Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Mitä pelaatte?

Kirjoittanut: Abigor (Jäsen)
 • #801
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 19.09.2011 23:11
Tuli tuo DE: Human Revolution ostettua, ja läpikin pelattua. Ihan hulvaton peli, varsinkin youtubesta katsellut mitä kaikkea ihmiset on keksineet.
Kirjoittanut: Forget-Me-Not (Jäsen)
 • #802
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 22.09.2011 15:43
Tällä hetkellä hakkaan Dead space 2:sta. Myös Alice, Madness returns on kesken. Tykkään kauhupeleistä, mm. Amnesia ja Silent Hillit on loistavia, suosittelen lämpimästi kaikille kauhun ystäville. Wowia joskus kokeilin, mutta en oikein innostunut kuukausimaksuista. Lisäksi veljen pakkomielteistä Wowittelua seuranneena taidan jättää sen ihan suosiolla väliin...
Kirjoittanut: Ratpick (Jäsen)
 • Lähetetty: 25.09.2011 00:55

Lainaus: Deadboy

Jepa. Olis kiva jos tuohohon tulis jatko-osa tms. tai remake entisestä, mutta tuontyyppiset ropet on nykyään vaan niin epätrendikkäitä että en usko... Siinä on kaikki mitä noissa Biowaren vanhoissa peleissä oli niin mahtavaa eli varsinkin hyvä tarina ja hyvin kirjoitetut hahmot.

Joo, tää on itseäni kanssa harmittanut pidemmän aikaa. Olen itse vanhan linjan roolipeliharrastaja ja silloin kun ei ehdi pöytäpelejä pelaamaan ovat tietokone- ja konsoliropet ainoa vaihtoehto. Viime aikoina ei vaan ole tullut mitään sellaisia roolipelejä mitä oikeasti kiinnostaisi pelata (lue: eivät ole toimintapelejä naamioituina roolipelien asuun).

Toisaalta, mitä mä valitan? Mulla on Arcanum hommattuna GOG:in alennuksesta, tuosta pelistä saa vaikka kuinka paljon vielä irti.
Kirjoittanut: byron (Jäsen)
 • #804
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 06.11.2011 13:23
Tykästyin vuosi sitten The Elder Scrolls IV: Oblivioniin, ja nyt on tulossa uusi peli Elder Scrolls-sarjaan nimeltään Skyrim, jota oottelen kovasti, vaikka hitaan on-off- pelailuni takia Oblivionkin on vielä kesken Pelaan niin harvoin kun aika ja keskittyminen ei riitä, joten oli vaihteeksi mukavaa innostua odottelemaan jotakin peliä tällä tavalla. Kieltämättä tykkään sellaisista laajoista realistisen näköisistä pelimaailmoista, joissa voi vaeltaa ja tehdä mitä nyt huvittaa tai viedä pääjuonta eteenpäin. Toivon tosin että Skyrimissa olisi korjattu minun mielestäni Oblivioinin pahin heikkous, eli pelin maailman ihmiset ja näiden ääninäyttely sekä dialogi. Kolme ääninäyttelijää koko valtavan pelimaailman ihmismäärälle on typerää, ja keskusteluvaihtoehdotkin on lapsellisia ja typeriä. Tietty nuoremmat voi silloin helpommin pelata sitä peliä, mutta koska Skyrim näyttää muuttaneen tyyliään vielä synkempään ja väkivaltaisempaan suuntaan, niin odottaisin että myöskin pelihahmoista olisi tehty vähän aikuisemman oloisia.
Kirjoittanut: Ratpick (Jäsen)
 • Lähetetty: 07.11.2011 15:59
Steamissä on ollut taas kivoja alennuksia. Viimeisimpiä hankintoja ovat olleet Vampire: The Masquerade - Bloodlines, Limbo ja Bastion. Noista Ensimmäisestä on pakko sanoa sen verran, että aivan mahtava peli. Ihan mielettömästi tunnelmaa ja tosi hauskoja pelillisiä ratkaisuja, jotka oikeasti antavat tukea pelin pelaamiselle eri tyyleillä. Vaikka pelkällä mättämiselläkin voi periaatteessa pärjätä ei se anna yhtä suurta tyydytystä kuin se, että keplottelee itsensä kaikista tilanteista ulos puhumalla tai käyttämällä mielenhallintaa. Noiden vampyyrivoimien yhdistäminen pelin dialogeihin on aivan mahtava ratkaisu: hahmon kaikki mahdolliset voimat eivät ole pelkästään perusropehuttua (hyökkäysloitsu, buffausloitsu, näkymättömyysloitsu) vaan ne oikeasti tarjoavat erilaisia toimintatapoja pelin läpäisemiseksi.

Tällä hetkellä pelaan Tremereä, koska siinä vaiheessa kun taistelua ei voi välttää on kiva, että on mahdollisuus kiehauttaa vihollisen veret tai jotain vastaavaa maagista huttua, mutta seuraavaksi on pakko kokeilla Malkaviania. Loin aluksi sellaisen, mutta totesin pian, että hahmon sekavat dialogit vaikeuttavat liikaa sosiaalista interaktiota, ja haluan kuitenkin suorittaa pelin ns. diplomaattisella tavalla. Vasta jälkeenpäin sain tietää, että Malkavianeilla on mahdollisuus käyttää kuuluisaa Dementation-voimaansa myös dialogissa, saaden NPC:t tekemään kaikkea hullua jonka avulla voi selvitä pelistä ilman suurempia käsirysyjä.
Kirjoittanut: byron (Jäsen)
 • #806
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 07.11.2011 16:24

Lainaus: Ratpick

seuraavaksi on pakko kokeilla Malkaviania. Loin aluksi sellaisen, mutta totesin pian, että hahmon sekavat dialogit vaikeuttavat liikaa sosiaalista interaktiota, ja haluan kuitenkin suorittaa pelin ns. diplomaattisella tavalla. Vasta jälkeenpäin sain tietää, että Malkavianeilla on mahdollisuus käyttää kuuluisaa Dementation-voimaansa myös dialogissa, saaden NPC:t tekemään kaikkea hullua jonka avulla voi selvitä pelistä ilman suurempia käsirysyjä.


Itsekin kokeilin pelata malkavianilaisella, mutta kyllästyin sen sekaviin dialogeihin. Huhun mukaan malkavianeilla pelatessa katulamputkin alkaa puhumaan...? Tiedä sitten pitääkö paikkansa.

Mutta oli pakko tulla kommentoimaan että tuo on kyllä hyvä peli. Yksi suosikeistani. Aivan mahtava tunnelma öisessa Los Angelesissa. Niin, ja Deb of Night on mahtava show Toivoisin kyllä sellaista ohjelmaa jollekin öiselle radiokanavalle.

Saisi kyllä tulla jo jatkoa tuolle Vampire Masquerade -pelisarjalle.
Kirjoittanut: Ratpick (Jäsen)
 • Lähetetty: 07.11.2011 20:27

Lainaus: byron

Itsekin kokeilin pelata malkavianilaisella, mutta kyllästyin sen sekaviin dialogeihin. Huhun mukaan malkavianeilla pelatessa katulamputkin alkaa puhumaan...? Tiedä sitten pitääkö paikkansa.

Ainakin itse huomasin, että Stop-merkille pystyy puhumaan. "No, you stop!"

Lainaus: byron

Saisi kyllä tulla jo jatkoa tuolle Vampire Masquerade -pelisarjalle.

Ei varsinaisesti jatkoa, mutta viimeisten tietojen mukaan jo pitkään kehitteillä ollut World of Darkness online-roolipeli tulee perustumaan Vampire: The Masqueradeen, eikä White Wolfin uusimpaan vampyyriroolipeliin Requiemiin. Syyksi on ilmoitettu se, että vaikka Requiem on se mihin White Wolf tällä hetkellä pöytäpuolella keskittyy, Masquerade on edelleen tunnistettavampi brändinä.
Kirjoittanut: DarkMessiah (Aktiivi)
 • #808
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 07.11.2011 21:13
Loputtomia autopelejä lukuunottamatta, tällä hetkellä ei ole pelattavana yhtään mitään suurempaa (paitti Witcher 2, joka tarttis enemmän konetehoa pyöriäkseen täysillä asetuksilla).
Mutta Assassins Creed: Revelationsia odotellaan innolla. Kohta ei enää tartte miettiä mihin käyttää vapaa-aikansa, paitti silloon ku on emännän pelivuoro.
Kirjoittanut: Demonita (Jäsen)
 • #809
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 15.11.2011 22:58
Super Nintendolle ikihyvät Super Mariot ja Donkey Kongit. Pleikka ykköselläkin tulee lähinnä pelattua kaikkia klassikoita kuten Spyroa ja Crash Bandicoot-sarjaa. Nyt meillä on miehekkeen kanssa projekti saada pelattua Wiillä Donkey Kong Country Returns ja Super Mario Bros loppuun.
Toki tulee pelailtua myös lautapelejä jonkin verran..Menolippua,Carcassonnea ja sitä rataa
Kirjoittanut: Dagonist (Jäsen)
 • #810
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 17.11.2011 03:49
Amesiaa kyl tullu pelailtua, mut en oikeen mielellään halua herättää koko kerrostaloa pelaamisellani.. Niin järkyttävää huutamista ja kiroilua ja meinaan saada sydänkohtauksenki siinä, joten peli pauselle ja olut ykkösellä naamariin niin voi taas jatkaa mut tällä hetkellä alotin pelaamaan vanhaa kunnon Metal Gear Solidia vanhalla pleikkarillani Ja Gamecubella Resident Evil remakea..

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit