Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Mitä gootit harrastavat? Mitä Sinä harrastat?

Kirjoittanut: Swanette (Nimetön)
 • #431
 • • Muokkasi: Swanette
 • Lähetetty: 11.06.2009 22:08

Lainaus: ForgottenOne

Joskus se on vain niin vaikeaa olla samaan aikaan metallisti ja balleriina. Jos ymmärrätte mitä tarkoitan.

No mutta ainakin goottiestetiikkaan se mielestäni sopii ihan hienosti. In my humble opinion.
Kirjoittanut: Jinka (Jäsen)
 • #432
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 24.06.2009 00:01
Itämaista tanssia, lukemista, säännöllisen epäsäännöllisesti piirtämistä
ja joskus vuonna ö partiota.
Kirjoittanut: Gootihullu (Jäsen)
 • #433
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 30.08.2009 20:05
Karatea. Laulan kuorossa ja soitan kitaraa.
Ennen soitin myös viulua ja kävin ratsastamassa, mutta on lopettanu ne.
Kirjoittanut: Tiragen (Nimetön)
 • Lähetetty: 30.08.2009 20:15

Lainaus: ForgottenOne

Joskus se on vain niin vaikeaa olla samaan aikaan metallisti ja balleriina. Jos ymmärrätte mitä tarkoitan.

Samaa itsekin mietin välillä, tosin baletin tilalla kansantanssi. Gootti ja kansantanssija, tällä yhdistelmällä on aiheutettu ihmetystä ._. Pelkän kansantanssijan sijaan nykyään voisi sanoa että tanssin sekareenaaja/työläinen. Ja Swanettea kompaten, ihana taidemuoto ja länsimaista taidetanssia syvimmässä olemuksessaan. Tajuttoman hyvää treeniä koko keholle tuo kyllä, ryhti on parantunut ihan huimasti ja baletin tekniikasta on niin paljon hyötyä muissakin tanssitekniikoissa. Suosittelen
Kirjoittanut: VariSami (Jäsen)
 • #435
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 31.08.2009 20:27
Roolipelejä, korttipelejä, nettideittailua, lukemista, piirtämistä, satunnaisesti kirjoittamista, vaikka sille pitäisikin enemmän aikaa varata kaiken keskellä.
Kirjoittanut: momentumi (Jäsen)
 • #436
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 03.10.2009 17:37
Kirjoitan tarinoita ja kirjeitä. Piirtelen ja maalailen, jos huvittaa. Luen melko paljon. Ja koiran ja kilpparin kanssa tulee puuhailtua siinä sivussa. Ja opettelen ompelemaan vaatteita, että ehkä siitäkin tulee jonkinlainen harrastus vielä, kun oppii! Ja keikat, niillä tulee käytyä melko useastikin.
Kirjoittanut: kalmakalle (Aktiivi)
 • Lähetetty: 03.10.2009 20:39

Lainaus: momentumi

Ja opettelen ompelemaan vaatteita, että ehkä siitäkin tulee jonkinlainen harrastus vielä, kun oppii


Siis itsekkin olen nykyään tehnyt enkä enää ostanut vaatteita. D lenkit ja sirkka lenkit on aika halpoja tukussa, ei maksa paljoa. Voi muokata taikka tehdä vaatteet kokonaan itse, se on siistiä kun saa käyttää luovuutta. Olen tässä suunitellut koko valkoisen remmi malliston tuottamisen aloittamisen. Tsemppiä sinulle.
Kirjoittanut: SirMarylee (Aktiivi)
 • Lähetetty: 03.10.2009 21:57
Harrastan elämäni pilaamisen lisäksi myös Krav Maga nimistä lajia, joka on suunniteltu aikoinaan israelilaisille sotilaille, mutta todellisuudessa haluaisin harrastaa vapaaottelua. Soitan myös kitaraa ja hoidan marsuja (tämän voi laskea harrastukseksi, on se niin säännöllinen rutiini jo). Kaiken tämän keskellä jää myös aikaa penkkiurheilun harrastukseen, eli UFC:n tuijotteluun...
Kirjoittanut: Orthoxina (Jäsen)
 • #439
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 05.10.2009 13:00

Lainaus: kuopassa

Kertokaa vapaasti, täällä ei todennäköisesti tule kuraa niskaan tai pilkallisia hörähdyksiä vaikka tunnustaisi harrastavansa pitsinnypläystä tai kuorotoimintaa.


Ilmoittaudun x). Tuon pitsinnypläyksen osalta, vaikka se nyt on eri muodoissaan jäänyt vähemmälle kun paikkakunnaltani ei saa ostettua oikeanlaista lankaa tai tarpeeksi pieniä virkkuukoukkuja :/. Muutama erittäin nätti pitsimalli odottamassa, että muokkaan niistä reuna- tai kaitalepitsimalleja, virkkaan ja liitän värjäyksen jälkeen vaatteisiini.

Ja muutenkin käsityöt. Tässä on työn alla vauvannuttu (päättelemistä, kappaleiden yhdistämistä ja nappeja vaille valmis), sininen villatakki äidille (samat kuin edellä tekemättä), sekä vauvan neulemyssyn prototyyppi. Tässä välityönä aloitin eilen virkkaamaan itselleni hihatonta violettia villaneuleliiviä jonka alareuna asettuu näillä näkymin ehkä hieman polven ylle. Malli omasta päästä, aloitin eilen takapihalla istuessani pakkasessa äitini seurana kun tehtiin puutöitä (xD Siis raahattiin takapihalla olevaa sekapuulastia hieman siistimpään kasaan). Valmista tulee viimeistään huomenna.

Muita harrastuksia ovat lukeminen, kirjoittaminen, musiikin kuuntelua en mainitse kun pidän sitä elämäntapaani liittyvänä itsestäänselvyytenä - pitänyt aina, ruoanlaitto, leipominen ja voimaton taistelu lastenhuoneen valmistelun kanssa. Se kun on täynnä kesäisestä muutosta jäljellä olevia säkkejä ja laatikoita jotka sisältävät tavaroita joita ei pakosti tarvitse mutta ei voi heittää poiskaan, ja joille ei ole paikkaa mihin mennä. Laskettu aika tammikuussa mutta vatsa on jo nyt niin iso etten varmaan mahdu uudenvuoden jälkeen ovesta, eli liikkuminen on äärimmäisen hankalaa :/.

Ja lisäksi harrastan vanhojen Star Trekien katselua porukoideni kanssa, kun sinne satun sci-filtä tulevien helmien kanssa samoihin aikoihin kahvittelemaan . Vanhat ja ei-niin-vanhat scifi-sarjat ovat parhaimmistoa.

(Harrastuksista tulee vain yleiskatsauksena mieleen kun tätä listaa katsoo, se ilme millä kirjastonhoitaja minua tuijotti kun lainasin Lovecraftia, Pratchettia, leivontaohjeita ja pitsimallikirjan ... Ei olisi kuulemma minusta uskonut, että leivon harva se päivä ja että ukolla on ruoka odottamassa pöydässä työpäivän jälkeen ).

Loppu aika meneekin angstaamiseen, ahdisteluun ja eskapistiseen euforiaan. Plus punttisalilla seurana istuminen kolme kertaa viikossa kun äiti siellä käy enkä itse enää taivu mihinkään suuntaan.
Kirjoittanut: Nordis (Jäsen)
 • Lähetetty: 08.10.2009 20:41
Olen harrastanut soittamista noin kymmenen vuotta mutta en ole edelleenkään saanut sillä saralla mitään merkittävää aikaisiksi. Pääsoittimeksi on ajan myötä muodostunut kitara mutta näyttäisi siltä että syna on kiilaamassa pikkuhiljaa sen ohi. Myös konsertinaa, tinapilliä ja kanteletta tulee käytettyä mekastuksen apuvälineinä, vaikkakin viimeksi mainittua sietäisi treenailla reilusti enemmän. Pääsin myös jokin aika sitten ensimmäiseen oikeaan bändiini mutta meiltä onnettomilta puuttuu vielä treenikämppä.

Musiikkiharrastuksen vuoksi harkitsin taannoin DJ-hommien treenailua mutta tykästyinkin sen sijaan videoiden pyörittelyyn, eli VJ-juttuja on tullut puuhailtua jonkin aikaa. Oikeastaan kaikki ääni-, valo- ja showtekniikkaan liittyvät jutut kiinnostavat aivan hitosti joten saa nähdä millaisen sotkun tästä vielä saa kehitettyä Myös lukemista tulee harrastettua kausittain, aiheiden vaihdellessa yleensä rajatiedon ja Irlannin sotahistorian välillä.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!