Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kummitustarinat

Kirjoittanut: Kyumin (Jäsen)
 • #51
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 03.10.2007 15:30
Paras kaverini aistii auroja väreinä, ja minä itse olen nähnyt pari kertaa menneisyyteen. luultavasti edelliseen elämääni. minä ja tämä paras kaverimme olemme niin samanlaisia että meitä voisi luulla kaksosiksi vaikka emme ole mitään sukua toisillemme. aavistamme toistemme ajatukset ja jos toinen salailee jotain, toinen huomaa heti mitä asiaa salailee. eli jonkinasteinen telepaattinen yhteys kai.. olen useinkin nähnyt sellaisia pieniä mustia hahmoja jotka juoksevat varjoissa, eivätkä ne kovin ystävällisiltä tunnu >.< ja tämän "menneisyysnäyn" jälkeen kaulassani oli kuristusjäljet(näin että iso,tumma mies kuristi nuorta naista)enkä saanut henkeä.. lisäksi yksi katulamppu oli tosi pelottava. olimme eräänä iltana kävelyllä ja juuri kun astuimme erään katulampun alle, se sammui. ihmettelimme aikamme ja jatkoimme matkaa. n.3m käveltyämme, katulamppu syttyi takanamme uudestaan. kävelimme takaisin lampun luo, se sammui. mietimme vielä hetken mutta lähdimme sitten takaisin. olimme melkein tien päässä kun satuin katsomaan taakseni. ja siellähän se prkl katulamppu paloi taas ihan normaalisti! eikä se sen jälkeen ole temppuillut tuolleensa..
Kirjoittanut: FilthyMannequin (Aktiivi)
 • #52
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 03.10.2007 21:41
Mä en oikeestaan oo mitään yliluonnollista kokenu, paitsi, että mulla on koko ajan kotona tietokoneella ollessani semmonen tunne et joku ois mun takana tai muuten tässä samassa huoneessa, vaikka tiedän ettei täällä ketään ole. Kerran kuulin vaatteiden kahinaa eteisestä ja kun katsoin sinne, niin ei siellä ketään ollut, eikä takitkaan ollut esim. pudonnut koukuista tai mitään muutakaan mistä ääni olisi voinut kuulua. :O

Mut mun äiti on kertonut joistain sen yliluonnollisista kokemuksista. Yks juttu tapahtui samoihin aikoihin kun mun ex isäpuolen äiti, Toini, oli kuollut, oli ehkä noin viikko jouluun, kun mun äiti yritti laittaa ulkona olevaan kuuseen jouluvaloja. Ne ei sitten toiminut millään, kun olivat tosi vanhat. Sitten äiti meni käymään meidän piharakennuksen sisällä ja sitten kun se tuli sieltä niin ne valot palo, ja tosi kirkkaasti, ja niin ne sit palo koko joulun ja sammu itestään sitten joskus joulun jälkeen. Äiti sit aatteli et varmasti Toini oli ollut asialla.
Toinen juttu mistä se on kertonu, oli semmonen, että kun mun isän äiti, nimeltään Martta, oli kuollut syöpään. Äiti oli ollut sen kanssa hyviä ystäviä. Noh, äiti näki viikon ajan jotain unia, joissa oli Martta joka oli joka unessa yhä huonovointisempi, kunnes tuli sit viimeinen uni, jossa äiti puhui sen kanssa jostain kurssista, jolle äiti oli menossa, mutta sanoi sitten että ei aio hakea sille koska ei varmaan pääsis sinne. Martta sitten sano että kyllä sen pitäis hakea sinne ja äiti sitten ihan "oikeassa elämässä" haki sinne ja pääsi sinne.

Anteeksi helppolukuinen tekstini x>
Kirjoittanut: Doucat (Nimetön)
 • Lähetetty: 03.10.2007 21:57

Lainaus: Kuunsilta

onko teillä kokemuksia sellaisesta, että elektroniikkalaitteet menevät itsestään päälle tai esim. videot kelaavat itsensä yhtäkkiä takaisin?

Miun huoneessa on videot..eivät toimi töpseli pois seinästä on...noin viisi kertaa olen herännyt yöllä siihen että videot alkavat kelata taakseppäin.....-.-totta on..nykyään olen jo tottunut siihen!
Kirjoittanut: SinofSatan (Nimetön)
 • Lähetetty: 29.12.2007 14:55

Lainaus: MrLuckarin

otsikkoon liittyen, eikä niinkään Canterville tarinaan.
mutta onkohan muillakin foorumin kävijöillä joitain kummitus/paranormaali kokemuksia menneisyydessään?


Joo onhan tuota. Olin ystäväni luona yötä kesällä. Ollaan oltu spiritismiä niiden ullakolla varmaan sata kertaa,tutuksi on tullu semmonen henki ku Minna. Tiedetään siitä muutamia asioita,en tiedä johtuuko se vaan mielikuvituksesta vai muusta, mutta luulen nähneeni hänet. Sinä iltana ei kyllä oltu spiritismiä,en tiedä siis miksi hän sitte ilmestyi mutta säikähin ihan kunnolla. Rauhassa kateltiin ulos kaverin kanssa, ja sillo siihen tielle ilmestyy tyttö, se hohtaa sillee jännästi muuttei kumminkaa hohdahohda (jos kukaan nyt tajus). Sillä on semmone sairaalamekko päällä,vaaleenruskeet hiukset olkapäille. Kasvoja ei näkyny,siin oli vaan semmosta udun tapasta. Se mekko oli oisko noin polveen asti,mut sillä ei ollu jalkoja. Kateltii siinä sitte hieman järkyttyneenä ku se ns. liihotteli jonku matkaa ja sitte haihtu. Sydän oli kurkussa vähän aikaa ja jätettii spiritisminki oli joksku ajaks.
Kirjoittanut: SinofSatan (Nimetön)
 • Lähetetty: 29.12.2007 15:03
Ja meillä varmaan kummittelee muutenkin Jollain tavalla ihanaa,mutta välillä alkaa ärsyttämään. Yritän nukkua,niin näkyy ku stereoiden volyyminappula liikkuu ja volyymia tulee lisää. joudun aina kömpimään sängystä pistämää sen hiljemmalle,ja siitäkös se henki aina innostuu. Rampataan sitten molemmat vuorotellen sitä nappia. Yleensä se onneksi kyllästyy ja antaa mun nukkua.
Joskus kävi niin että peitto lähti päältä ja käsi tarras jalkaa. Sill sanoin että haluun nukkua,anna mun olla rauhassa niin sain jopa nukuttua. Aika tutuiksi oon tullu ton hengen kanssa,aina välillä se tekee pientä pilaa.
Ja aina samana päivänä kuussa meillä sammuilee kaikki valot,niitä ei saa päälle sinä päivänä ollenkaa. Kysyttii talonmieheltä muttei saatu mitään järkevää selitystä siihen.
Muutakin on sitten sattunu,kaveritkaa ei oikein enää uskalla tula yöksi ku henki tuppaa säikyttelemään niitä välillä liian kovasti.
Ja taitaa minua joku henki seuratakki,koska ku käyn kavereilla ja lähen niiltä niin esimerkiks. jenniltä lähin pois,niin nidet talon kohdalta sammu valot,jeiniltä ku tulin niin niitten stereeot rupes oikuttelemaan.. kaikkea tapahtuu
Kirjoittanut: SinofSatan (Nimetön)
 • Lähetetty: 29.12.2007 15:11
ainiin,ja kerran tuli myös deja vu. kävelin silloisen poikaystäväni kanssa kaupalle päin,kun kissa ylitti tien. 2 sekunttia sen jälkeen sama toistui uudelleen tasan samalla tavalla. Kummallekkin tuli vähän kummallinen olo.
Kirjoittanut: Zeitgeist (Jäsen)
 • #57
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 29.12.2007 19:23
No jaa. Asutaan paritalossa, toisella puolella asuu tätini ja hänen miehensä. Joskus monta vuotta sitten molempien ollessa töissä, äitini kertoi kuulleensa muutaman kerran aamupäivän aikoihin raskaita askelia heidän puolelta. Samoin vettä on monesti kuultu valuvan hanasta, vaikkei asunnossa olisi ketään.

Itselleni sattui aika pelottava juttu kesällä -05. Porukat olivat lähteneet pariksi yöksi isäni kaverin luo, ja jäin yksin kotiin. Istuskelin alakerrassa koneella, ja oli ihan rento olo. Joskus yhdentoista aikoihin yöllä alkoi kuitenkin tuntua, etten ollut talossa yksin. Olin vielä koneella, osittain siksikin, koska en uskaltanut liikkua mihinkään. Tunne vain yltyi, ja lopulta kahdentoista aikoihin päätin ruveta katsomaan jotain elokuvaa, jotta saisin ajatukseni muualle. Sitä ennen aioin muistaakseni mennä lukitsemaan oven - en ole aivan varma tästä, mutta olin kuitenkin menossa jonnekin, josta pääsisi vain eteisen kautta. Avasin eteisen oven, ja ulko-oven edessä seisoi pitkä, harmahtava ja "savuinen" olento, jolla oli irvokkaat kasvot ja sarvet. En ole tainnut ikinä säikähtää niin pahasti. En meinannut saada henkeä, enkä kyennyt liikkumaan mihinkään. Onneksi tätini oli kotona, ja toiselle puolelle pääsee yläkerran kautta, joten sain yöpyä siellä.
Kerroin myöhemmin tapauksesta äidilleni, ja ilmeisesti oli oikeasti jokin henki. (Sanottaisiinko näin, että äitini on tuossa aiheessa melko asiantuntija, on siis perehtynyt henkimaailmaan syvästikin.)
Kirjoittanut: Innocence (Jäsen)
 • #58
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 30.12.2007 00:36

Lainaus: Peikko

Unihalvausta voi kuitenkin välttää nukkumalla vatsallaan


minulle tuli unihalvaus vaikka olin silloin mahallani
Kirjoittanut: Kyumin (Jäsen)
 • #59
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 30.12.2007 06:01

Lainaus: SinofSatan

Muutakin on sitten sattunu,kaveritkaa ei oikein enää uskalla tula yöksi ku henki tuppaa säikyttelemään niitä välillä liian kovasti.


....saanko mä tulla teille yökylään? _____?
Kirjoittanut: kuina (Jäsen)
 • #60
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 30.12.2007 13:04

Lainaus: Kyumin

minä ja tämä paras kaverimme olemme niin samanlaisia että meitä voisi luulla kaksosiksi vaikka emme ole mitään sukua toisillemme. aavistamme toistemme ajatukset ja jos toinen salailee jotain, toinen huomaa heti mitä asiaa salailee. eli jonkinasteinen telepaattinen yhteys kai..


Sama mulla ja mun kaverilla O.o Paitsi että emme ole saman näköisiä mutta olemme muuten just samanlaisia, pukeudumme samalla lailla, ajattelemme samalla lailla yms. Monesti on tapahtunut nii että ollaan "luettu" toistemme ajatukset ja sitte ihmetelty että miten sä tiesit sitä ja tätä... Imme juttu
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit