Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Itsemurhat

Kirjoittanut: Deadboy (Aktiivi)
 • Lähetetty: 16.04.2012 15:36
Ei jaksanu kyllä naurattaa. Fail.
Kirjoittanut: Reflection (Jäsen)
 • #332
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 16.04.2012 17:35
Ei niin, koska tämä on todella vakava asia! En tajua miksi näin turhasta aiheesta on puhuttava. Ne jotka vaivautuu tekemään näin surkean teon, ansaitsee kuolla. Piste.
Kirjoittanut: Deadboy (Aktiivi)
 • Lähetetty: 16.04.2012 20:40

Lainaus: Reflection

Tiiän näistä hommista vaan sen verran, että ainakin eilen alkuillasta Seppo yritti tehdä itsemurhan suorassa teeveelähetyksessä. Ja ettei tämä jäis ns. "one-lineriksi" niin voin kertoa myös tämän hetken kuulumiset. Elikkäs, mulla menee hyvin moi!

Ainiin! Semmosta lisättävää mulla vielä olis jos saan puheenvuoron - ja saan! Ratkaisu siihen ettei tarvi puhua itsemurhista, löytyy takataskustani. Lopettakaa paholaisen kanssa vehkeily, kun ette ilmeisesti vaan kestä tätä kaikkea saatananpalvontamusaa (yks hyvä esim. Tristania, Sodom & Bodom) sekä tehkää äidin käskemät asiat esim. tiskaaminen ilman vastaväitteitä.


Ei kun toi ankee huumori missä annetaan ymmärtää että kuinka lapsellista jossain teiniangstissa märehtiminen vois olla - mutta lähinnä annat itsestäs sen lapsellisen kuvan.
Tässä ketjussa kun on myös niitä jotka haluaa ilmaista suruaan siitä että joku läheinen on tehnyt itsemurhan. Keskustelun vääntäminen pelkäksi vitsiksi antaa ymmärtää että sä et juuri kunnioita heitä siinä etkä osaa asettua heidän asemaansa. Mun mielestä se just on merkki aika moisesta epäkypsyydestä - enemmän kuin sen vollottaminen vaikka että 'mun bestis ei haluu olla mun kaa ja viikkorahat peruttiin kun kiukuttelin - mä teen izarin nyyhks'. Huolimatta että tollanen kuulostaakin niin teinixmäiseltä huomionkerjäämiseltä voi se silti olla merkki sen nuoren masennuksen oireista - jotka voi hoitamattomana pahentua ja se teinianxtaus voikin muuttua siksi ns. aikuisten ihmisten másénnukseksi - joka todellakin otetaan nykyään vakavasti koska sen vuoksi päädytäänkin vaikka sairaseläkkeelle, syrjäydytään ja kuollaan ennenaikaisesti oman käden kautta. Jos et sä osaa ottaa sitä vakavasti sen trollfaces takana niin olet mun mielestä sairas ja piittaamaton egoisti. Huolimatta lapsellisesta ilmenemistavasta nuorten pahaa oloa ei pidä siis väheksyä.
Varmaan täällä jo jotkut alkaa saada susta tarpeekseen, ja en ihmettelis josko sieltä banniuhkaakin pukkais. Ja, lauta on tarkoitettu rakentavalle keskustelulle, kaikki provotrollaamiset mille se provoilija sitten kavereineen hihittelee vie vaan tilaa asialliselta keskustelulta - jos ei ole sellaseen annettavaa niin painu sit vit-ttun - tai suomi24:ään.
Kirjoittanut: Deadboy (Aktiivi)
 • Lähetetty: 16.04.2012 20:58

Lainaus: Reflection

Ne jotka vaivautuu tekemään näin surkean teon, ansaitsee kuolla. Piste.

Toi on ns. tosissaan ajateltuna varsin kyyninen ja omahyväinen asenne siinä että jokaista itsemurhaajaa jäädään kaipaamaan ja suremaan, kukaan jolla on yhtään omakohtaista kokemusta asiasta ei ajattele noin, eikä viitti repii tollasta huumoria siitä. Mun mielestä tosi ilkeää puhetta.
Eli, vitsinä tai rölläämisenä toi on taas tosi mauton ja ns. trollaamisetiketin vastainen. Siks tällanen flametus.
Kirjoittanut: Nordis (Jäsen)
 • Lähetetty: 17.04.2012 09:32

Lainaus: Deadboy

Eli, vitsinä tai rölläämisenä toi on taas tosi mauton ja ns. trollaamisetiketin vastainen. Siks tällanen flametus.

Älä nyt, kaikkiahan naurattaa ihan kamalasti. Odotellaan jos se sanoisi vielä jotain tosi hassua.
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 17.04.2012 09:56
Katsotaan ensi viikolla uudestaan, koska banhammer, I has it.

Ban
Kirjoittanut: Deadboy (Aktiivi)
 • Lähetetty: 17.04.2012 23:22
Trolli voi olla hauska joskus, mutta ei tarviis valita tollasta aihetta trollaukseensa, pitää erottaa se kepeä ja ironinen trololleilu sellasesta mikä vituttaa ihmisiä, jälkimmäistä harrastaa lähinnä jotenkin vajaat tyypit.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 02.06.2012 00:46
No se on vähän rajanvetoasia... Kyllä jonkin verran saatiin veljen kanssa aikaseksi keskustelua aikaseksi ukosta joka lopetti itsensä sahaamalla nuppinsa irti moottorisahalla. Tapansa kullakin, ja hitto että tuollaseen ratkasuun päätyy mutta ei ny jumalauta. Alkaa menemään jo aika kekseliääksi.

Parempi silti kuin ajaa motarilla päin henkilöautoa vastapalloon, senkin yksi kerkesi väistämään, seuraava ei. Hautajaiset on varmaan jo vietetty.

Pääasia että vain yksi kuolee jos kerran haluaa.
Kirjoittanut: Chuuko (Jäsen)
 • #339
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 02.06.2012 09:25

Lainaus: mlrd

Parempi silti kuin ajaa motarilla päin henkilöautoa vastapalloon, senkin yksi kerkesi väistämään, seuraava ei. Hautajaiset on varmaan jo vietetty.


Sinne meni 7 lapsen isä, matkalla olisi ollut varsin monta kalliota johon sen auton olisi voinut päräyttää.
Mutta ei kun ei. Eikö sitä voisi lopettaa päiviään kiusaamatta ja aiheuttamatta harmia muille.
Kirjoittanut: Roudatar (Aktiivi)
 • #340
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 03.06.2012 22:35

Lainaus: Chuuko

Sinne meni 7 lapsen isä, matkalla olisi ollut varsin monta kalliota johon sen auton olisi voinut päräyttää.
Mutta ei kun ei. Eikö sitä voisi lopettaa päiviään kiusaamatta ja aiheuttamatta harmia muille.

Samaa mieltä. Vaikka sitten kalliota päin, kuin että vastaantulevaa autoa. Jotkut ihmiset on sitä mieltä, että itseurha on itsekäs ratkaisu. Ei itsemurha sinänsä ole, mutta TUOLLANEN itsemurha on itsekäs.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit