Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kummitustarinat

Kirjoittanut: FrozenCorpse (Aktiivi)
 • Lähetetty: 01.10.2007 11:50
Eilen sattui jotain tosi pelottavaa. Istuin sohvalla kirjoittamassa ajatuksiani paperiin ja samana päivänä vai edellisenä oli ollut töllössä juttua noista yliluonnollisten kokemusten jakamisesta. Oli siellä seassa jotain tosi hurjia, jotka sai kylmät väreet pitkin selkää.

No sitten yhtäkkiä töllö alkoi huutamaan ihan täysiä, nappasin säätimen käteen, mutta vaikka mitä painelin, ei hiljennyt volyymi eikä sammunutkaan, oli pakko mennä sammuttamaan se pääkatkasijasta. HUH! OLi siinä ihmettelemistä, kun säädin oli koko ajan vierellä, ettei mikään voinut sitä volyymiä nostaa, kun en istunut päällä enkä koskenutkaan siihen. Meninköhän tosiaan toivomaan liikoja sanoessani, että haluaisin kokea kanssa kaikkia kummitusjuttuja? Mä en en usko mihinkää henkii yleensä.
Kirjoittanut: Azrael (Aktiivi)
 • #42
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 01.10.2007 12:21
Ei sinänsä mitään niin yliluonnollista, sillä eiköhän tällekin ilmiölle ole jo tähän mennessä keksitty jokin tieteellinen selitys, mutta minulla ja minun nuoremmalla siskollani on tietynlainen ns. telepaattinen yhteys.

Jutellessamme viimeistelemme usein toistemme aloittamat lauseet juuri niillä sanoilla, mitä toinenkin meistä ajatteli juuri sanoa ja jotenkin pystymme vaistoamaan toistemme mielialat ilman, että edes olisimme nähneet toisiamme.
Ehkä tuo ilmiö liittyy jotenkin siihen, että olemme siskoni kanssa hyvin läheisiä, mutta välillä tuo on oikeasti melko häiritsevää.
Kirjoittanut: Valkyria (Aktiivi)
 • #43
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 01.10.2007 12:49
hyvän kaverin kuoleman jälkeen joka on aina auttanu mua pärjämään niin olen jatkuvasti tuntenu et joku on takanani. se tunne on iha kaikkialla et joku vierelläni. sit joku vuosi sitten hain kirpparilta hienon kultasen peilin. jotenki siinä peilissä on jtn. en voi luopua peilistä mutta pelkään sitä peiliä. jotenki en uskalla katsoa sitä peiliä. sit tässä puhuttiin elektroniikkasta. nooh mul oli joskus alakerrassa vain telkkari ja se toimi hyvin alakerras. lopulta sain toisen telkkarin ja siirsin sen ensimmäisen yläkertaan jossa se nyt aina tasan klo 22 sammuu ittestään. varsinki toi yläkerta pelotti mua aina niin paljon et jouduin muuttaa sieltä asunnosta. siin asunnossa muutenki tapahtu kaikenlaista. usein vanhois talois tunnen jtn outoa. jotenki ahdistun. kuten ukkoni veljen asunnos missä olen tällä hetkellä tunnen itteeni jatkuvasti ahdistuneeksi. en pysty nukkumaan täällä kunnolla. herään täällä joka tunnin välein. ja kokoajan kyttäilen kaikkialle ihan niinku etsien jotakin pelottavaa. en sit tän enempää nyt jaksa mitään sepittää ku liian tukala olo.
Kirjoittanut: Stuntgirl (Aktiivi)
 • #44
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 01.10.2007 19:19
Ei kokemuksia. Ei minkäänlaisia.
Kirjoittanut: Peikko (Jäsen)
 • #45
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 01.10.2007 20:21
mitään ihmeempiä ei ole sattunut mutta haluisin kertoa ilmiöstä jonka nimi on uni halvaus.tremiä unihalvaus käytetään rem unen aikana tapahtuvasta halvaus tilasta tai häiriöstä nukahtamis vaiheessa jolloin ihminen säilyttää tietoisuutensa kehon halvaantuessa, tai häiriöstä heräämisvaiheessa, jolloin keho jää hetkeksi halvaantuneeseen tilaan herätessä.
Unihalvauksena tunnettu häiriö ilmaantuu, kun aivot aktivoituvat normaaliin täysin hereillä olevaan tilaan REM-unesta, mutta kehon halvaustila on edelleen voimassa. Tämä aiheuttaa tilan, jossa henkilö on täysin tietoinen ympäristöstään, muttei pysty liikkumaan. Lisäksi unihalvaukseen yhdistyy usein hallusinaatioita.Tila kestää harvoin muutamaa minuuttia kauempaa, vaikka kokijan mielestä se usein tuntuu kestävän huomattavasti pitempään. Kohtaus loppuu kuitenkin välittömästi, jos joku henkilö koskettaa tai puhuttelee kokijaa. Unihalvauskohtaus säilyy myös muistissa. Unihalvausta voi kuitenkin välttää nukkumalla vatsallaan. Ihminen voi joissain tapauksissa liikuttaa kättään pikkuisen, muttei voi ``herättää`` itseään.

