Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Viimeksi katsomasi elokuva osa 4 !

Kirjoittanut: AnticDeath (Jäsen)
 • #31
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 05.03.2011 11:17
Deathnote [liveaction] - perustuu saman nimiseen manga/anime sarjaan, aika jännä, suosittelen
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 06.03.2011 22:42
Twilight - Haukotus. Tai houkutus tai jotain. Geneerinen high school -leffa (tosin ilman meangirlsejä, omg) johon oli lisätty kaveriksi vähän yliluonnollisia jänniä. Naispääosa esitti enimmäkseen sosiaalisesti epävarmaa ja kankeaa itseään, miespääosa oli kyllä ihan hehkeä vaikka kimalsikin sekä yllätti ilmeikkyydellään, kuvissa heppu kun näyttää pelkkää kivikasvoa. Leffa pelasi lähinnä "eroottisella jännitteellä" eli on varmasti todella kuumaa hottia jos olet kotoisin siveydensipulisen katkuisista osavaltioista tai ikä on alle 15. Visuaalisesti tarjoiltiin todella komeaa jälkeä, jylhät maisemat sekä vihreiden, sinisten ja harmaiden huoku vetosivat kyllä mutta juoni oli auttamattoman köyhä ja vampyyrielokuvaksihan tuo nyt oli melkoisen lol.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 06.03.2011 23:39
You got balls! Piiskansiima saanee tuosta fanitytöt kimppuunsa. En ole Twilightteja itse katsonut. Viimeisin katselemani elokuva oli televisiossa esitetty Viimeinen tehtävä. Se on 2. maailmansotaan sijoittuva toimintaleffa. Ei kovin hätkähdyttävä ja täynnä historiallisia virheitä. Esimerkiksi saksalaiset puhuvat englantia ja SS-upseerilta on sensuroitu salamat kauluslaatasta.
Kirjoittanut: Mortale (Aktiivi)
 • Lähetetty: 07.03.2011 08:03
Crank.
Noh, mitähän tähän voi sanoa? Outo, hyyvin outo, mutta ei huono. Välillä kyllä tipahdin kyydistä, mutta pääsin aina uudestaan kärryille. Toimintaa, tissejä ja komediaa. En oikeasti osaa kommentoida muuten.
Kirjoittanut: Neminess (Jäsen)
 • #35
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 07.03.2011 08:41
Yksi leffa minkä kattomisesta on jo yli puoli vuotta jäi kyllä mieleen. Skyline :3 Ite tykkäsin kyllä, sellaista -world is going to end argh!-meininkiä mutta sinällään juoni oli hyvä.
Kirjoittanut: BirthdayBloodshed (Jäsen)
 • #36
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 07.03.2011 20:57
Saw 1 tuli taas katottua omasta mielestä ainakin paras Sawi joskin tämä uusin on myös loistava. Tässä nyt vaan on sellanen loistava tunnelma ja loppu on mielestäni yllättävä ja hyvä.
Kirjoittanut: Positiivinenpakana (Jäsen)
 • #37
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 07.03.2011 22:33
Tulikärpästen hauta
"Hieman animea sunnuntain ratoksi" ajattelin ja laitoin elokuvan, josta en ennestään tiennyt juurikaan mitään, pyörimään. Tuloksena punaisiksi itketyt silmät. Ihana, koskettava, raastavan surullinen anime joka sijoittuu Japaniin toisen maailmansodan loppuvaiheilla.

Wikipedia osaa sanoa, että "Tulikärpästen hauta perustuu samannimiseen kirjaan, jonka kirjoittanut Nosaka Akiyuki menetti siskonsa nälän takia vuoden 1945 sota-ajan Japanissa. Hän oli mielestään syyllinen siskonsa kuolemaan ja kirjoitti kertomuksen helpottaakseen tapahtuman hyväksymistä."

Koskettavin elokuva jonka olen nähnyt, jää varmasti mieleen pitkäksi aikaa, tähän on myös pakko palata toistekin.
Kirjoittanut: Giffirt (Jäsen)
 • #38
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 08.03.2011 06:03

Lainaus: Positiivinenpakana

"Hieman animea sunnuntain ratoksi"

Oivoi. Jopa leffan valitsit. Itse katsoin tuon ekaa kertaa jo vuosia sitten, mutta minua varoitettiin etukäteen. On kyllä surullinen leffa. Mutta hyvä sellainen.

Itse taisin viimeksi katsoa elokuvan The Room. Tämä linkki kertoo kaiken niille, jotka eivät koko elokuvaa halua nähdä, toimii erinomaisena tiivistyksenä. Spoilers, mutta suosittelen silti katsoman, koska no. Ette te kauheasti menetä vaikka tietäisittekin miten ämä mestariteos päättyy: http://thatguywiththeglasses.com/videolinks/thatgu ywiththeglasses/nostalgia-critic/25743-the-room

Kyseessä on siis ilmeisesti tosissaan tehty, mutta täyden komedia-arvon saavuttanut elokuva. Kaikki tässä elokuvassa on niin huonoa, että leffa menee valehtelematta jo uskomattoman puolelle. Juoni on perusdraamaa, mutta kierin naurusta sohvalla tätä katsoessani. Parasta antia on uskomattoman naurettava näyttelijäntyö. Ennen kuin on nähnyt tämän leffan, ei tiedä mitä on huono näytteleminen.

Leffa on uskomattoman huono, huonosti tehty, käsikirjoitettu, näytelty. Kaikki on hiukan pielessä. Mutta juuri se tekee tästä mahtavan komedian. Kaikesta paskuudestaan huolimatta: suosittelen. (Saattaa toimia parhaiten muutaman drinkin jälkeen.)

"You're teaarring me aparrt, LISA! ...Oh hi, Mark!"
Kirjoittanut: BirthdayBloodshed (Jäsen)
 • #39
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 08.03.2011 09:18

Lainaus: Giffirt

Leffa on uskomattoman huono, huonosti tehty, käsikirjoitettu, näytelty. Kaikki on hiukan pielessä. Mutta juuri se tekee tästä mahtavan komedian. Kaikesta paskuudestaan huolimatta: suosittelen. (Saattaa toimia parhaiten muutaman drinkin jälkeen.)


Nyt kiinostuin tästä leffasta pitääkin katsoa kyseinen pätkä myös tuo Tulikärpäsen Hauta kuulostaa loistavalta leffalta.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 12.03.2011 15:41
The Duchess

Keira Knightley sipsuttaa aikansa julkkiksena, Devonshiren herttuatar Georgina Cavendishina. Leffassa kuvataan pikakelauksena hänen hankala suhteensa mieheensä sekä miehen rakastajattareen sekä muutama puolivillainen lääppäisy suoritetaan myös herttuattaren aktiivisen seura- ja poliittisen elämän suuntaan. Leffaksi tämä oli sitä taattua no joota, Keira oli viehkeä ja Ralph Fiennes puolestaan sopivan kankea aatelisherra. Pukuloistoa löytyi väsymiseen saakka ja maisemat hemmottelivat katsojaa. Silti elokuvaan oli työnnetty aivan liikaa tavaraa, vähän joo tosta politiikkaa ja sit vähän avio-ongelmia ja sit hei voitais ehkä patsastella juhlissa. Myös aikajana oli pitkä ja se kuvattiin rouheasti harppoen, lopputulokseksi saatiin hienon pompöösi parisuhde-elokuva joka jäi yhtä hentoisen pinnalliseksi kuin 1700-luvun aatelinen seura-elämä.

Ainoa asia, missä elokuva onnistuu, on muistuttaa ihmisiä siitä miten (varsinkaan naisihmisen) ei kannata haikailla eläneensä menneinä vuosisatoina. Se ei ollut romanttista tai ihanaa puutarhoissa huokailua, vaan miesten ja melkoisten käyttäytymissääntöjen määrittelemää ja ankeaa (sekä suurimmalle osalle ihmisistä rankkaa ja psknhajuista raadantaa koska kaikki eivät nyt vaan olleet aatelisia. ).
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit