Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Viimeksi katsomasi elokuva osa 4 !

Kirjoittanut: SeKukaVaaniiSängynAlla (Jäsen)
 • #41
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 12.03.2011 16:59

Lainaus: Giffirt

The Room. Tämä linkki kertoo kaiken niille, jotka eivät koko elokuvaa halua nähdä, toimii erinomaisena tiivistyksenä. Spoilers, mutta suosittelen silti katsoman, koska no. Ette te kauheasti menetä vaikka tietäisittekin miten ämä mestariteos päättyy: http://thatguywiththeglasses.com/videolinks/thatgu ywiththeglasses/nostalgia-critic/25743-the-room

AHAHAHHAHAHAHAHHAHHAHH eeeeeiiiii HAHAHAHAHAHHHAH apua.

WTF?! Toi leffa vaikuttaa niiiiiin ylimaallisen paskalta et se on ehkä pakko kattoo jossai välissä! Mä en voi uskoa kuinka huonolta se vaikuttaa, voi video.

Ja toi arvostelija-hemmo on hauska ku mikä Oon repeilly ihan huolella enkä oo päässy edes ton arvioinnin loppuun. Kiitos tästä! o/
Kirjoittanut: Giffirt (Jäsen)
 • #42
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 12.03.2011 17:30

Lainaus: SeKukaVaaniiSängynAlla

WTF?! Toi leffa vaikuttaa niiiiiin ylimaallisen paskalta et se on ehkä pakko kattoo jossai välissä! Mä en voi uskoa kuinka huonolta se vaikuttaa, voi video.

Voi, arvostelu ei liioittele lainkaan! Luvassa on juuri niin tasokasta elokuvaa kuin mitä tuon videon pohjalta voi odottaakin. The Room on ihan oikeasti NIIN huono, että se on jo loistava. Se on tehty täysin tosissaan vakavaksi draamaksi ja se on ehdottomasti kenties hauskin koskaan näkemäni elokuva. Suosittelen kaikille joiden huumorintaju ja mielenterveys kestää.

Ja joo, That Guy With the Glasses tekee ylipäätään mahtavia arvosteluja. Kannattaa tutustua muidenkin leffojen palautteeseen. Tyypillä on upea huumorintaju ja sympaattinen kuin siili.
Kirjoittanut: Verity (Jäsen)
 • #43
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 12.03.2011 21:22
Coraline ja toinen todellisuus

Nyt vihdoinkin sain vuoden jahkailun jälkeen katsottua tämän leffan. Se oli visuaalisesti oikein mukaisa, juonesta jäin kaipaamaan vielä jotain, mutta uskallan kyllä suositella elokuvaa stop motion -leffojen ystäville
Kirjoittanut: Malys_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 13.03.2011 01:39
The Wolfman - plussaa elokuvalle perinteisemmästä tyylistä niin tunnelman kuin toteutuksen kuin hahmojenkin osalta. Miinuksena tyypilliset ennalta arvattavat kohtaukset, mutta toisaalta annettakoon anteeksi koska kyseessä on kuitenkin klassikkoelokuvaan perustuva "uusi versio". Yleisesti ottaen pidin kyllä elokuvasta hyvin paljon joten tämän voisi harkita hankkivan omaankin leffakokoelmaan.

Centurion - elokuvasta ei jäänyt paljonkaan muuta mieleen kuin veri-ja-suolenpätkät-lentää-kohtaukset jotka saivat leffan jossain määrin muistuttamaan koomisesti lähinnä jotain splatter-leffaa. Tarinan henkilöistä olisi kiinnostanut enemmän piktien kansa kuin iän ikuiset roomalaiset. Eipä tarvitse toista kertaa tätä rainaa katsella.

Dante's Inferno - Juonellisesti ihan mielenkiintoinen, samoin pääosin piirrosjälki oli ihan hyvää. Mutta kuitenkin hämäsi aika paljon piirrosjäljen (ja samalla hahmojen) muuttuminen piirtäjien vaihtuessa joka tasolla. Päähenkilökin oli välillä aivan eri näköinen kuin taas toisessa kohtauksessa. Toisaalta ihan ymmärrettävää kun piirtäjillä on omat näkemyksensä hahmoista, mutta toisaalta tästä johtuen elokuva oli hieman sekava.
Kirjoittanut: OngelmaTeini (Jäsen)
 • #45
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 25.03.2011 16:55
En muista enää sen nimee, mut paska se ainakin oli!
Siin oli joku porukka gootteja jotka järjesti bileitä, jonne piti tulla yli tuhat nuorta (se kyll näytti että siellä oli max 20 : D ). Ne järjesti ne bileet jossain hylätyssä ja vanhassa hallissa(?). Siellä si oli joku iiiso tyyppi joka rupes tappaan porukkaa millä lie lekalla, tai sen tapasella.
Eihän siin mitään, mutku se oli huonosti tehty. Kaikki verta lentää jne kohtaukset oli huonosti tehty ja äänet ja puhe oli tehty studiossa, joten näytti lievästi tyhmältä.

Katsoin myös tossa viikonloppuna viimeisimmän Sawin. Oli kyll hyvä (: Hitsi kun ne lopetti niiden teon siihen D:
Kirjoittanut: The Trap-door lover (Jäsen)
 • #46
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 27.03.2011 23:19
Tulipa katsottua yksi niistä elokuvista jonka olen viimeksi nähnyt joskus penskana eli Candyman, ihan kelpo elokuva, joskin hieman pitkäveteinen ja jollain tapaa "ontto", musiikki korjasi hieman tilannetta.
Kirjoittanut: Morgan Blood (Jäsen)
 • #47
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 28.03.2011 00:09
Highlander. Oli pakko, kun joku tuntematon saapui ihailemaan mun rotsia. Jossain vaiheessa keskustelu nimittäin meni ko. leffaan ja hänen oli pakko tietää, osaanko heiluttaa teriä yhtä tyylikkäästi :P Sanoin, etten usko, sillä leffaa en ollut nähnyt.
Nyt olen nähnyt, ja sanon, etten osaa. Sanon myös, ettei leffa ollut cool, vaan aivan liian kasari tällä vuosituhannella teini-ikänsä eläneelle Miksei niitä hiuksia voinut kammata, tai liimata tai jotain? Puuttui vain farkkutakki selkälipulla... (eikä salamaefekti ollut yhtä hieno, kuin Terminatorin ulottuvuuspallo)
Kirjoittanut: AnticDeath (Jäsen)
 • #48
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 28.03.2011 23:08
One Piece Movie 3 - Kingdom on the Island of Strange Animals
minkäs teet kun anime/manga nörtti oon D:<
suosittelen kyllä elokuvaa jos anime kiinostaa n_n
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 29.03.2011 11:25
Matkalla Perditioniin

Elokuva kertoo 30-luvun gangsterielämästä ja kuinka raa'alla tavalla pienikin kämmi voi vaikuttaa elämään. Päähenkilöinä ovat gansteripomolle tappajana työskentelevä isä sekä hänen vanhin poikansa jotka joutuvat pakomatkalle kun pomo suivaantuu pojan saatua selville totuuden isipapan duunista ja sen ansiosta haluaa koko perheen kylmäksi. Elokuva on tyylikkästi tehty, värimaailma, lavastus ja puvustus on tehty taiten mutta juoni on auttamattoman köyhä. Ihan kuin oikeassa elämässä yhtä 12-vee kakaraa ei saisi peloteltua hiljaiseksi sen sijaan että alettaisiin hillittömästi tappamaan.

Elokuva on samalta ohjaajalta kuin American Beauty, mikä näkyy jäljessä selvästi, jopa niin selvästi että kun en leffaa katsoessani tiennyt tätä yksityiskohtaa niin ajattelin monesti "miksi tämäkin kohta on ihan American Beautysta". Kiinnostavin yksityiskohta elokuvassa on Jude Law, sillä on hauska havainnoida miten tästä hollywoodin silkoisasta ihkupojasta onkin saatu niin kuvottavan näköinen, keski-ikäinen psykopaatti. Law tosin kykenee esittämään rumaa myös sisäisesti, jolloin hahmosta tulee kokonaisvaltaisesti aivan karsea. Siitä plussaa. Kaiken kaikkiaan ihan ok elokuva, mutta järkevämpi juoni olisi ollut enemmän kuin paikallaan.
Kirjoittanut: Verity (Jäsen)
 • #50
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 30.03.2011 23:22
Kissojen valtakunta

Ei valitettavasti sitä Studio Ghiblin parhaimmistoa, mutta katsoihan tuon ihan mielellään kuitenkin satumaisen tunnelman ja söpöjen kissahahmojen takia. Tapahtumiin ja henkilöhahmoihin olisin kaivannut paljon enemmän syvyyttä, jota ei nähtävästi vain vähän yli tunnin elokuvassa keretty luomaan.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit