Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Niksi-gootti

Kirjoittanut: Ania (Jäsen)
 • #1
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 02.01.2009 22:45
Millä tavoin säästät aikaasi joka päivä? Mitä olet saanut rakenneltua sukkahousuista? Mihin kaikkeen sokeripalaa voi käyttää? Kerro omat arkipäivän niksisi muillekin.

Itse keksin tämän loisteliaan aiheen äsken kokkaillessani; seuraava maata järisyttävä tieto on se, että valkosipulin kuoret irtoavat melkein henkäisemällä, kun sitä on säilyttänyt jääkaapissa. Ikean säilytysastian pakollisuudesta en ole varma, mutta testaan teoriaani.
Toivottavasti muilla on tähdellisempiä aivoituksia..
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 02.01.2009 22:56
Heetteri-tädin eri vinkeät vinkit, vol #1!

Tiukat salsa- yms. purkit aukeavat helpommin kun kampeat purkin kannen auki lusikan kärjen tai voiveitsen avulla. Jos ei silti ota auetakseen, koeta koputella purkin reunaa hieman.

Alushameesi pysyy mukavan tuuheana kun pesun jälkeen kuivatat sen nurinpäin käännettynä ja henkarissa roikuttaen.

90-luvun lopun goottiskeneniksi: Älä heitä reikäisiä, kivanvärisiä sukkiksia roskien joukkoon! Leikkaa haarakiilaosa ja kärjet pois ja pue paidaksi korsetin tms. topin kanssa.

Laita suihkepulloon vettä ja kimallegeeliä, suihkuta suuttimen isolla asetuksella kosteisiin hiuksiin ja anna kuivua. Muotoile normaalisti ja viimeistele hiuskiinteellä; instant glitter-effect!

Loppuiko muovituubiin säilötty kimalle/meikinpoisto- tai kosteusvoide tai muu vastaava? Leikkaa putkilo auki päästään ja sivuiltaan ja kaavi tuubin seinämistä jämät. Riittää putkilon koosta riippuen ainakin ensi hätään.

Tahdotko shokkivärjättyihin hiuksiisi väriltään yhteensopivia vaatteita? Kokeile värjätä haluamasilaisia valkoisia perusvaatteita shokkivärillä jota käytät hiuksiisi. Vaatteet eivät ehkä kestä montaa pesua erityisen tummina, mutta värisävy on todennäköisesti hyvä. (Kokeiltu ainakin vadelmanpunaisella - toimii!)

Parfyymin tai edt:n tuoksun saat viipymään kauemmin iholla lisäämällä hajuvettäsi hajusteettomaan vartalovoiteeseen ja levitämällä sitten voidetta vartalollesi. Lisäpointterina: hajuvettä kannattaa laittaa ranteiden sisäpintaan/korvan taa/rintojen väliin ja kaulalle, mutta hiuksiin suoraan suihkuttaminen ei toimi kovin pitkään. Sen sijaan hiusharjaan suihkauttamalla tuoksu leviää tasaisemmin koko tukkaan.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 02.01.2009 23:01

Lainaus: Heetteri

Tiukat salsa- yms. purkit aukeavat helpommin kun hakkaat ensin lusikalla kannen reunaan ja kampeat sitten purkin kannen auki lusikan kärjen avulla.


Pyh, ei sitä tarvi hakata, raottaa vain kantta veitsellä (ei sillä terävällä!) sen verran että kannen alle sujahtaa ilmaa.

Minun ideani taitavat olla enemmän tätä "älä kokeile kotona" kategoriaa, mutta monia asioita voi korjata pikku-ukkoliimalla ja hiusvärin saa pois nahasta Body Shopin sinisellä raspikivellä.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 02.01.2009 23:15
Piiskansiima

Arvasin että joku sanoo noin. Minullakin yleensä toimii ilman lusikallahakkaamista, mutta ei ihan aina. Modasin nyt kuitenkin viestiäni - ja lisäsin pari uutta vinkkiä!
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 03.01.2009 01:01
Tai sitten vain kääntää purkin ylösalaisin ja kopauttaa pohjaan, jolloin kantta paikallaan pitävä paine siirtyy?

Minä lisäilen ehkä jotain joskus. Ehkä.
Kirjoittanut: Unholysacrament (Aktiivi)
 • #6
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 03.01.2009 01:21

Lainaus: Iiriva

Tai sitten vain kääntää purkin ylösalaisin ja kopauttaa pohjaan, jolloin kantta paikallaan pitävä paine siirtyy?

Tai nainen voi käyttää sitä kikkaa että antaa sen miehelle, jonka pitää purkin avauksella todistaa voimansa naiselle
Kirjoittanut: Tyhjäpää (Jäsen)
 • Lähetetty: 03.01.2009 11:03
No en nyt hirveästi tiedä mitään, mutta kostutetulla sokeripalalla saa hellasta ne levyjen reunassa olevat metallinvärsiet osat puhtaaksi. Tosin joissain sokerimerkeissä palat murenevat helpommin ja meinaa mennä hermo, mutta kannattaa silti testata
Kirjoittanut: Ania (Jäsen)
 • #8
 • Arvo: Asiantuntija
 • • Muokkasi: Ania
 • Lähetetty: 03.01.2009 14:29

Lainaus: Unholysacrament

Tai nainen voi käyttää sitä kikkaa että antaa sen miehelle, jonka pitää purkin avauksella todistaa voimansa naiselle

Toimii joka kerta.
Kostutetulla sokeripalalla saa myös kuorittua huulet. Sokeri+perusvoide on hyvä naaman kuorintaan, raesokeri-versio aiheesta sitten kropalle. Ja hampaat harjataan suihkussa, sillä säästää ainakin sen kriittisen kaksiminuuttisen aamulla.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 03.01.2009 22:28

Lainaus: Heetteri

Tiukat salsa- yms. purkit aukeavat helpommin kun kampeat purkin kannen auki lusikan kärjen tai voiveitsen avulla. Jos ei silti ota auetakseen, koeta koputella purkin reunaa hieman.

lyö puukon kannesta läpi ja kiertää, jos vaikka sattuu olemaan tahmeat kierteet. siihen ei ilmaus nimittäin auta.

sitten:
ei ole ongelmaa josta ei selviä jekkulangalla ja sähköteipillä.
Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
 • #10
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 03.01.2009 22:42

Lainaus: Tyhjäpää

o en nyt hirveästi tiedä mitään, mutta kostutetulla sokeripalalla saa hellasta ne levyjen reunassa olevat metallinvärsiet osat puhtaaksi.

Tuohan onkin hyvä, kun mulla on onkelmia niden metallireunusten kanssa
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit