Gootti.net

Goottifoorumi: Yleiset korinat: Lemmikkien nimet

Täällä valvovat: Iiriva, Chrystalis, poison, emanon, Funereal Soul

On ollut akaattikotilo Rambo ja kolme kissaa, kaikki narttuja ja niiden nimet oli Milla, Iivi ja Mimmi. Kaikki ovat kai kuolleita nyt...

I never drink... wine. -Bela Lugosi-

Hmm mulla on pentuna ollut kaks kanarian lintua Maija ja Pekka, vesikilpikonna nimeltä Kille, hamsteri Viivi ja kääpiöhamsteri Nappula, minkä lisäksi vielä kaksi poikagerbiiliä Roope ja Joni. Ei erityisen mielikuvituksekkaita nimiä, mut lapsena sitä ei osaa :P Nyt ei oo mitään elukoita, mut joku lisko vois olla aika kuul.

Every dark cloud has a silver lining, but lightning kills hundreds of people each year who are trying to find it.

 • Vastaa
Dimmu olisi aika kiva nimi jollekin elukalle. Minulla on kaksi naaraspuolista kania, niiden nimet ovat Esa ja Jewel Sitten on myös Daniela-niminen koira.
 • Vastaa
Minulla on Nicky-niminen tiibetinspanieli. Nicky on ensimmäinen lemmikkini, täyttää 7 tänä vuonna.
 • Vastaa
Miulla on kaks koiraa joiden nimet on Viki ja Lili ja sit on kissoja, mut niitten kaikkien nimiä en rupea luettelee, mut muutaman voin nimetä eli Heikki, Harmikki, Musti, yms.

Tie helvettiin on kivetty murtuneilla sieluilla.

 • Vastaa

Lainaus: Swanette

tiibetinspanieli


<3 ihana rotu, voisin hehkuttaa niistä roppakaupalla mutta en viitsi koska täällä toki on heitäkin jotka eivät voi ymmärtää suurta kiintymystä moisiin karvakorviin Meilläkin siis Leidi (8) ja Saara (2) kuten olen jo tainnut mainita.
 • Vastaa
Ystäväni osti lähiaikoina rotweilerin, johon osuu sanonta "rakkaalla lella on monta nimeä". Ennen kuin se haettiin sitä kutsuttiin Rustlanasiks, myöhemmin se oli Shulevi, koska se oli helppo lausua vaikka olisi vähän ottanutkin, sitten Jyry ja nykyään se sitten on Otto. Rekisterinimelle ei voi olla nauramatta, se kun sattuu olemaan Black Happies Lovestory.
Siskollani on howavart Gizmo, osuvasti melkoinen riiviö kylläkin.

It's hard for me to love myself right now I waited, hated, blamed it all on you It's hard for me to love your face right now I'm waiting, hating, needing, being me I need you less and less And every day leads us farther away

 • Muokkasi: Darkness
 • Vastaa
meillä o kolme kissaa ja ne o ihan normaali nimisiä eli miuku elma ja lilli

~*If you sing loud and clear Someone passing by will surely hear you No you can't be afraid*~

 • Muokkasi: Niina
 • Vastaa
Minulla on kani nimeltä Laku Nimi johtuu siitä että hän on musta. Erittäin suloinen pikku kani... (Usein kyllä sanon sitä Nöhvöksi)

We Fear For The Best And Hope For The Worst

Tällä hetkellä löytyy kotoa koira nimeltä Rocky, sekä gerbiilit Tiuhti ja Viuhti. Koiran nimen keksivät entiset omistajat, ja gerput nimesin ihan itse Tiedän, tavallisia ja tylsiä nimiä nuo Tiuhti ja Viuhti, mutta sopivat todella hyvin noille kahdelle
Aikaisemmin on ollut myös deguja ja kilpikonnia, joiden nimiä kukaan ei tunnu enää muistavan. Hassua
Ja sitten Tiuhtia ja Viuhtia edeltävien gerbiilien nimet olivat Aamunkajo ja Yöntähti. Nuokin nimet keksin ihan itse, kuusivuotiaan aivoilla.

Tapahtunut ei unohdu, vaikkei sitä muistaisikaan.

 • Vain yhteisön jäseneksi liittyneet käyttäjät voivat lähettää viestejä tänne. Ilmoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ennen viestin lähettämistä, tai liity ensin jäseneksi.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 12.03.2013 05:55, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 194 henkeä!