Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Itsemurhat

Kirjoittanut: Demonology (Jäsen)
 • #1
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 03.07.2006 19:53
Meneekö siinä vaiheessa erittäin huonosti jos kolme tuttua/puolituttua tekee viikon sisällä itsemurhan? Viime viikolla eräs ampui itsensä, toinen hirttäytyi ja kolmas käveli kiven kanssa järveen.... Tämä pysäytti hetkeksi, niin pitkäksi aikaa että sain Type O Negativea myllyyn. Mutta kysynpäs teiltä että onko vastaavanlaisia kokemuksia?
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 03.07.2006 21:44
ainakin kavereillasi on mennyt huonosti, voihan aina ihmetellä mistä moinen suma johtuu.

on kylläkin kummaa kuinka ihmiset eivät näe muuta ratkaisua kuin itsensä tappamisen. juoksisivat vaikka paikallisen pururadan kymmenen kertaa ympäri, jos oikein masentaa.

terveen ihmisen on turha itseään tappaa, mutta vähintään päävikaa taidetaan moiseen ratkaisuun tarvitakin.
Kirjoittanut: Ukuli (Jäsen)
 • #3
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 04.07.2006 16:00
Tuttu on tunnustanut, että on miettinyt asiaa, mutta juttu on jäänyt siihen kun ei ole keksinyt tarpeeksi kivutonta tapaa lähteä. :/ sellaiset sanat kun kuulee, ei oikein tiedä mitä hemmettiä pitäisi tehdä.

Enkä tiedä lasketaanko, mutta mummoni uhkasi itsemurhalla, koska ei enää ymmärtänyt miten sairas oli ( tai ymmärsi liiankin hyvin. ) ja oli kyllästynyt siihen miten kovasti muu porukasta yritti pitää hänestä huolta.

*

Myönnän, että mielessä on käynyt, että entäs jos sitä sattuu kuolemaan, mutta ei mitään syytä, eikä huolta paniikkiin; Aion kyllä pysyä kuvioissa ja mahdollisimman kauan, loppuun asti jos niikseen tulee.
Kirjoittanut: Veronica (Jäsen)
 • Lähetetty: 05.07.2006 00:10
Joskus on semmoinen mielikuva että "jos tapan itseni, synnyn uudestaan johonkin muualle". "uskontoni" sanoo että jos tapat itsesi, eikä sinun olisi kuulunut lähteä niin, joudut elämään elämäsi uudelleen, kunnes lähdet sinulle suunnitellulla tavalla..
Joten pitääpähän minut ruodussa. Pari frendiä on kiikutettu mielisairaalaan itsemurhanteon yrityksestä. mutta äh, itse nautin jokaisesta aurigonlaskusta aivan täysillä. ei ole mikään kiire pois.
Kirjoittanut: Ukuli (Jäsen)
 • #5
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 05.07.2006 08:38
Lainaus: Veronica"jos tapan itseni, synnyn uudestaan johonkin muualle". "uskontoni" sanoo että jos tapat itsesi, eikä sinun olisi kuulunut lähteä niin, joudut elämään elämäsi uudelleen, kunnes lähdet sinulle suunnitellulla tavalla..


Kuulostaa pitkälle samalta kuin oma käsitykseni, mutta riippumatta siitä miten kuolet, synnyt uudelleen ilman poispääsyä.

- Parasta lopettaa osaltani tähäne ennen kuin alan heittämään utopistisia salaliittoteorioita jälleensyntymisestä. -
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 07.07.2006 14:19
Itselläni on myös 3 frendiä tehnyt itsarin, muttei kylläkään saman viikon aikana!!! Eivätkä nämä henkilöt tunteneet toisiaan.
Syyt olivat seuraavat:
Tapaus nro 1. Noin 8 vuotta sitten frendi keksi tyhmän bisnesidean kokata itse jotain hallusinogeenejä faijansa autotallissa ja myydä niitä sit Lappiin. No bisnekset oli toisen frendin mukaan menny erittäin hyvin, siihen asti kun jengi alkoi siellä pohjoisessa flippailla sen keitoksista ja uhkas tappaa sen. Frendi kerkes tehdä sen itse ja hyppäs Kemijärveltä Hesaan menevän intercityn eteen.
Tapaus nro 2. Kolmisen vuotta sitten erittäin hyvä frendi viilsi ranteet auki, kun ei ikinä päässyt eroon lapsuusajan insestipainajaisesta.
Tapaus nro 3. Vuosi sitten frendi veti tahallaan herskaöverit koska oli jo pari vuotta ollut jonkin demonin riivaama. Kyseinen demoni vei häneltä jatkuvasti energiaa ja kidutti kaikin mahdollisin tavoin yötä päivää.
Et sellasia tapauksia. Ikinä en pääse noista kahdesta viimisestä jutusta yli, sen verran läheisiä ystäviä olivat molemmat ja raskasta aikaa meillä oli silloin loppuaikoinakin jo että huhhuh!!! Ikuisesti äskeisten kertomusten uhreja kunnioittaen ja kaivaten. R.I.P. Ninni
Kirjoittanut: Narcissa (Nimetön)
 • Lähetetty: 11.07.2006 23:26
Minulla on yksi läheinen ystävä joka teki itsemurhan tässä muutama viikko takaperin.
Hyppäsi viidennen kerroksen ikkunasta.
Ja kuoli vasta sairaalassa.

Siitä ainakaan en kestä toistaiseksi oikeen edes puhua, kun oli sen verran läheinen kuitenkin... Kun ei muutenkaan saa sitä hetkeksikään pois ajatuksista.

Sitten noin pari vuotta sitten yksi tuttuni teki itsemurhan, hirtti itsensä.

Ja tällä hetkellä yritän parhaani mukaan huolehtia hyvästä ystävästäni, joka on suunilleen itsemurhan partaalla. Yrittänyt se on jo kerran.

Ja pari tuttuani samoin, toinen on luojan kiitos lopettanut itsemurha yrityksensä, joita se on tehnyt varmaan ainakin kymmenen... Sama juttu toiselle. Sekin on rauhoittunut jo aika paljon, luojan kiitos, sen viimeinen yritys taisi olla hänen synttäriensä juhlistuksen yhteydessä. Itse en ollut paikalla, ei me olla kuin suunilleen jotain puolituttuja, mutta muutenkaan. No ystäväni ovat kertoneet, herra oli runnellut pahasti pari kaveriaan jotka oli yrittäneet sitä estää, ja hyvän ystävänsä oli saanut pahaan sairaalakuntoon keittiöveitsen suosiollisella avustuksella, kunnes lopulta pääsi hyppäämään ikkunasta, mutta jäikin sitten henkiin.
Itse voisin sanoa pelkääväni kyseistä hiipparia, eikä huvita pätkääkään tutustua yhtään enempää siihen. Kadulla moikkaaminen riittää minulle ihan täysin. Kun toinen niistä jotka se mukiloi sattui olemaan eräs ystäväni -_-


Mouarf, vaan itse sanon että ei sitä varmaan tyhmempää asiaa ole kuin itsemurhat :P [tai kyllä varmaan on mutta noh joo.] Myönnän itse ajatelleeni sitä yhdessä välissä elämääni, mutta luulen että niinhän kaikki jossain vaiheessa.
Kirjoittanut: zanna (Jäsen)
 • #8
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 13.07.2006 13:12
Lainaus: mlrd
on kylläkin kummaa kuinka ihmiset eivät näe muuta ratkaisua kuin itsensä tappamisen. juoksisivat vaikka paikallisen pururadan kymmenen kertaa ympäri, jos oikein masentaa.
Mielenkiintoinen näkökulma,juoksisi itsensä hengiltä!
Kirjoittanut: Ziggy Stardust (Jäsen)
 • #9
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 14.07.2006 11:23
Ne ketkä yrittävät itsemurhaa useasti, siinä kuitenkaan onnistumatta,saattavat haluta apua, ja heidän yrityksensä ovat kuin avunhuutoja.

Ne jotka oikeasti haluavat kuolla, osaavat kyllä tappaa itsensä kertaheitolla

Itselläni on sellainen asenne, ettei ole mitään kuolemanjälkeistä elämää. Yritän elää tämän elämän mahdollisimman hyvin ja se riittää minulle
Kirjoittanut: Narcissa (Nimetön)
 • Lähetetty: 15.07.2006 20:36
Lainaus: Ziggy Stardustundefined


Jeps, itselläni ihan sama näkemys.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!