Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Mitä aiot tehdä tänään/huomenna/ensi viikolla?

Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 18.07.2009 13:00
Kohta hakemaan Chevy Vanini kotiin! Saa nähdä, mitä muuta saan sitten aikaiseksi.
Kirjoittanut: Layil (Jäsen)
 • Lähetetty: 18.07.2009 16:03
Laivassa istuskelua vielä joku 8h ja sitten Rostockista ajellaan 30km kavereiden luokse ja siel ehkä kaljottelua ja huominen hengaillaan ja pikkuhiljaa jatketaan kohti Prahaa... Khool toivotaan, että on hyvät säät
Kirjoittanut: raato (Jäsen)
 • #153
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 19.07.2009 09:37
Töissä, töissä, töissä ja töissä. Omistan ihanan elämän
Kirjoittanut: Amelia De Vlarie (Jäsen)
 • Lähetetty: 19.07.2009 13:57
Tänään Haminan Bastioniin katsomaan "Saatana saapuu Kolsilaan", haminan kesäteatterin näytelmää. Torstaina sedän 60-vuotis juhlat, lauantaina uusinta. Sunnuntaina omat synttärit ja maanantaina Linnanmäkeen. Kivaa olla suomessa lomalla
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 19.07.2009 15:50
Tänään: Siivosta hullun lailla joka huone lattiasta kattoonm, menee aamyöhön
Huomenna: Aamulla a-klikalt hakee lääkkeet ja sit partsi laitettava kuntoon, (se on täynnä niitä gerberaruukkuja joita hain perjantaina steissiltä, varsinainen viidakko ja sit vielä siivoilen ja paketoin mutsille ostamani hienon lahjan ja mutsi tulee olikos 17.50 Kokkolasta stadiin, joten meen sitä vastaan (se tuo taas 10 kassillista mulle kuteita, mm maiharit ja ne mustavalkoset nilkkurit joisa pääkalloja)
Ensiviikolla: Mutsin kans kierretään maanantaista torstaihin kaikki goottiliikkeet, parhaimmat kirpparit mitä stadissa on ja se haluu joka helvetin putiikkiin ja lupas ostaa meille uuden sohvan (arvaatte varmaan minkä järkytyssohvamme tilalle siis ketkä ootte meillä käyny) Me kierrellään stadissa siis ja vähän kuin jälkikäteen juhlitaan äitienpäivää ja sen synttäreitä täällä. Torstaaamuna lähdetään junalla Kokkolaan ja siellä sit ehdin pitää seuraa perheelle sen torstai-illan, perjantain ihan kokonaan (myös siel mutsi haluu et mennään alennusmyynteihin ja kirppareille yms) Sit lauantaina onkin kauan kaivattu Pohojammaa-miitti ku Lohtajan rannikolle ajellaan, sitä tietty venaan eniten!! Ja sit sunnuntaina tuun tapsulin kyydissä takas stadiin ku se koukkaa mut Hailuodosta tullessa siitä Kokkolasta (vaik joutuu tulla tietty kaffeelle ym )
Kirjoittanut: Pastelli (Jäsen)
 • #156
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 19.07.2009 18:13
Huomenna päiväreissu Tallinnaan äidin ja tuttavien kanssa Aamulla herätys varmaan jo ennen seitsemää, sitten yhdeksältä ajamaan Helsinkiin ja sieltä jossain vaiheessa laivaan.
Muuten ihan huippujuttu kun pääsee tien päälle, mutta äiti saa huoltajana ja matkan+pikkutipin-maksajana oikeuden sanoa että "tuota pitsiröyhelöihmenauhatötteröryysyä et kyllä pue", eli huominen pitää näyttää aikuisystävällisemmältä ja normaalilta. Mutta pääasia että pääsee pitämään hauskaa ja tuhlaamaan rahaa, ties vaikka löytyisi sitten Tallinasta jotain ei-aikuisystävällistä ja omituista ostettavaa. Ja on kivaa nähdä tuttavia pitkästä aikaa ja luultavasti syödä pikaruokalassa, mikä on suht. harvinaista kun asuu samassa taloudessa terveysintoilijan kanssa ;´D
Viikolla voisin ommella, saa kyllä nähdä tuleeko tällä kokemuksella ja taidolla siitäkään mitään. Mutta tekemällähän oppii, hankin jotain halpoja kankaita ja teen vaikka nukenvaatteita jos en muuta ;3
Kirjoittanut: Signum (Jäsen)
 • #157
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 19.07.2009 18:27
Apua! Havahduin juuri et huomenna täytyy lähtee töihin. Kesälomani ensimmäinen puolikas on päättymäisillään ja seuraavaa saa odottaa kokonaista kolmeviikkoa. No, onneksi sentään vielä tämän päivän (mitä jäljellä) voi viettää laatuaikaa, ja ilman viiletessä kipasta vaikka lenkillä.
Kirjoittanut: Deliverance (Jäsen)
 • #158
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 19.07.2009 21:06

Lainaus: raato

Töissä, töissä, töissä ja töissä. Omistan ihanan elämän


Kuulostaa ihanan tutulle. Puolet kyllä ajasta käytän siihen että keksin uusia ruokia kuiva- ja jääkaappini aineksista.
Kirjoittanut: Layil (Jäsen)
 • Lähetetty: 20.07.2009 12:53
Tänään ajellaan kohti etelämpää saksaa vähän yli 300km
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 24.07.2009 09:15
Tänään: Illalla Järvenpäähän, luultavasti
Huomenna: Kuunsillan bileet
Sunnuntaina: Conigaalan bändi- ja lauluharjoitukset
Ensi viikolla: Ennen ropeconia rutosti harjoiteltavaa, kirjoitettavaa ja järjesteltävää.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 3 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit