Gootti.net

Yleiskeskustelu 3

Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 20.08.2018 23:53
Kai siinä tule köntti saaliista joka tapauksessa jos teidän mailta tulee kaato... Etkö ole huolissas, että koira/penska joutuu otson kynsiin? Ymmärrän hyvin niitä vanhempia, jotka haluavat poistaa sellaiset isot pedot naapurista.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
  • Lähetetty: 22.08.2018 23:12
Koirasta ehkä vois olla huolissaan, tai pikemmin siitä että koira vetää nallen syliin. Eipä oo tehny vaika on sillä kai mahdollisuuksia ollu.

Penskat taas, no nalle vois periaatteessa olla kiinnostunut helposta ruuasta mut toisaalta se on pyöriny tos jonkin aikaa, viime vuonna ei kyl merkkejä ollu mut parina edellisenä kyllä. Sit jos se alkaa hyökkäilemään viereisen tilan lehmien kimppuun niin sit sil on nälkä, ja jollei se niitä saa kiinni niin voihan se toki viimisen virheensä tehdä myös.

Enempi se arvelutti että joku seuran ampujista olis tehny haavakon, sit se piru olis ollu vaarallinen.

Siitäkin syystä mentiin pois jaloista, nythän jahti jo meni ohi ja yllätys, nalle ei jääny kiinni. On se sen verran paha paikka saada mitään kiinni vaikka porukallakin yrittäis.
Viesti

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 13 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
Järjestä treffit