Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Viimeksi katsomasi elokuva osa 4 !

Kirjoittanut: Lily Symphony (Jäsen)
 • #71
 • Arvo: Edistynyt
 • • Muokkasi: Lily Symphony
 • Lähetetty: 04.06.2011 17:53

Lainaus: Giffirt

Katsoin juuri ensimmäistä kertaa elämässäni The Rocky Horror Picture Show'n. Olen todella pettynyt.
Minä myös vähän aikaa sitten katsoin tuon ensimmäistä kertaa ja vähän samat fiilikset. Plussaa tuli Tim Curryn (yksi suosikkinäyttelijöistäni) mahtavasta esityksestä, ja muutenkin mukana oli hyviä näyttelijöitä ja hyviä yksittäisiä kohtia (mm. Meat Loafin laulukohtaus jäi mieleen), mutta kokonaisuus oli lähinnä tylsä/rasittava, ja kauhun parodiointi vähän jotenkin tekohauskaa. Syy on varmaan se, etten ole tuollaisen camp-estetiikan ja -huumorin suuri ystävä, joten se mikä tuossa leffassa on joillekin mahtavaa ja makeeta ei vaan minulle kolahtanut.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 12.06.2011 14:54
007 - Quantum of the Solace.

James Bondilla on tosi jännittävä elämä. Ukko voi melkeinpä heittää auton avaimet kadulla vastaantulevan tyypin kouraan ja olla luottavainen sen suhteen, että alle viiden minuutin kuluttua hänellä on entistä ehompi ajoneuvo. Tällaisen toimintaelokuvan nähtyäni meinasin käsikirjoittaa omaanikin vähän jäntskätystä. Starttasin sen sijaan Steamin ja aloin pelaamaan Red Orchestraa.
Kirjoittanut: Giffirt (Jäsen)
 • #73
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 12.06.2011 15:27
Pidimme kaverini kanssa jo perinteeksi muodostuneen "paskojen leffojen illan". Tällä kertaa haaviin tarttui koko perinteen aikana katsotuista leffoista takuulla huonoimmat. Nauroimme itsemme kipeiksi, mutta sillä ei ollut mitään tekemistä sen kanssa, että elokuvien huumori olisi ollut hyvää.

Beastly
En tiedä mitä ihmettä Neil Patrick Harrisin kaltainen mahtava näyttelijä tekee näin surkeassa leffassa. Kyseessä on modernisoitu versio Kaunottaresta ja hirviöstä. Disneyn elokuvalle leffa on uskollinen siinä mielessä, että "prinssi" eli rikkaan yritysjohtajan poika, on tässäkin elokuvassa limaisen näköinen surffipoika ja hirviönä jopa asteen verran söötihkö. Muutamaa hyvää hahmoa lukuunottamatta juurikin sellainen ällöttävä teinisöpöilyleffa mitä voi odottaakin.

The Last Airbender
Shayayalaama ei tule ehkä koskaan saamaan tätä anteeksi. Sarja johon elokuva perustuu on yksi parhaista lastensarjoista ikinä (kyllä, mukaanlukien Alfred J. Kwakin ja muut rakastetut klassikot) mutta tämä leffa on kyllä niin scheissea että itkettää. Katsokaa se animaatiosarja. Se on ihana ja herttainen. Tämän elokuva kannattaa katsoa korkeintaan jos teemana on tosiaan katsoa huonoja elokuvia. Tämä sai jopa edellä mainitun Beastlyn tuntumaan kohtalaisen hyvältä leffalta.
- Huono casting. Näyttelijöistä 99% oli ihan käsittämättömiä rautakankia.
- Pääosassa huonoin lapsinäyttelijä jonka olen koskaan nähnyt.
- Erikoistehosteet saivat kiemurtelemaan myötähäpeän ja hysteerisen naurun välimaastossa.
- Todella sekava. Olen nähnyt sarjan johon tämä perustuu, ja jopa minun oli vaikea pysyä mukana juonessa vaikka suunnilleen osasin odottaa mitä seuraavaksi tapahtuu.

Tässä vielä linkki alkuperäisen sarjan IMDB-sivuille. Tätä suosittelen ihan kaikille jotka osaavat arvostaa lapsille suunnattuja sarjoja ja elokuvia. http://www.imdb.com/title/tt0417299/
Kirjoittanut: Ayuku (Jäsen)
 • #74
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 12.06.2011 15:54

Lainaus: Giffirt

The Last Airbender
Shayayalaama ei tule ehkä koskaan saamaan tätä anteeksi. Sarja johon elokuva perustuu on yksi parhaista lastensarjoista ikinä (kyllä, mukaanlukien Alfred J. Kwakin ja muut rakastetut klassikot) mutta tämä leffa on kyllä niin scheissea että itkettää.


En voisi enempää samaa mieltä olla! Yleisesti ottaen pidän Shyamalanin leffoista, herra lukeutuu yhdeksi suosikkiohjaajistani, mutta vietävä mitä kuraa tämä elokuva oli! Näyttelijät jotain järkyttävää, sekava ja ontuva juoni... Koko elokuvasta jäi niin sen fiilis että tämä on niin väkisin tehty, että ketään ei kiinnosta edes yrittää saada elokuvasta hyvää. Last Airbender-sarjasta kun olisi taatusti saanut mainionkin elokuvan aikaan.
Kirjoittanut: Jonepeikko (Mister Halloween 2006)
 • #75
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 21.07.2011 21:50
Limitless

Ei voi sanoa että mikään mestariteos, mut jumalaut et tahon sellasia nappeja! :'D
Kirjoittanut: Elsie (Jäsen)
 • #76
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 21.07.2011 23:45
Perfume: The Story of a Murderer

Tuli joku päivä telkkarista ja muistin ystävän kehuneen sitä. Ideasta tykkäsin kovasti ja visuaalisesti oli ihmeen hyvin saatu kuvattua tuoksuja, mutta loppua kohden alkoi tulla melkoisia wtf hetkiä (ne orgiat? Ihan tosissaan?). Päähenkilö ja Alan Rickman huolehtivana isänä (kyllä minäkin jos olisi niin kuuma tytär eiku kröh) olivat kuitenkin ihania. Kokonaisuutena ihan pidin tästä lehvasta.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 22.07.2011 01:13
Ironclad
Elokuva sijoittuu 1200-luvun alkuun. Tämä muistuttaa aika paljon Robin Hoodin viimeistä leffatulkintaa, mutta on paljon verisempi ja juonenkäänteiltään pelkistetympi. Ironclad sijoittuu Britanniaan, jossa kuten Robin Hoodissakin, on häijy kunkku kiusaamassa kansalaisiaan ja etenkin aatelisiaan. Kingi kerää Tanskasta palkkasotilaita, viikinkejä ehkä. Olisikohan niitä ollut vielä tuohon aikaan? Ironcladissa on hienoimmat, yksityiskohtaisimmat murjomiskohtaukset, joita olen tähän mennessä nähnyt. Kun kaveria isketään longswordilla oikein olan takaa, hän voi haljeta iskun voimasta kahtia. Taistelukohtauksissa näytetään luunpätkiä, jänteitä ja muita biittejä törröttämässä. Käsien katkominen kirveellä ym. verilöylyt näytetään yksityiskohtaisesti.
Kirjoittanut: Sennay (Nimetön)
 • Lähetetty: 22.07.2011 03:11
The Crow, ei luultavasti kaipaa esittelyjä. Olen katsonut kyseisen elokuvan monia kertoja ja aina vain jaksan katsoa sen uudelleen ja uudelleen. Elokuva vain yksinkertaisesti vetoaa minuun kuin magneetti.
Kirjoittanut: Anyxia (Jäsen)
 • Lähetetty: 27.07.2011 10:25
P'äätettiin katsella vähän Jim Carreytä sisältäviä komedioita ja viimeisin niistä mitä katsottiin on Yes man. Saman päivän aikana katsottiin myös Cable Guy ja Mask. Ihan ok hyviä leffoja olivat kaikki mutta eivät kuitenkaan sitä parhaimmistoa Jim Carrey leffoista. (Niistä paras on ehkä Truman show )
Kirjoittanut: Platinum (Jäsen)
 • Lähetetty: 27.07.2011 14:11
^Jim Carrey on ihan yks lemppareista, parhaat Jimin leffat mun mielestä taas Ace Venturat

Mutta joo, viimeksi tuli katsottua uusin Transformers leffa, ei mitään lempi leffoja noi mutta kyllä sen kerran katto. Tosin uusi naispääosan näyttelijä oli pettymys, ihanaa ja upeaa Megan Foxia jäi väkisinkin kaipaamaan. (Jo pelkästään Meganin takia kannattaa aiemmat kaks osaa kattoa jos ei oo aikasemmin nähny.)

Tuli myös katsottua taas kertaalleen semmoinen kun Romper Stomper, todella hyvä leffa ja Russell Crowe sopii aivan älyttömän hyvin tuohon pääosaan. Suosittelen lämpimästi jos ette ole nähneet jatykkäätte vähänkin draama/toiminta kategoriaan menevistä leffoista
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 3 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit