Warning: Use of undefined constant default_charset - assumed 'default_charset' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/kuopassa/public_html/keskustelu/index.php on line 3
Hyväksyykö vanhempanne teidät sellaisina kuin olette?

Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Hyväksyykö vanhempanne teidät sellaisina kuin olette?

  Kirjoittanut: eva (Jäsen)
  • #1
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 26.06.2014 20:45
  minulla on sellainen tilanne isäni ei hyväksy minua tälläisenä kun olen ja mitä tykkään pitää päälläni..ostin cybershopista tänään tavaraa tuli heti vastalauseena että "oisit ostanut kengät mielummin" vaikka on maiharit talvikenginä ja kesällä lenkkarit ja lenkkarit jne kengät miksi ei voi vaa hyväksyä etten tarvitse jotain tuollaista ja tuntuu sille että hän haluaisi muuttaa tyyliäni ,lähemmäs normi massa tyyliksi..en voi ymmäärtää tälläistä ja oisi mukava kuulla onko muille käynnyt saman tyyppisiä tilanteista ja miten no ratkennut
  Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
  • Lähetetty: 30.06.2014 15:23
  Keskustelu jatkukoon jo olemassa olevassa ketjussa:

  Miten vanhemmat suhtautuvat goottilaisuuteenne?

  - NatsiMode

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
   Järjestä treffit