Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Jurppiiko Uskovaiset?

Kirjoittanut: koulrofobia (Jäsen)
 • #241
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 01.12.2007 18:40

Lainaus: raavittu


http://www.youtube.com/watch?v=FdprM4C9edY jesh...


Viimeistään siinä vaiheessa repesin täydellisesti, kun Paul Stanley tuli kuvaan hyppien pinkissä takissaan. Kaikista eniten videossa häikkäsi se, että levymyyjän mukaan nuoret ostaa näitä levyjä tyylikkäiden kuvien takia, ei musiikin.

Mutta tosiaan, välillä kaupungilla tullaan horisemaan Jumalasta ja Jeesuksesta ja niiden pelastuksesta, jonka jälkeen tyrkätään käteen yksi kappale niitä surullisen kuuluisia 'Jeesus rakastaa sinua'- vihkoja. Suurimmaksi osaksi onnekseni kuitenkin saan olla rauhassa, sillä pingon niin kovaa vauhtia eteenpäin.
Kirjoittanut: Lathring (Jäsen)
 • #242
 • Arvo: Edistynyt
 • • Muokkasi: Lathring
 • Lähetetty: 02.12.2007 16:32
Kyllä jurppivat ja pahasti! Kadulla ei pysäytellä, mutta esim. eilen sain kokea mitä verisintä vääryyttä moisten hihhuleiden taholta. Minä kun tuota rippikoulua käyn tällä hetkellä, niin olin viime yönäkin adventtikirkossa hakemassa merkintää. Kolmen kaverin kanssa istuttiin jossain syrjässä ja kaikennäköistä säpinää siinä sitten oli, kamuilla oli paljon tuttuja paikalla ja kuhina kävi. Voin kyllä täysin rehellisesti sanoa että itse en ollut lainkaan häiriöksi! Ja messun lopussa joku kirkon työntekijä tuli kuin myrskyn merkki ja nappasi jokaisen riparipassin. Hetken me kaikki harhailtiin pitkin käytäviä kun ei tiedetty mistä ne saataisiin takaisin ja sitten... ARGH. Pappi koko katraansa ympäröimänä sanoo oikein julistavaan sävyyn, että ne jotka voivat rehellisesti ja silmiin katsoen tulla hakemaan sen merkinnän, tulevat nyt ja muut (=häiriköt) voivat lähteä kotiin. Mä sitten menin kun olin mielestäni käyttäytynyt kunnolla mutta passissa olikin merkintä joka anoi jotakin ihan muuta! Miten ihmeessä muka? Ja siinä sitten oikein vihjailevaan sävyyn kaikki nämä työntekijät kauistelivat että on se hirveää kun ihmiset varta vasten tulevat kirkkoon ja sitten jotkut pilaavat koko jutun häiriköimällä 8F Että nuoria ihmisiä saa kohdella miten mieli tekee, vai? Johan on mielivaltaista.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 02.12.2007 17:11

Lainaus: Lathring

Ja siinä sitten oikein vihjailevaan sävyyn kaikki nämä työntekijät kauistelivat että on se hirveää kun ihmiset varta vasten tulevat kirkkoon ja sitten jotkut pilaavat koko jutun häiriköimällä 8F Että nuoria ihmisiä saa kohdella miten mieli tekee, vai? Johan on mielivaltaista.


..Ja tämä on taas tietty koko uskontokunnan jokaisen edustajan, ja jokaisen uskovan syytä. Pata kattilaa soimaa, sanoisin. Kyseessähän ei tietenkään ollut inhimillinen erhe joka johtuu pikkusieluisuudesta, vaan siitä että kyseessä oli USKOVAISIA IHMISIÄ!

Härregyyde. On täälläkin sulkeutunutta ja mustavalkoista porukkaa. >; )
Kirjoittanut: kalmakalle (Aktiivi)
 • Lähetetty: 06.12.2007 21:37
Lathring

Tätä voi kokea aika usein. Tiukkojen uskontokuntien sisällä on tällaisia ongelmia. Olen itse saanut olla rauhassa niin mustissa ja erikoisissa vaatteissa kokouksissa. en ole kokenut tekemästäni musiikistakaan mitään negaatiota ja omaa hautaa ne kaivaa jos tollasta tekee.
Kirjoittanut: Lathring (Jäsen)
 • #245
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 08.12.2007 23:17
Ahh >.< Olipa tosiaan aika yksioikoinen selostus :/ Se ei ollut tarkoitukseni. Tarkennan tässä että en puhunut "koko uskontokunnan jokaisesta edustajasta, jokaisesta uskovasta" vaan nimenomaan tämän kyseisen seurakunnan työntekijöistä ja muista sen kaltaisista, miten sen nyt sanoisi, "yhteisöistä" ja yksilöistäkin, joiden/joissa tiedetään olevan tämäntyyppistä jyrkkää suhtautumista joihinkin asioihin. Mutta jos tuolta kantilta lähdetään niin koko keskusteluhan olisi käytännössä uskovaisten dissausta, eikö? Ja kun nyt tuli puhe inhimillisistä erheistäkin, niin voisin oikeastaan allekirjoittaa sen, nyt kun suuttumus ko. ihmisiä kohtaan on jo laantui:/ Kuten tekstistä huomasi, tapaus oli sattunut viime yönä joten en varmaan juurikaan ajatellut miltä se esimerkkitapauksena kuulostaisi. Syyllistyin mainittuun erheeseen kai itsekin.
Kirjoittanut: blood (Jäsen)
 • #246
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 08.12.2007 23:34
Mulla ei ole ongelmaa niin kauan kun mulle ei uskontoa tulla tuputtamaan (ja kun tuo naapuri lopettaisi ne sen kitaransoitto illat ja kovaääniset rukouspiirit).
Kirjoittanut: Lathring (Jäsen)
 • #247
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 08.12.2007 23:43
Niin ja vielä viimeinen(?) laimennus, jossa tähdennän että käsitän oikein hyvin jyrkkää suhtautumista olevan joka puolella ympärillämme, eikä vain uskovaisten joukossa. Ja ne "jotkut asiat" ovat aika laaja käsite, joita en sen enempää tässä ala vatvomaan. Sitä paitsi oletukset poikkeuksetta sisältävät myös karkeita virhearvioita ja väärinkäsityksiä.
Kirjoittanut: kalmakalle (Aktiivi)
 • Lähetetty: 09.12.2007 08:38

Lainaus: Lathring

Niin ja vielä viimeinen(?) laimennus, jossa tähdennän että käsitän oikein hyvin jyrkkää suhtautumista olevan joka puolella ympärillämme, eikä vain uskovaisten joukossa. Ja ne "jotkut asiat" ovat aika laaja käsite, joita en sen enempää tässä ala vatvomaan. Sitä paitsi oletukset poikkeuksetta sisältävät myös karkeita virhearvioita ja väärinkäsityksiä.


Joo onhan njoita ihmisiä, jotka ei vaan hyväksy toisia (uus-natsit esim.) sellaisina kun ne on. Helluntai seurakunta, johon kuulun on kyllä ollut suvaitsevainen ja nostan hattua siitä.
Kirjoittanut: blackwolver (NeppaGootti)
 • Lähetetty: 12.12.2007 01:33

Lainaus: kalmakalle

Helluntai seurakunta, johon kuulun on kyllä ollut suvaitsevainen ja nostan hattua siitä.


Ehkä jotain suhtautuisestani "uskiksiin" ja "hihhuleihin" kertoo se, että lähden ensi juhannuksena (jos suunnitelmat toteutuu) ystävieni ja mieheni seuraksi Helluntailaisten juhannuskonfferenssiin Minä siellä ainoana pakanana muiden joukossa.

Offia: Onkos Kalmakalle tulossa sinne "konffaan"? Pidetäänkö goottimiitti ?

Muoks: korjattakoon se vielä tähän että en normaalisti kutsu ihmisiä hihhuleiksi ja uskiksiksi...niitä sanoja käyttää jo niin moni että ne ovat menettäneet merkityksensä.
Kirjoittanut: Doomeri (Aktiivi)
 • #250
 • Arvo: Mahtigootti
 • • Muokkasi: Doomeri
 • Lähetetty: 12.12.2007 07:01
Tuossa aika vasta töissä tuli pari jehovaa jakelemaan minulle lappuja... Pikkusen nopeaa silppusin sen heti kun niiden silmä vältti...

Jehovista en oikein välitä.. Kyseessähän on LAHKO. En vihaa itse jehovia vaan niiden organisaaiota, joka pitää jäseniä erittäin lyhyessä liehkassa ja puuttuu vahvasti yksityis elämään.. Kertomukset ex-jehovista on aika karmeeta luettavaa..
Säälin heitä...
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 3 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit