Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Yleiskeskustelu 3

Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 15.05.2018 19:34
Kattelin tossa joutuubista nimeämätöntä kanavaa jossa kerrotaan pyssyistä ja näytetään kuinka niillä pidetään kiireetöntä ja lepposaa mukavaa , pöllytetään penkkaa jne. No, samassa oli vetoomus että hyvät ihmiset liittykää nra:han kun olis syytä saada voimaa sen taakse.

Katsoin sivua http://nra.fi/ ja totesin että en vittu takuulla liity. Ainakaan ennenkuin puheenjohtaja vaihtuu ja jutut rauhottuu.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 15.05.2018 21:48
Ei niitä videoita pitkään voi katsella kun YouTubessa on ryhdytty filtteröimään pois sisältöä, etenkin sellaista mikä liittyy tuliaseisiin. Esimerkiksi sen Forgotten Weaponsin kanavan yllä roikkuu Damokleen miekka. Heillä taisi olla joku vitsikin, että siirtävät videonsa jollekin pornosivustolle, kun sellaisissa on enemmän vapautta kuin YouTubessa.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 19.05.2018 18:34
Poikkesin pitkästä aikaa ampumaradalla kun oli toi netti nurin ja penskatkin sai hoitoon, tulos oli meh. kusinen 22/25 metsäskeetistä.

Vieläkin se puhdas tulos kummittelee kaukasuudessa, mitä vähemmän treenaa sen paremmin menee näppituntumalla.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 19.05.2018 21:55
Sekö on se missä ammutaan sivusuunnassa liikkuvia tauluja?

Aiheeseen liittyen: kalkkunanmetsästäjää ammutaan reiteen. Näkyy kuinka se luoti ikään kuin tuli takaa päin reiden ulkopintaan. Tosi vaarallinen tilanne!
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 20.05.2018 15:04
Aika vitun outo kuti kyllä. Ei mitään sellasta välissä mitä olis koettanu ampua ja toisekseen aika rauhakseen ottaa sen että osuu.

Sen parisen kertaa kun on takki ropissut niin reaktio on ollu luokkaa että jos leikki on tällästä niin löytyy niitä ryynejä täältäkin. Yks vähän vaarallisempikin tilanne oli kun meni suunnitelma väärin ja naapuri laski herneenkokosia suoraan päin. silloinkin vaan oksat katkes ympäriltä ja paksu koivu löyty väliin nopeemmin ku armeijan ryynäysharjotuksessa ikinä.

E, lasikuitunen veneen laita on hyvä haulistoppari jos joku kimmottaa vedestä, pohjaa on kiva halata jos jollakulla lipsahtaa laakapaukuiksi ankkahomman alotuksessa. siksi on se yksityislampi jossa ei muut käy avauksessa.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 04.06.2018 17:48
Tuota autoista sen verran että toi esp on kyl yks ihan hemmetin hölmö ominaisuus. Tähän asti ostanu vaan sellasia missä moisen saan ainakin helposti pois päältä niin nyt kun olis nelikko jolla voi leikkiä niin kaikki kiva on kielletty.

Just kun tuntuu siltä että lysti alkaa niin koneesta katoaa tehot ja auto vaan käytännössä noista vauhdeista pysähtyy.

E: 60kmh jarrulla sellaseen etuvetosella 80 kmh ajettavaan mutkaan ja kun polkaset luiston alkaessa oikeeta niin... Auto vaan pysähtyy.

e2: siitä mutkasta pääsee huomattavasti kovempaakin kun 80kmh jos menee koko tien leveydeltä ilman huolta huomisesta.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 05.06.2018 00:21
Se on silläkin tavalla huono ominaisuus, että yhtä äkkiä kun kojelaudassa alkaa vilkkumaan ja auto ei tottele komentoja, alkaa kuskia kuumottaa, hän kuulee kassakoneen kilinää kun miettii mikä nyt meni rikki.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 09.06.2018 21:21
miettii sitä että joku anturi menee rikki moottoritienopudessa ja auto päättää tehdä jotakin liikkeitä ilman että kuski voi mitään, onneks tossakin on vielä mekaaninen ohjaus, voi ainakin laittaa vähät lihakset tehostinta vastaan jos kaara päättää tehdä skynetit.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 10.06.2018 06:15
Juu, mitä enemmän elektroniikka laitteeseen tulee, sitä enemmän voi tulla häiriöitä. Luin Car-engineer.com-sivustolta, että se ESP pystyy kontrolloimaan jarrujen lisäksi myös moottoria kiihdyttämällä vetäviä pyöriä.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 05.07.2018 01:09
https://yle.fi/uutiset/3-10289026

Ymmärrän kyllä että haastattelut pitää tehdä sellasiksi että yritetään tehdä helpoksi ymmärtää sellasillekin jotka ei oo ikinä uimahallissa neljään metriin sukeltaneet. Oon vissiin aiemminkin joskus kommentoinu, tehkääpä sama sameessa avovedessä. Tai kirkkaassakin, siinä tulee hyvin äkkiä tarve mennä pintaan ilman mitään hätääkään.

Uimataidoton penska luolassa maski päässä sameessa vedessä? paniikin mahdollisuus on sen verran iso etten kokeilis jos olis toivoa jostain muusta.

Miksi on vaikeaa raahata uimataidottomia penskoja ulos ahtaasta luolasta pitkäkestosella laitesukelluksella?
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit