Hyvin soi!!
Kirjoittanut: Deadboy (Aktiivi)
 • Lähetetty: 06.07.2008 17:28

Lainaus: kuopassa

Näitä ääniaaltojen säätämistä harrastavia heppuja näyttää tämän ketjun perusteella olevna ainakin Deadboy

En mä mitään hifiä harrasta enää, en ole harrastanut vuosiin ja olen aiika pihalla uusista monikanavavehkeistä kun olen perinteinen 2-kanavainen.
En muuten tajunnutkaan että uusissa LP-soittimissa on USB-liitännät. Me Wants.
Kirjoittanut: Orlok (Jäsen)
 • #34
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 06.07.2008 23:46
iPod Shuffle + Philipsin SH2000-donitsikuulokkeet

Koneella taas kuuntelen Logitechin kolmiosaisella kaiutinsysteemillä(kaksi satelliittia ja subbari), jonka nimeä ei tule mieleen.
Kirjoittanut: neo_shaman (Aktiivi)
 • #35
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 07.07.2008 00:04
Ite käytän enimmäkseen CDitä sekä koneelta kuunnellessa omia stereoita, sellasia aika normaaleja. MP3-soittimena on Sony NW-A3000 [20gb]. LP, kasetti sekä muut vehkeet löytyy myös, samoin kuin LPltä CDlle nauhoittava masiina, sekä stnan isot kajarit niihin (120cm).
Kirjoittanut: Halfheart (Nimetön)
 • Lähetetty: 07.07.2008 01:06
Kämpässäni:

Harman/Kardon AVR 135 6-kanavainen kotiteatteri viritinvahvistin (50W/kanava)
Harman/Kardon HD950 cd-soitin
Sony DVP-NS400D dvd-soitin
Etukaiuttimina toimii: Wharfedale Diamond 9.4 (100w)
Keskikaiuttimena: Wharfedale Diamond 9.CS (120w)
Surround kaiuttimina: Wharfedale Diamond 9.SR (60w)
Surround takakaiuttimena: OR C100 (50w)
Subwoofer vahvistin: Omnitronic P-1500 (2x750W)
Subwoofer: Omnitronic BX-2250 (2x1200W)
Videoprojektori: Epson EMP-TW20
Valkokangas: Da-Lite Model B (92")

Taskussa: Creative Zen V Plus 2Gb

Myin muutamia laitteita poies, jos jotain kiinnostaa tuo cd-soitin niin kysyä saa.
Kirjoittanut: Wucie (Jäsen)
 • #37
 • Arvo: Asiantuntija
 • • Muokkasi: Wucie
 • Lähetetty: 16.09.2009 19:56
Sain tänään uuden laitteiston muusiikkiani varten! Roskakatokselta viedyt philipsin kaijuttimet ja joku radio, jossa muuten vulkkuu todella useita valoja. Enpä tiedä niistä enempää, kun ole vielä ehtinyt tutustua niihin sen tarkemmin. Tietokoneella ovat jotkin sonyn pikku kaijuttimet, joitka päättävät itse, soivatko, vai eivät.
Kirjoittanut: Natassja (Jäsen)
 • #38
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 16.09.2009 20:14
Vihaan Samsung kotiteatterilaitettani. Se juutas katkaisee virrat välillä kesken cd:n kuuntelun, ilmoittaa ensin että "protection". Ohjekirjasessa annetut ohjeet ei saaneet vimpainta muuttamaan käytöstään. Jostain syystä se ylikuumenee, kuten minäkin. Vien koko paskan sorttiasemalle. Olen vihainen. Näreissäni. Aargh.
Kirjoittanut: Arvet (Nimetön)
 • Lähetetty: 16.09.2009 21:38
Mulla on harrastuksena ollu apaut 15 vuotta kotihifi, ja muita vehkeitä - eli mp3:sia, ipodeja, mopiilijutskia, kuulokkeita, autohifiä (koska en omista autua, jos omistaisin se ois joku -60 luvulta oleva ruumislaiva ja hifit olis viimeisen päälle - ei ole eikä tule

Stereot ovat kotosalla seuraavat:

-Vinyylisoitin Goldring GR2 -täysin käsikäyttöinen levsoitin, ei MITÄÄN automatiikkaa. Mihin sitä tarvii? Kun vinyyliä kuuntelee ei saa olla kiire mihinkään. Vinyylejä on hyllyssä non 1 metri.
-Yamaha C-45 esivahvistin
-Yamaha M-80 päätevahvistin, jatkuva teho( mitattu Tekniikan Maailman testissä) 2 x265 w/ 8 ohm/1 kilohertsin kuormalla, piikkitehoa enempi
-Teac EQU 110 graafinen taajuuskorjain
-Hifi 45/3 kaiuttimet nauhadiskantilla ja erittäin jykevällä 8 " bassoelementillä
- Pioneer 1080p DVD-soitin
-JVC TD-W20 tupla kasettidekki
-Supra Ply 3,4 kaiutinkaapelit
- välipiuhat on markettikamaa

Asun puutalossa, joten soundit ovat hyvät! Näihin olen erittäin tyytyväinen
Kirjoittanut: pekkaperkele (Nimetön)
 • Lähetetty: 17.09.2009 07:51

Lainaus: Natassja

Vihaan Samsung kotiteatterilaitettani.


Minäkin vihaan koko helvetin merkkiä noin yleensäkkin. Mullahan on ollu kahdet dvd-soittimet ja molemmat on jatkuvasti reistannu niin että hermot meni niihin. Juuri kun tuossa sitten noitten dvd-soitinten jälkeen mielessäni itelleni(ja joillekkin kavereilleni) vannoin etten enää koskaan osta Samsung merkkisiä laitteita niin kas kas. Nythän tietokoneeni vieressä komeileen Musta Samsung merkkinen lasertulostin. No, ei oo vielä tehny mitään mut sitä päivää tässä odotellaan jo. Onhan se sentään jo noin 3 viikkoa vanha.

Kotiteatteri laitteena itellän Yamaha. Mallia en tarkemmin muista mut ihan hyvä laite on. Jossain vaiheesssa olis tarkoitus ostaa uudet kaiuttimet + subbari. Kerrostalossa asuessa se vaan on hieman ongelmallinen kun äänet kantautuu naapuriin jne. Tietokoneessani on 5.1 logitechin joku malli mut siitäkään en käytä muuta kuin kahta etukaiutinta ja subbaria. Ääntä lähtee jo siitäkin ihan siedettävästi sekä äänen laatukin on ihan hyvä.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit