Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Erilaiset uskonnot ja mihin itse kuulutte?

Kirjoittanut: CybellaTraurig (Aktiivi)
 • #121
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 12.03.2007 16:07
Minä oon ortodoksi, ja se on kyllä täysin minun juttu. Se oon aina ollu ja se tuun aina olemaan.. Rakastan meiän kirkkoja! Mutta se ei siis ole ainoa syy tässä Käyn siellä ihan vaan henkisyyden takiakin. Käyn aika ahkerasti ONL:n tapahtumissa, niissä on tarpeeks uskonnollisuutta, mutta ne on myös semmosia rentoja eli ei mitään tuputtamista. Kesällä olin 10pvää Valamon luostarissa ohjaamassa ja siellä sai kyllä rauhottua ja asiat elämässä löysi taas tärkeysjärjestyksen Rentouttaa kummasti aina olla siellä joku vkl. Kesällä oon muutes todennäköisesti lähdössä Lontoon luostaria kattelemaan! Mahtaa olla kaunis.
Kirjoittanut: M Chaosbreather (Nimetön)
 • #122
 • • Muokkasi: M Chaosbreather
 • Lähetetty: 12.03.2007 16:48
Olen realisti-pessimisti-ateisti. En ole käynnyt riparia ja kirkosta olen eronut. Luotan tieteeseen mutta myös mystiikka kiinnostaa. En ole juuri perehtynyt mihinkään uskontoon. Olen mielestäni ns. neutraali, poikaystäväni on tuonne satanismiin päin.

Nauratti kun hänet on tosiuskovaisten keskutelusta/seurasta heitetty pois. Toinen oli "mitä mä sanoin". Eivät tykkää, että jotain uskonasioita kyseenalaistettaan. Kaiken lisäksi ei huomaa sanoneensa mitää pahaa... ja anteeksipyyntö "No anteeksi nyt saatanasti" "Mitäs se haittaa jos helvettiin joutuu ku siellä on kaikki hevarit/metallistit" lainaten hänen sanojaan.

"Mitä ne pelkää, että sielu joutuu kadotukseen, mikä sielu? Ja jos sielu joutuu saatanalle niin mitä se niillä tekee, kerää purkkiin? Tai nyt mie tiedän, se kerää niitä ja ottaa palan laittaakseen niitä lasipallon sisään ja myy hehkulamppuina. Siellä ne sitten ihmissielut palaa kunnes kärventyvät"

Että näin Rakkaani, niin selväjärkinen ja voitte vaan kuvitella minkälaisia esineitä tekee kun hän on esinesuunnittelija/valmistaja.
Kirjoittanut: Sharwynn (Nimetön)
 • Lähetetty: 12.03.2007 17:08

Lainaus: CybellaTraurig

oon ortodoksi, ja se on kyllä täysin minun juttu


Mie tein kasin uskonnontunnilla esitelmän ortodoksisuudesta ihan vain koska se on kiehtonut minua aina. Se on ensinnäkin niin erilainen kuin evankelisluterilaisuus ja jotenkin, kaikki ne upeat kirkot ja ikonit ja muut. Ties vaikka joskus kääntyisin ortodoksiksi... nojuu. Tuskinpa. Jokin kristinuskossa nyppii minua edelleen.
Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
 • #124
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 16.03.2007 18:24

Lainaus: BlessedChild

Olen satanisti. Olis kiva jutella jonku samoin ajattelevan kanssa. Oon aika yksin tässä maailmassa, mä en tunne ketään toista satanistia. Asun melko pienessä kaupungissa. En oo kertonu kellekään "uskostani".

Anybody who wants to talk...?

Olen myös Satanisti. Ollut jo pitkään. En tunne olevani kovin yksin tässä maailmassa, mutta olis silti kiva jutella aiheesta En mäkään sitä "mainosta", ellei nyt isoa kaula-pentagrammia katsota sellaiseksi
Kirjoittanut: FrozenCorpse (Aktiivi)
 • Lähetetty: 16.03.2007 18:35
Ateisti, mutta kyllä seki joskus on koetuksella, en kuulu kirkkoon.
Kirjoittanut: Transylvania (Aktiivi)
 • #126
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 16.03.2007 19:26
Mitä enemmän oon lukenu kirjallisuutta, joka koskee islamin uskoa, sitä enemmän vituittaa. Uskonto kieltää mm. tappamisen, toisten vahingottamisen jne jne. Mutta nämä tekopyhät pellet tekevät kaikkea älytöntä uskonnon nimissä. Pahoinpitelevät vaimoja ja alistavat näitä. Tappaa saa kostomielessä, eli silmä silmästä periaatteella. Hirveetä meininkiä, mitä naiset joutuvat siellä sietämään. Onneksi olen syntynyt suomalaiseksi.
Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
 • #127
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 16.03.2007 20:33

Lainaus: Transylvania

Mitä enemmän oon lukenu kirjallisuutta, joka koskee islamin uskoa, sitä enemmän vituittaa. Uskonto kieltää mm. tappamisen, toisten vahingottamisen jne jne. Mutta nämä tekopyhät pellet tekevät kaikkea älytöntä uskonnon nimissä. P

Olen kans jonkin verran perehtynyt Islamiin mielenkiinnosta, ja toi on aivan totta mitä sanot!
Kirjoittanut: CybellaTraurig (Aktiivi)
 • #128
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 16.03.2007 20:36

Lainaus: Transylvania

Hirveetä meininkiä, mitä naiset joutuvat siellä sietämään. Onneksi olen syntynyt suomalaiseksi.


Kyllähän se meistä kuulostaa varmasti pahalle, mutta pitäisi yrittää ymmärtää että siellä on ihan eri arvot kuin meillä. Suomessa naiset on jo melko tasa-arvosessa asemassa miesten kanssa niin tuntuu jännältä miettiä että jossain näin ei ole.. Ymmärrän sen että mies on perheen "pomo", mutta hänen pitääkin olla valmis kuolemaan perheensä puolesta. Hänen pitää taata se turvallinen koti. Kyllä esimerkiksi kunnimurhia alkaa ymmärtämään enemmän kun miettii sitä yhteiskuntaa ja sen arvoja jossa semmoisia tehdään..
Kirjoittanut: Raivonkyynel (Nimetön)
 • Lähetetty: 17.03.2007 07:50

Lainaus: Transylvania

Pahoinpitelevät vaimoja ja alistavat näitä. Tappaa saa kostomielessä, eli silmä silmästä periaatteella. Hirveetä meininkiä, mitä naiset joutuvat siellä sietämään. Onneksi olen syntynyt suomalaiseksi

Luin muuten kirjan 1910-20-luvun Kairosta ja jos se nyt piti ollenkaan kutiansa, niin ei se sillain kaoottista ollut. Että kovasti oltiin kohteliaita ja kerrottiin vitsejä ja niin edelleen.
Mutta son kai eri asia sitten jos joku lähtee häiriköimään. Onhan satanisteillakin niin. Lepposia kyllä, mutta käypä ärsyttämään tai jotain. Ja onhan se meno tietysti muuttunut niistä ajoista hirveästi, mutta jo siihen aikaan ilmeisesti jotkut miehet päästivät naisia käymään pihalla ja vierailemaan sukulaisten luona.
Ei voi tietää. Pitäisi lukea se sarja loppuun, mutta missäs kohtaa luet, kun koulu vie kaiken ajan ja laiskottelu loput. Oo

Ja sen jälkeen kyllä ymmärsin että miksi musliminaiset pitävä kaapuja. Jumankeuta ne miehet siellä on kuin kiimasia sonneja. Oo'
Kirjoittanut: M Chaosbreather (Nimetön)
 • #130
 • • Muokkasi: M Chaosbreather
 • Lähetetty: 17.03.2007 09:20

Lainaus: Transylvania

Mitä enemmän oon lukenu kirjallisuutta, joka koskee islamin uskoa, sitä enemmän vituittaa. Uskonto kieltää mm. tappamisen, toisten vahingottamisen jne jne. Mutta nämä tekopyhät pellet tekevät kaikkea älytöntä uskonnon nimissä. Pahoinpitelevät vaimoja ja alistavat näitä. Tappaa saa kostomielessä, eli silmä silmästä periaatteella. Hirveetä meininkiä, mitä naiset joutuvat siellä sietämään. Onneksi olen syntynyt suomalaiseksi.


Aivan, ja ajatella nainen lähti käymään veljensä luona. Naisen mie epäili, että nainen pettää (HALOO, lähti käymään VELJENSÄ luona). Joten äijä sai kunnianloukkauksesta tappaa naisen perheen isovanhempiin asti!
Oikeasti koiratkin ja kaikki muut on ylempänä naista siellä.
Nainen on vaan scum of the earth. Toisaan, onneksi olen suomalainen.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit