Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Yleiskeskustelu 3

Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 20.08.2018 23:53
Kai siinä tule köntti saaliista joka tapauksessa jos teidän mailta tulee kaato... Etkö ole huolissas, että koira/penska joutuu otson kynsiin? Ymmärrän hyvin niitä vanhempia, jotka haluavat poistaa sellaiset isot pedot naapurista.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 22.08.2018 23:12
Koirasta ehkä vois olla huolissaan, tai pikemmin siitä että koira vetää nallen syliin. Eipä oo tehny vaika on sillä kai mahdollisuuksia ollu.

Penskat taas, no nalle vois periaatteessa olla kiinnostunut helposta ruuasta mut toisaalta se on pyöriny tos jonkin aikaa, viime vuonna ei kyl merkkejä ollu mut parina edellisenä kyllä. Sit jos se alkaa hyökkäilemään viereisen tilan lehmien kimppuun niin sit sil on nälkä, ja jollei se niitä saa kiinni niin voihan se toki viimisen virheensä tehdä myös.

Enempi se arvelutti että joku seuran ampujista olis tehny haavakon, sit se piru olis ollu vaarallinen.

Siitäkin syystä mentiin pois jaloista, nythän jahti jo meni ohi ja yllätys, nalle ei jääny kiinni. On se sen verran paha paikka saada mitään kiinni vaikka porukallakin yrittäis.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 20.10.2018 18:57
No, ei se mennyt tuonkaan hirviporukan ajot ihan strömsön mukaan, mennessä porukka läks ajamaan valtatien varresta poispäin, tunnin päästä kun tulin takasin niin ajoketjun perään meni tien yli 3 hirveä. Onneks ei tullu osumia, vastaantulija tais savuttaa jarruja, omalla kohalla piisas rauhallinen jarrutus kun oli enempi matkaa.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 21.10.2018 06:31
Hirvenmetsästys muuttui metsästäjänhirvestykseksi.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 10.11.2018 21:15
syy miksi en tykkää niistä jotka ampuu kiväärillä veteen.
https://coub.com/view/1hkmlb
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 10.11.2018 22:43
Voi olla jännät paikat ympäristössä... Toisaalta tämä video osoittaa kuinka projektiili voi tulla bumerangina takaisin.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 11.11.2018 00:27
niin, se voi tosiaan tehdä senkin. Mutta joitakin hannuhanhia se ei haittaa... Lautaseinästä sain kerran ilmakonpaukun melkein silmään. jos ampuu tasaseen taustaan ja se osuu just 90 asteen kulmassa niin se tulee sinne mistä se lähetettiin.

Jätti viel hyvän loven ilmakon tukkiin pari senttiä silmän alle, se ei tullu ees kovin hiljaa sieltä.

Noilla isommilla pyssyillä harvemmin käy noin, aina mahollista mutta erittäis harvinaista. jos ei ei oo tehoa upota niin sit se tulee takasin. ja vaatii joustavan alustan kans.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 15.11.2018 22:02
https://www.youtube.com/watch?v=8RZSlxCRnHw

Ihan hyvä sarja sinänsä. Jenkitkin muistaa että joku laittaa takasin.
Silti hyvä kuvaus siitä mitä helikopterilämärit tekee vaikka todella paljon on siistitty sitä miten siinä oikeesti käy.

Mainittu että siinä sattuu kovaa ja joku jopa kuolee, se on jo paljon läpi sensuurista. tuskin kukaan haluaa nähdä loppuja, mutta tietää että siellä ne on.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 16.11.2018 02:37
Tällä kanavalla on parempaa "realitya" vuodelta 2017:

https://www.youtube.com/channel/UCYtA_hsFG9u-zQ1bN UqDWow

Siellä on haastavia tapauksia, kuten penska jolla on luoti vatsassa ja vanhempi mies, jolta on purskahtanut suolta pihalle.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 16.11.2018 19:40
verta ja suolenpätkiä. nää on periaattellisella tasolla pahempia kun kauhuleffat, joskin paljon vähemmän dramaattisia, oletan ainakin. Tarttee vilkasta.

Jos oli ton viimisen likan syntymä sellanen että olis asiaa tietämätön voinu kuvitella että joku on tapettu olohuoneeseen niin tuskinpa se paljon verisemmäksi voi mennä.

e: taisin lapsiketjussa joskus asiasta mainitakin, ei sitä sohvaa voinu edes vakavalla naamalla viedä muualle ku jäteasemalle ja sinnekin nätisti peiteltynä.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!