Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Mitä aiot tehdä tänään/huomenna/ensi viikolla?

Kirjoittanut: Myria (Aktiivi)
 • #311
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 30.01.2012 18:10
Tänään ja huomenna urakoin matikan parissa, ylihuomenna kosmetologille ja rentoutumista vapaapäivän muodossa, ja perjantaina suuntaan taas poikaystävän nurkkiin. Kun alkuviikon kestää, loppu on mukavaa.
Kirjoittanut: HirviöT (Jäsen)
 • Lähetetty: 21.02.2012 16:57
Tänään
-piirtää jotain epämääräistä
-Käydä suihkussa
-katsoa tv
-syödä
- tappaa aikaa jotenkin

Huomenna
-Olla kotona, ja ottaa rennosti
-mennä parturiin
-meikata jonkunlaiset meikit
-ja tehdä jotain hauskaa x)
Kirjoittanut: Anyxia (Jäsen)
 • Lähetetty: 03.04.2012 20:46
Huomenna (jos vain aika antaa periksi) olisi tarkoitus käydä katsomassa yhtä kaveria, joka on juuri helmikuussa saanut poikalapsen kihlattunsa kanssa. Tänään kuulin, että olivat vielä ostaneet omakotitalonkin! Huomenna sitten vietäisiin samalla lahjat lapsen kunniaksi, kun ei heitä olla nyt nähty synnytyksen jälkeen.

Ylihuomenna sitten lähden heti aamusta ajelemaan lähimpään kaupunkiin, seinäjoelle, jossa tarkoituksena olisi käydä hoitamassa tuo ajokortin kakkosvaihe. Sen jälkeen sitten illemmalla olisi tarkoitus juhlia kaverimme (joka nykyään sattuu olemaan myös naapuri) syntymäpäivää!

Pitäisi vissiin muistaa torstaina ostaa kaikki mahdollinen alkoholi ja muu tarvike ettei sit perjantaina joudu pulaan ku kaupat on kiinni :S
Kirjoittanut: Myotess (Jäsen)
 • Lähetetty: 15.05.2012 15:30
Tänään:

-syön pizzanjämät
-revin loput tapetit seinästä
-kenties neulon tai ompelen
-kaupassakin pitäisi käydä (ei jaksaisi)

Huomenna:

-terapiakäynti
-työkkärissäkäynti
-kelalla käynti
-siskon hakeminen asemalta
Kirjoittanut: Anyxia (Jäsen)
 • Lähetetty: 11.06.2012 10:57
Tänään olisi tarkoitus mennä vanhempien luo leikkaamaan nurmikot, kun äiti ei niitä ehdi hoitaa (plus sillä kuittaan lainat). Huomenna varmaan sitten pesemään mummon ikkunat : DDD Ehkä sitten keskiviikon pyhitän oman asunnon siivoamiselle jos nää pari päivää hoitaa muiden tontteja. Torstaina illalla lähden hakemaan Seinäjoelta junalta isosiskot ja niiden poikaystävät. Perjantaina en tiedä meenkö provinssiin mutta lauantaina ainakin, mutta minään päivänä en ole sisälle menossa koska köyhyys. Ulkopuolelle sitten katsomaan kaukaa tulevia kavereita. Sitten aletaankin miettimään meneekö juhannus nummirockissa vai mökkeillessä, sen näkee sitten kun tietää millainen on kenenkin rahatilanne. Hauskaa tulee kyllä molemminpäin!
Kirjoittanut: Salmonelle (Nimetön)
 • Lähetetty: 11.06.2012 12:36
Tänään ja huomenna töitä hiki hatussa. Huh huh, on kyllä paljon tekemistä. Keskiviikkona - luojan kiitos - vapaapäivä! Ensi viikollahan on juhannus, eikös olekin? Juhannusviikonloppuna YÖVUORO töissä, jes hei...
Kirjoittanut: Onnetontar (Jäsen)
 • #317
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 11.06.2012 18:22
Kotona, kotona, kotona, kotona ja kotona... ekun hetkonen, torstaina on hammaslääkäri... ja sitten taas kotona. Todella tylsää, olkaa onnellisia jos teillä on jotain tekemistä
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 12.06.2012 13:41
Olen unohtanut kuinka juostaan. Taidan opetella sen taidon tänään/huomenna/ensi viikolla. Kokeilin sitä pari päivää sitten ja tuntui tosi tyhmältä kun en keksinyt miten voisi päästä eteen tai taakse. Hypin vain paikallani. Hörhörhör.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 13.06.2012 00:03

Lainaus: kuopassa

Olen unohtanut kuinka juostaan. Taidan opetella sen taidon tänään/huomenna/ensi viikolla

Pitäiskö perustaa rapakuntoisten goottien tukijärjestö? Mie yritin paimentaa kahta hipasen alle kymmenvuotiasta poikaa tuossa edellisviikolla ja tulin siihen tulokseen etten pärjää ilman likasia temppuja.
Kirjoittanut: Giffirt (Jäsen)
 • #320
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 14.06.2012 11:22
Ensi viikolla neljäksi päiväksi Cambridgeen. Kaverini esittelee siellä työnsä eräässä konferenssissa. Itse menen sinne toisen kaverin kanssa koluamaan läpi kaikki kaupungin museot sun muut. Tiedossa on lähes täysin nörtteilymatka, jonka aikana pääosassa ovat shoppailun ja juhlimisen sijaan museot ja historiallisen kaupungin ihmettely. Purr. Kerrankin matkaseuraa joka jaksaa nuohota museoissa kanssani päivät pitkät.

Mahdollisesti tehdään myös päiväretki Lontooseen, koska British Museum, mutta se riippuu siitä että kuinka saamme aikamme kulumaan Cambridgessa. Lontooseen voi sitten huristella junalla aika lyhyellä varoitusajallakin.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit