Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Mitä pelaatte?

Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 27.06.2010 01:48

Lainaus: Vanilja

En ole vielä kokeillut toimisiko se pöytäkoneella.
Oma koneeni ei jaksa enää pyörittää Sims kakkosta joten pelaan joskus pöytäkoneella sitä.

Se voi hyvinkin toimia. Jos ei toimi, kannattaa uusia sen näytönohjain. Uusimalla näytönohjaimen pöytäkoneen käyttöikää voi kasvattaa. Myös RAM-muistin lisääminen voi auttaa, joten jos muistia voi saada lisää niin kannattaa hankkia sitä.
Kirjoittanut: Malys_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 27.06.2010 12:44
Tekkeniä ja Crash-pelejä tulee useimmiten pelailtua aina kun porukoilla käyn.
Ja nyt on Prince of Persiasta jäänyt armoton pelikuume päälle. Aloitin vuosien tauon jälkeen viime viikolla pelaamaan PoP: The Sands of Timea ja ihmeen hyvin peli kulki. Ei tosin ihan niin hyvin kuin esim. pikkuveljelläni joka on pelannu kaikenlaisia pelejä koko ikänsä ja onkin niissä aika haka. No, saihan ainakin hyvät naurut miun räpellyksestä....

Ehkä sitä uskaltautuu pelailemaan myös Final Fantasyja ja Wormsia, aiemmin ei ole viitsiny kun olen ajatellut etten kuitenkaan osaa.

Ikivanhalla Nintendolla tulee myöskin pelailtua silloin kun se vaan suostuu toimimaan. Castlevania on ehkä paras peli kyseiseltä konsolilta jota tulee pelattua eniten. Sen lisäksi pikkuveljen kanssa pelataan kaksinpeliä Turtlesia (tätä tuli etenkin lapsena pelattua tosi usein. ) ja yhtä hassua jalkapallopeliä jonka nimeä en muista.

muoks. Unohtui kokonaan mainita yksi parhaimmista peleistä jota myöskin tulee pelattua, nimittäin Zelda II: The Adventure of Link.

Ja tietokoneella on tullu pelailtua harvakseltaan Midtown Madnessia ja Thiefia. Löytyy siis tietokonepelejä itseltä mutta koska ne ei mielestäni ole ihan sama asia kuin esim. just pleikkari niin vähän tässä katsellut josko se oma PS2 olisi lopultakin hankittava... Ja siihen tietysti edellä mainitut PS pelit.
Kirjoittanut: CharmedDoll (Jäsen)
 • #653
 • Arvo: Edistynyt
 • • Muokkasi: CharmedDoll
 • Lähetetty: 28.06.2010 16:43
En oikeastaan pelaa muuta kuin Sims 2:sta. Tällä hetkellä pelaan friikkiperheellä jossa on vampyyri-isä Oscar, öisin ihmissudeksi muuttuva äiti Micaela ja Rosie & Marie tyttäret. Rosie on paha noita ja Marie musikaalinen lapsinero. Lisäksi perheellä on kaksi kissaa Magic & Miracle.
Kirjoittanut: Hiilipallero666 (Jäsen)
 • #654
 • Arvo: Edistynyt
 • • Muokkasi: Hiilipallero666
 • Lähetetty: 29.06.2010 01:07
On tuo pelaaminen vähentynyt jostain syystä jonkin verran, joko ei niinkään kiinnosta tai sitten nykypelit ovat liian keskinkertaisia jotta niihin jäisi enemmän koukkuun. PC ja Nintendo DSL on omistuksessa ja nuo täydentävät hyvin toisiaan. Kämmenkoneella voi tuommoisia lyhyitä pikapelejä pelata oikein kivasti ja kosketusnäytöllisenä on myös mukavan käyttää ja mahtuu hyvin mukaankin. 4 DS-peliä on ja niistä vain yhtä säännöllisesti eli 42 All time classics. Onhan siinä sitten reilusti pelattavaa; korttipelejä lähinnä, nehän eivät vanhenekaan eikä esim grafiikoilla tai äänimaailmalla ole suurta merkitystä.

PC-puolella olisi enemmänkin pelattavaa, osa on vaan jäänyt hyllyyn asennuksen jälkeen mutta näitä nyt on viime aikoina pelattu:
FEAR sekä sen lisäosat & jatko-osa. Kolmosta odotellessa jos vaan taso säilyy niin hyvä tulee!
Unreal Tournament eli tuttavallisemmin UT. Vanha mutta tavattoman hauska mättö.
Sims 2 + jotain lisäosia. Oli usean vuoden tauko kunnes kiinnostuin tästä uudelleen.
Tomb Raiderit, 3 viimeisintä.
BloodRayne & BR 2. Hienoja mutta peleinä keskinkertaisia, tunnelmasta tykkään kyllä.
DeathRally
Velvet Assassin

Niitä pelaamista odottavia:
C&C: Red Alert 3, nimekkäiden näyttelijöiden kaarti tässä julkaisussa
Hellgate: London
Mercenaries 2
Prince of Persia; The two thrones, The sands of time ja Warrior within
Silent hunter 3 ja 4
The matrix: Path of Neo
X3: Reunion
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 29.06.2010 01:48
Cannon fodder työn alla, gta1:stä en ole saanu tällä koneella pelittämään...vielä.
Gta3 ja gta storiesit työn alla pleikalla. Työ ja elämä vaan vievät aikaa peleiltä. Ehkä joskus vielä joutaa tosissaan pelailemaan (eli katsotaan sitten 15 vuoden päästä).
Kirjoittanut: Abigor (Jäsen)
 • #656
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 29.06.2010 02:29
Fallout kakkosta on tullut väännettyä pitkästä aikaa.
Nyttemmin myös säädän täysillä Mass Effect 2:sta jo jotain kuudetta kertaa läpi.
Kirjoittanut: ArkkiLuopioX (Nimetön)
 • Lähetetty: 29.06.2010 03:22
Koneella on tullut pelattua tässä lähivuosina S.T.A.L.K.E.R., FarCry ja Oblivion läpi. Nykyään pelailen välillä TF2:sta ja tuli ostettua FarCry2, FEAR2 ja S.T.A.L.K.E.R. - Clear Sky.
En pelaa mitään MMORPG:ja
L4D2 voisin hankkia joskus ja kaverin koneella on tullut pelailtua joskus Dead Space:ä ja Doom3:a, Fallout3 ja monia muita, en vain ole itse innostunut hankkimaan.

Lautapeleistä Talisman, Settlers of Catan, Arkham Horror, Duel of Ages ja monet muut tuttuja.

Roolipeleistä on noin 18 vuoden kokemukset, että en edes jaksa listata(kymmeniä).

Figupeleistä on vuosien takaa kokemuksia WH Fantasy 5. edikka ja WH40K 2. edikka, en harrasta enää aktiivisesti kumpaakaan, mutta olen tietoinen jonkin verran vielä nykyisistäkin peleistä.
Kirjoittanut: Fenrisulfur (Jäsen)
 • #658
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 30.06.2010 00:46
Plah tulis jo joko Witcher rise of the white wolf, fable 3, metal gear solid rising, tai diablo 3 tai sitten wow vois halventua sitä ennen tuu paljoo pelailtua... pelasin kyllä tänään jotain häröä hentai peliä huvikseni...
Kirjoittanut: Dark Eyes (Inkvisiittori)
 • #659
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 30.06.2010 10:30
Prototype lähti toiselle pelikerralle vajaan vuoden tauon jälkeen. Peli jaksaa edelleen olla viihdyttävä, ja sisältää yllättävän hyvin tekemistä ollakseen hiekkalaatikko.
Kirjoittanut: FilthyVictorian (Aktiivi)
 • #660
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 17.07.2010 15:12

Lainaus: Fenrisulfur

metal gear solid rising


MINÄKIN ODOTAN TUOTA. Raiden kyborogina viipaloi kaiken. Herranjumala vannoutuneena MGS fanina tietysti myös peace walker PSPlle pitää ostaa!

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 3 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit