Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kuinka lähden...

Kirjoittanut: Redness (Jäsen)
 • #131
 • Arvo: Edistynyt
 • • Muokkasi: Redness
 • Lähetetty: 28.03.2008 18:01

Lainaus: Chrystalis

hukkuminen tuskin on tuskatonta.

Itse meinasi hukkua tuossa pari kesää takaperin ja voin sanoa, että tunne on aluksi kauhea, mutta vähitellen alkaa unettaan ja tuntuu ihan oklta.
Joo, mutta aiheeseen. Itse haluaisin hukkua tai paleltua kuoliaaksi. Molemmat suht' kivuttomia tapoja. Tai sitten järjestän jonku kauhean kohtauksen ja vien niin monta ihmistä mukanani kuin pystyn. (joo tiiän. viekää mut hoitoon... )

Lainaus: Chrystalis

Lainaus: Ampiainen Paitsi tietenkin jos ammutaan tykillä tms.

Olis ainakin näyttävä tapa päättää päivänsä. (:


Tuoki ois ihan jees tapa kuolla.
Kirjoittanut: Deadboy (Aktiivi)
 • Lähetetty: 28.03.2008 18:51

Lainaus: Redness

paleltua kuoliaaksi

Ei saakeli juuri tuollaista en haluaisi. Ennen kuin hypotermia iskee niin varmasti paleltaa ihan julmetusti ellei sitten satu vaikka kännissä hyytymään hankeen. Mutta jos ihan tajuissaan on niin se kylmyys on taatusti tuskallista. Sitten kun tulee hypotermia-vaihe niin ei vättämättä enää tunne niin paljon kipua. Mutta se kylmyys aiheuttaa usein myös sydämen rytmihäiriöitä ja muuta ongelmaa sinne osastolle. Ei kuulosta kivalta.
Kirjoittanut: Tillie (Jäsen)
 • #133
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 17.10.2008 23:37
Mietin jossain vaiheessa tätä paljonkin, ja tulin siihen tulokseen että haluan kuolla nuorena, siis about 40-50 vuotiaana. En halua kuolla mihinkään sairauteen, enkä missään nimessä hitaasti. Luultavasti teen itsemurhan, hyppään junan alle tai jotain. Tai vedän yliannostuksen jotain huumeita tai lääkkeitä, niin et ennen loppua on tosi kivaa :3
Kirjoittanut: Little Vampire (Jäsen)
 • #134
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 24.10.2008 17:48
Haluan kuolla melko norena. Ei rarvitse valittaa iän tuomista vaivoista tai sairauksista ja katsella liikaa mailman menoo... Olisi kamalaa istua mihinkään kykenemättömänä vanhuksena pyörätuolissa.

Haluaisin kuolla jossain traagisessa onnettomuudessa lähes ainoana ihmisenä.Jossain semmoisessa jutussa että ihmiset tajuais että asioita voidaan muuttaa ja kuolonuhreilta välttyä jos oikeasti tehdään toitä asian eteen tai että kaikki ei olekkaan niin turvallista...kuolla voi milloin tahansa.
Kirjoittanut: Kedira (Nimetön)
 • Lähetetty: 24.10.2008 17:56

Lainaus: Tillie

Tai vedän yliannostuksen jotain huumeita tai lääkkeitä, niin et ennen loppua on tosi kivaa :3


Tuo muuten sattuu aika saa****sti, enste menee tunto, sydän hakkaa, hikoo ja tajuu et tää on muuten menoa. Ehtii iskee kymmenen morkkista ja viimisillä voimilla ei enää oo itellä mitää mahista peruu, vaan sitä voi vain toivoa et joku ehtis astuu väliin ennenkö maaima pimenee lopullisesti.

Mie toivon et itelleni se tapahtuu joko yhdessä ohikiitävässä sekunnissa, ilman mitää ennakkovaroitusta tai sitten pitkän ja rikkaan elämän päälle omassa kodissa kaikki rakkaat vierellä ...

Ja hautakiveen tulee sitten kissan kuva, kyllä vaan! Kissu jolla on kyynel silmänurkassa ja se puristaa ketjua jossa on risti tassuissa. Uurna täytyy olla semmottii sateenkaaren kirjava tapaus. Polttohautaus ja kunnon bileet joissa on pukukoodina värikkyys. En toivo sellaisia hiljaista ja juhlallista tilaisuutta, vaan et kaikki puhuu sekä nauraa, niinku miekii oon tehny ... siis miun näköset hautajaiset!
Kirjoittanut: nahkarotta (Jäsen)
 • #136
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 24.10.2008 17:59
haluan kuolla vanhana. voi sitte kitistä kaikille kuinka ennen oli asiat paljon paremmin, armeija rankempaa ja kuinka nuoret osas käyttäytyä paremmin nykypäivän hunsvotit.

se miten lähisuku on lähteny niin syöpä tuntuu olevan aika yleinen. äidin puolelta kaikki jotka on kuollu niin syöpä on ollu syynä. isän puolella on ihan random aivoveritulppia, kaatumisia sun muita "sattumia". sellanen joku perus 68 vuotta passaa, että eläkkeestä olis saanu nauttia tarpeeks ja etelän lämmöstä.

ja eihän kuolemaa kannata surra, vaan elämätöntä elämää!
Kirjoittanut: narrcissia (Jäsen)
 • #137
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 24.10.2008 21:07
Itse en ole omaa poismenoani juuri miettinyt; mitä nyt itsemurhaa tullut viime talvena harkittua. Tein kuitenkin tutkielman kyseisestä aiheesta (itsemurha), ja opinpahan ainakin miten itsemurhaa ei kannata yrittää; mm. lääkkeiden yliannostukset jäävät usein vain yritykseksi, ja jos ei osaa ampua oikeaan kohtaan, ei todennäköisesti kuole, vaan saattaa halvaantua loppuiäkseen. Njoo, tulin ainakin hiukan fiksummaksi - eli taidan noi kaksi jättää pois laskuista.

Haluaisin kuolla kauniisti. Tosin vielä en tiedä miten.
Kirjoittanut: Mystification (Aktiivi)
 • #138
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 10.11.2008 19:34

Lainaus: narrcissia

Haluaisin kuolla kauniisti.

Offia, tulee vaan niin mieleen Virgin suicides - leffa, kauniina kuolleet..

Tätä ketjua luellessa mietin samaan aikaan koko juttua, ja pakko sanoa että edelleen olen sillä kannalla, etten aio elää niin vanhaksi että sukulaiset lemppaa vanhainkotiin, se on ainoa asia jo elämän ehtoopuolella, jota en tahdo ikinä kokea.

Jos listaan ne asiat kuinka en missään nimessä tahtoisi kuolla, sillä listasta tulee lyhyempi, eikä tarvitse miettiä niin paljon:
Hukkuminen, kammoan aivan kamalasti.
Elävältä palaminen.
Kylmettyminen.
Tukehtuminen, kuristuminen.
Kidutuskuolema, esim jos joutuu hakatuksi, aivan muhjuksi, tai mikä tahansa muu, pitkä, tuskallinen kuolema.
Kirjoittanut: gothicknight (Jäsen)
 • Lähetetty: 03.01.2010 20:14
Miten kuolisin??

Ehkä sellainen nopea lähtö olisi kaikkein paras. Sellainen, missä ruumis menee niin tohjoksi, ettei tuntisi mitään. Jokin kalliolta putoaminen, tai kolari.
Hukkuminen, palaminen, tukehtuminen ja elävältä hautaaminen ovat niitä kaikkein kaameimpia tapoja lähteä, joten tuskin mikään niistä maittaisi.
Paljon tullut huomattua, että ihmiset eivät halua elää vanhaksi asti vanhainkodin pelossa. Minä taas en kuole ennekuin saan nostaa lasten lapseni syliini, ja toden näköisesti lähdenkin saappaat jalassa.
Kirjoittanut: Wucie (Jäsen)
 • #140
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 03.01.2010 21:32
Hiljaaja, rauhassa, onnellisena ja lopun hetkeä tietämättä. Vanhana, ehkä yksin aamukahveja keitellessä, tai nukkuessa. Ei mitään dramaattista loppua siis. Kotona se on ihmisen hyvä kuolla... sitten joskus. Sillä tavalla, että kaikille jää siitä oikeastaan hyvä mieli, vaikka läheinen onkin mennyt pois. Toisin kuin jos ihminen olisi esim. räjäyttänyt itsensä.

Taas teksti on epäselvää, syytän siitä minulle hiukan vierasta konetta.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 3 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit