Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Yleiskeskustelu 3

Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 02.07.2016 23:08
Tapasin sattumalta vanhan yläasteen luokkakaverin joka ties kertoa ketkä on siltä luokalta kuolleet.

helvetti, reilusti 10% nurin jo nyt. Ja kaikki omasta syystään, osa omalla kädellä osa muuten.

mikä vittu ihmisiä vaivaa, eikö ne vaan osaa elää?

e: mie alan ymmärtää mitä setä tarkotti tuossa 5 vuotta taaksepäin kun se hautajaisissa sano että alat kattomaan paikkaa toisella tapaa ku enemmän kavereita on nurmen alla ku kävelemässä vieressä.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 22.08.2016 02:58
http://ww2today.com

Jollet muuten oo menettäny uskoa ihmiskuntaan niin tuon kun lukee läpi, alunperin siis oli kerran päivässä ilmestyvä mutta arkisto on siel vieläkin. kattaa isommat jutut mitä on ww2 tarjonnu, eikä ole erityisen nätisti kuvattu mitä sillo kävi,
Ehkä pietarin piiritys on melko pienellä kyl sivuutettu, mutta siitähän ei arkistotietoa ole ollu paljon saatavilla. .
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 22.08.2016 12:56
^ Pietarin piirityksestä on YouTubessa hyvä video. Se on tämä: Selostus Leningradin pommituksesta 1941.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 08.09.2016 16:09
nyt tuli luultavasti myrkyllisin ilme ikinä mitä olen eläkeläiseltä saanut.

Vein likkaa lääkäriin terveyskeskukseen ja kuinkas ollakaan, pari mummoa etuili kylmästi jonossa. Likka totesi ettei jaksaisi enää odottaa, joten etuiluun v*ttuuntuneena totesin, -Eipä sitä jaksa odottaa muutkaan, mutta noilla on sen verran vähemmän elinaikaa jäljellä ettei halua jonossa seisoa.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 09.09.2016 00:23
Hyvin hoidettu, mutta mummot muistavat lopun ikäänsä (oli se kuinka pitkä/lyhyt tahansa) sinun naamasi ja yrittävät maksaa potut pottuina jos tulee mahdollisuus.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 10.09.2016 02:51
no kuhan muistaavat että on etuillu 3-vuotiaan eteen niin se piisaa, jos kiire olis ollut niin mummot olis nostettu sivuun edestä.
Toisekseen ei mikään paha tapaus likalla ollu niin meni ihan vaan tapakasvatuksen puolesta
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 26.09.2016 00:10
perskele, unohtanu jo kuin hyvää toi raaka maito on,kun ei oo tullu moista juoneeksi reiluun 20 vuoteen, vai onko kohta 30v menny ku sitä sai.

Ipanatkin tykkäs oikein hyvää ku sain revittyä itteni käymään tuos mökin vieres olevalla tilalla ja haettiin pöntöllinen oikeaa tavaraa. on jotain ihan toista ku kaupan "maito".

Ihan oikeesti, kokeilkaa joskus sitä käsittelemätöntä maitoa, on todella paljon parempaa kuin prosessoitu tavara.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 27.09.2016 02:03
No joo, en ole kai ikinä raakamaitoa juonut. Onko se yhtä rasvaista kuten "punainen" maito?
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 27.09.2016 19:13
no rasvasempaa tietenki kun ei oo eroteltu kermaa pois.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 23.10.2016 20:01
hihhei, kuntoilu on kivaa.

Muutaman päivän täs tehny muuttohommia ja nyt tuli ensimmäisen kerran mieleen pitää laskua kuinka monta rappua tulee päivässä, päivän lukema noin 1200 yhteensä.

Kaipa sitä vähintään saman on verran mennyt parina muunakin, ekan päivän jälkeen oli pohkeet kun kivipalikat mut nyt alkaa jo luistaa. Toki silloin kannettiin niitä pesukoneita jne joten ehkä ei se lukumäärä mut paino.

Tuskinpa yllättää ettei eläkeläiset oikein ite meinaa muuttojaan tehdä, vaikka kyllä nekin painaa kovaa lukemaa ikäänsä nähden.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 5 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit