Gootti.net

Vappen

Kirjoittanut: Giffirt (Jäsen)
 • #101
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 18.04.2011 22:45
Näillä näkymin tulossa on aika perinteinen opiskelijavappu, eli urpoilen keskustan puistoalueilla ylioppilaslakki vinossa ja skumppapullo kainalossa. Tarkoituksena olisi melko rauhallisesti kuitenkin ottaa, kun heti maanantaina aamulla on luvassa kenttäretki johon haluan osallistua.
Kirjoittanut: Lily Symphony (Jäsen)
 • #102
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 18.04.2011 23:46
Minä olen kasvanut tällaiseen oudon kilttiin tapaan, että vappua juhlitaan vapunpäivän aamuna, ja ne jotka rellestävät aattona kaiken yötä, ovat hätäisiä hölmöjä, jotka eivät sitten pääse jalkeille kun se varsinainen juhla alkaa. Vanhempien kanssa mentiin kaupungille (Helsingin keskustaan siis) aina aattona, kun olin pieni, ja se oli kivaa, ja vapussa on aina ollut parasta se karnevaalimeininki ja kaikki hauska vappusälä. Joskus äiti sanoi, että ei nuo naamarit sinua jaksa ikuisesti kiinnostaa... ai ei vai? Edelleen kiinnostaa, vaikka ikä lähenee kolmea kymppiä.

Tullut tässä välillä kokeiltua muunkinlaisia tapoja viettää vappua, mutta ei ole alkuperäisen voittanutta. Eli nyt on taas tarkoitus parin vuoden tauon jälkeen mennä vapunpäivän aamuna keskustaan katselemaan meininkiä, ehkä vapputorveen tulee puhallettua ja käärittyä itsensä serpentiinillä melkein muumioksi. Jos löytyisi jostain kojusta hienoja naamareita tai muuta mieleistä roinaa, niin se kruunaisi kaiken.

Ehkä aattonakin saattaisi jotakin tehdä, jos olisi vaikka joku hyvä bändi keikalla, mutta siltikin The Vappu on minulle vasta se vapunpäivä.

Simaa pitää olla. Ja donitseja on pakko syödä pari ja todeta, että hitto onpa ällöä, kuka nämä kaikki loput syö? x)
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 19.04.2011 11:36
Jaa-as. Tuskin mitään sen ihmeempää, 30.4. on keikka, ja seuraavana päivänä...ei ole mitään ainakaan suunnitelmissa. Kaupungilla ryyppäämistä en juuri ole harrastanut lukion jälkeen, ja muutenkin ketuttaa kun kaikkialla on niin p**kaista ja "kauniisti joka paikkaa koristaa sammunut teekkari"...
Kirjoittanut: Felicia (Virallinen sarjistaiteilija)
 • #104
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 19.04.2011 12:26
Voi kunpa tietäisin mitä teen Vappuna... jos on hyvä ilma voisihan sitä lähteä piknikille kuoharipullon kera, varsinkin jos saisi kokoon muutaman ihmisen. Mutta yleensä Vappuna on pirun kylmä, joten en sitten tiedä. Ja seuraavana päivänä on töitä.
Kirjoittanut: Anyxia (Jäsen)
 • Lähetetty: 19.04.2011 15:08
En ikinä ole oikeastaan vappuna tehnyt mitään. Pienenä piti olla ilmapalloja ja serpentiiniä ja simaa mutta en moneen vuoteen ole tehnyt sen ihmeellisempiä kuin arkenakaan. Pitäisikö sitä vaikka tänä vuonna taas keksiä jotain kivaa?
Oon kyllä muutenkin ihan pihalla millon on pääsiäinen ja milloin vappu, kun päänsisäisessä kalenterissa ilmentynyt arkistointihäiriöitä. Missä mennään? Mikä vuosi? Mikä kuukausi? Mikä valuutta?? ÄÄ!


Tietoja ladataan...
Kirjoittanut: Lunatica (Nimetön)
 • Lähetetty: 19.04.2011 17:16

Lainaus: Giffirt

Näillä näkymin tulossa on aika perinteinen opiskelijavappu, eli urpoilen keskustan puistoalueilla ylioppilaslakki vinossa ja skumppapullo kainalossa.

Samaan tähtään myöskin mutta ilman sitä lakkia (kun en lukiota käynyt).
Opiskelijana viilettää hän kera kaveruuksien.
Odotan vappua muutenkin innolla koska silloin on kauheasti ihmisiä liikenteessä ja kaikilla hauskaa ja tuntemattomatkin voivat jopa hymyillä.
Ja toisekseen en ole vielä vappua Turussa juhlinutkaan mutta kuulemani mukaan meno on villiä;P
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 19.04.2011 19:14

Lainaus: Heetteri

seuraavana päivänä...ei ole mitään ainakaan suunnitelmissa.


Olisko taas sima-maistajaiset..?

Jaa, kait sitä on taas jotain hassua bändiä pakko mennä katsomaan silloin vapunaattona. Pääsee taas tutustumaan Riihimäen yöelämään.
Kirjoittanut: Nordis (Jäsen)
 • Lähetetty: 19.04.2011 22:24
Vappuna on piknik-pakko, mahdollisuuksien mukaan sekä aattona että vapunpäivänä. Toivottavasti tänä vuonna olisi hieman parempi sää, viime vuonna oli vähän turhan kolea keli grillailla. Urheasti sekin tosin hoidettiin, vaikka foorumilta en saanutkaan immeisiä mukaan potkittua
Kirjoittanut: Cassandra (Jäsen)
 • #109
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 20.04.2011 01:44
Ehdottomasti parasta vapussa on sima. Luultavasti vietän tooodella rauhallisen vapun avokin kanssa. Menemme aikaisin aamusta vain käväsemään torilla hakemassa vähän hattaraa ja lakuja -> kotiin katsomaan leffoja.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 20.04.2011 06:39

Lainaus: Piiskansiima

Jaa, kait sitä on taas jotain hassua bändiä pakko mennä katsomaan silloin vapunaattona. Pääsee taas tutustumaan Riihimäen yöelämään.


Varautukaa tympääntyneeseen p*rseilyyn, as usual! Aika jees kyllä jos tulette, niin en hajoa ihan 100% ja kilaroi ympäriinsä. Simanmaistajaiset on jees, etenkin jos Mäyrä ehtii tehdä satsin simaa!
Viesti

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
Järjestä treffit