Arviolta puolet terveistä ihmisistä kokee unihalvauksen jossain vaiheessa elämäänsä, yleensä nuoruusiässä.uni halvauksessa on tyypillisempiä valoharhat,pelko.yleisimpiä ovat olennon läsnäolo (usein pahan suopa),painetta tai painoa vartalon päällä (usein rinnalla),kuolemanpelko. melko yleisiä ovat ovat ääni harhat(usein epäselvää puhetta tai sysäyksittäistä melua,askelia,näköharhoja kuten ihmisiä tai varjoja(liittyy tunteeseen pahan läsä olosta)harvinaisia putoamisen tunne, jatkuvasti voimistuva korkea ääni,tärinä...tuli hieman pitkä vastaus mutta toivottvasti kiinnosti.
Kirjoittanut: blackwolver (NeppaGootti)
 • Lähetetty: 01.10.2007 20:36

Lainaus: Peikko

yleisimpiä ovat olennon läsnäolo (usein pahan suopa)

Jep...tuon olen kokenut lapsena (varmaan 6 tai 7v) ja muistan sen vieläkin. Olin edellisenä iltana katsonut Frankensteinin hirviö leffan ja näin unta että se hirviö tuli sänkyni viereen. En pystynyt liikkumaan tai huutamaan apua...

Muuten ei ole kauheasti kokemuksia kummituksista tai hengistä. Kerran kylläkin tunsin koulussa tunnilla istuessani suuren polttavan käden rintakehälläni...pelästyin, mutta tuo ei tuntunut semmoiselta uhkaavalta tapahtumalta
Kirjoittanut: Valkyria (Aktiivi)
 • #47
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 02.10.2007 11:18
mul toi unihalvaus tulee usein sitku näen painajaisia emt sit tiiä mistä se johtuu tuli vain mieleen..
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 02.10.2007 17:35
Unihalvauksesta on itseasiassa ihan erikseen keskustelu täällä

Mutta itsepä luulen, että unihalvaus johtuu siitä, että ihminen herää kesken syväunen äkkiseltään. Ihminen on nimittäin syväunen aikana melkein halvaantunut, koska otsalohkon liikkumista ohjailevat alueet toimivat vajavaisesti. Ihminen voi siis herätä äkkiä, eikä pysty liikkumaan hetkeen, ennen kuin aivot tajuavat ihmisen olevan hereillä ja otsalohkon alueelleki pitäsi saada taas eloa.
Kirjoittanut: Silver_hair (Aktiivi)
 • #49
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 02.10.2007 19:12

Lainaus: blackwolver


Jep...tuon olen kokenut lapsena (varmaan 6 tai 7v) ja muistan sen vieläkin. Olin edellisenä iltana katsonut Frankensteinin hirviö leffan ja näin unta että se hirviö tuli sänkyni viereen. En pystynyt liikkumaan tai huutamaan apua...

Mulla kävi toi sama kun katoin joulukalenteria... Siis sitä missä oli se venäjän mafian tyyppi... se oli pelottava...
Kirjoittanut: Riddler (Aktiivi)
 • #50
 • Arvo: Mahtigootti
 • • Muokkasi: Riddler
 • Lähetetty: 02.10.2007 21:48

Lainaus: Kuunsilta

onko teillä kokemuksia sellaisesta, että elektroniikkalaitteet menevät itsestään päälle tai esim. videot kelaavat itsensä yhtäkkiä takaisin?


En kyl tiiä, onko tää mun juttu puhtaasti jotaki henkityötä mut kerronpas kuitenkin. Joskus pari vuotta sitten katoin omasta telkkarista videota ihan normaalisti, kunnes se meni vaan yhtäkkiä kiinni. No, laitoin tv:n uudestaan päälle, mut se sulkeutu muutaman sekunnin kuluttua eikä siihen pystyny vaikuttaan millään muulla napilla kuin powerilla, ja sama toistu aina uudestaan kokeillessa. Videokin jäi sinne sisälle, kunnes vein sen sitte korjaamolle. Siellä ei löydetty tapahtumalle mitään syytä, ja video ronkittiin ulos. Historia toisti itseään seuraavalla viikolla, mut nauhuri anto sentään videon takas. Sen jälkeen en oo viittiny kattoo videoo siinä, kun en jaksa viedä sitä taas korjaamolle.


Ykkösluokan talvella tehtiin kaverin kanssa lumiukkoa meidän pihalle. Me tehtiin sellaanen himo iso pallo, eikä meinattu jaksaa nostaa sitä toisen pallon päälle. Uuvuttuamme täysin päätettiin kuitenkin kokeilla vielä kerran, ja sitte jotenkin ihmeellisesti se pallo tuntu keventyvän ihan hirveästi ja me saatiin kuin saatiinkin se sitte paikoilleen. Miun äitiki sano ihmetelleensä et miten myö saatiin niin iso pallo nostettua kaksistaan. Minä uskoin sillon pienenä et meitä autto minun kuollut isä, ja niin kai minä vieläkin uskon.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit