Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Yleiskeskustelu 3

Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 14.12.2017 10:37
Vanhemmasta väestä puheen ollen haluan vähän mainostaa 77-vuotiaan Maunon YouTube-kanavaa. Viimeisimmässä videossa hän mainitsi tekevänsä filmejä 20 vuotta vanhalla videokameralla ja siirtävänsä ne sitten koneella ja sieltä nettiin.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 20.12.2017 23:11
Noni. en perkele katso enää japsikauhuleffoja. Likan luokkakaverin äiti poikkesi tossa palauttamassa jotakin ja meinasin saada paskahalvauksen ku avasin oven ja vastassa oli reilulla valkoisella hymyllä varustettu mustavalkoinen pienehkö siluetti.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 22.12.2017 15:03
Ehkä toi on niitä tilanteita, joista pitäisi olla sanojen sijaan valokuva.

PS. Hyvää joulua mIrd ja muut Gootti.nettiläiset!
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 25.12.2017 21:20
myöhästä joulua kuka ikinä sattuukaan huomaamaan. kuopassa erityisesti.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 08.01.2018 19:51
hyvää uuttavuotta 2018 teillekin vaan kaikki kadonneet eläjät, olin jopa eka kai joka tänne eksy taas kerran, kylmään ja pimeään bittilimboon.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 10.01.2018 18:58
Kiitos, mIrd. Hyvää alkanutta tammikuuta myös sinulle. Joo, tämä paikka alkaa olla hiljainen kuin hautausmaa. Olen vähän miettinyt josko laittaisin foorumin lukkoon ja lopettaisin noiden uutisten kirjoittamisen etusivulle, mutta toiminta jatkuu ainakin toistaiseksi.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 08.04.2018 22:00
journalimista, oli tossa eilen eiku toissapäivänä joku juttu siitä mikä on poliisin työpäivä.

Eka tehtävä suunnilleen kuollut henkilö 7:20 kuollut vauva. yritetty rauhoittaa vanhempia ja kuolleen vauvan poliisi vaan peitteli lavetille. 9:00 kouluesittely kalustosta jne.

Päivä on voinu mennä noin suurpiirteisesti sitä en sano mutta tyyli ja säälipisteitä kalasteli kyllä kovasti.

Ekalla tehtävällä ei. poliisi voi kyl peittää näkyvistä jos on varma vainaa, eikö ensihoitoa edes vaivauduttu kutsumaan paikalle? ei edes yritystä, kylmästi vaan kuollut, lavetille, peitto päälle. Nähnyt toki hitosti enemmän kuolleita kun minä mutta jotain tarkistusta edes kun lapsi kyseessä eikä tietoa milloin on mennyt.


https://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/ko timaa/item/178553-poliisi-x-tata-et-nae-poliisit-s arjassa-herra-nappaskengissaan-raivoaa,-kun-audin- puskuri-on-haljennut,-tekisi-mieleni-laimayttaa-av okammenella-ja-nayttaa-kuvaa-aamun-keikasta


Miettikääpä ite miten ajat täsmää ja miten homma oikeasti toimii
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 09.04.2018 22:52
No joo, on siinä joka tapauksessa rankkoja kokemuksia, mutta sellainen kuuluu poliisin tehtäviin. Sama juttu palomiehen ammatissa: tulipalot, savu ja kuumuus eivät voi tulla yllätyksenä.

Väitän että valtaosa poliisin työtehtävistä, sanotaan vaikka 80%, liittyy humalaisten käsittelemiseen. Jos Suomen poliisi haluaa välttää resurssien supistamisen, sen kannattaa lobata ideaa alkoholin myynnin vapauttamisesta niin että viinaksia saa myydä kioskeissa ja kaupoissa ja kaikkina aukioloaikoina.
Kirjoittanut: Abigor (Jäsen)
 • #559
 • Arvo: Mahtigootti
 • • Muokkasi: Abigor
 • Lähetetty: 11.04.2018 17:18
Harmi kyllä miten kuollut tästä foorumista on tullut, mutta toisaalta harvoin minäkin täällä käyn kun ei kukaan muukaan käy..
Taitaa gootteilu muutenkin olla kuoleva taiteenlaji, vaikka toki joitain harrastajia vielä löytyy ja niitäkin, joille se ei tosiaan ollut "vain vaihe."

Tosin, muoti kulkee sykleissä ja käsittääkseni esim. kaulapannat on taas muotia, niin ehkä gootitkin kohta taas.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 11.04.2018 23:53
Juu, tämä foorumi on ollut hiljainen jo useamman vuoden ajan. Ehkä WhatsApp ja muut kännykkäsoftat, ja tietysti Facebook, Twitter ja Instagram, ovat vieneet kaikkien huomion.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 4 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit