Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kummitustarinat

Kirjoittanut: Kuunsilta (Valokuvavastaava)
 • #31
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 10.01.2007 10:08
tuo paineen vaihtelun aistiminen on luultavasti suurien energioiden aistimista, ns "aurojen" havaitsemista
Kirjoittanut: Sharwynn (Nimetön)
 • Lähetetty: 17.01.2007 17:30
Noista elektroniikkalaitteista tuli mieleen että lapsuuskodissani on stereot jonka radio menee itsestään aina joskus öisin päälle ja olohuoneeseen alkaa tulvia jotain yöklassista myös videot ovat sitä sorttia että käynnistyvät itsekseen ja joskus vhs:ää katsoessa yhtäkkiä ne alkavatkin kelata kuva päällä eteenpäin tai vastaavaa.

Ja hyvä ystäväni ja hänen äitinsä havaitsevat myös auroja.
Kirjoittanut: Fereyja (Jäsen)
 • #33
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 17.01.2007 17:53

Lainaus: Kuunsilta

tuo paineen vaihtelun aistiminen on luultavasti suurien energioiden aistimista, ns "aurojen" havaitsemista


Entä sitten sellainen sähköiskun tyylinen? Saan sellaisia pieniä, sähköiskulta tuntuvia ihmisten tullessa tietylle etäisyydelle ja tunnistan yksittäisiä ihmisiä niiden tuntemuksien perusteella seinänkin takaa. Auran tuntemista? Vai jotain ihan muuta?
Kirjoittanut: Fereyja (Jäsen)
 • #34
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 17.01.2007 17:54
Kymmenen metriä on laajin alue, miltä tunnen ne tuntemukset ja pystyn kaventamaan sitä. Eli kymmenen metrin säteellä muutama ihminen niin alkaa tulla tukala olo jo...
Kirjoittanut: Swanette (Nimetön)
 • Lähetetty: 06.02.2007 20:25
Olen joskus tuntenut yöllä etenkin ollessani puoliunessa jonkun (tai jonkin) läsnäolon, vaikka olen ollut yksin huonessa. Kerran minusta tuntui aivan siltä, että joku ihminen seisoi vuoteeni vieressä. Kun avasin silmäni, siinä ei kuitenkaan ollut ketään. Mutta en sitten tiedä, vaikka olisin kuvitellutkin koko jutun.

Toinen kummallinen juttu tapahtui ennen tuota. Olin silloinkin puoliunessa. Tunsin ja kuulin jonkun puhaltavan ilmaa kasvoilleni. Heräsin siihen, mutta en nähnyt ketään. Tuolle en kyllä ole keksinyt mitään järkevää selitystä. En oikein usko, että olisin sitä kuvitellutkaan tai nähnyt unta, niin todelliselta se tuntui. Ja puhallus oli sen verran voimakas, ettei sellaisia ilmavirtoja normaalisti missään asunnossa kulje.

Lisäksi on ollut melko paljon déjà vu -ilmiöitä ja joitakin pieniä enneunia, telepatian kaltaisia kokemuksia yms.
Kirjoittanut: TheSecret (Aktiivi)
 • #36
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 06.02.2007 20:47
Keroin tämän jutun jo tuola "onko kukaan muu foorumilaisista kuollut?" ketjussa, mutta kerrotaanpa nyt tääläkin.

Eli, meillä kun on täälä hautausmaa aika keskustassa, itseasiassa kouluani vastapäätä. ja yläasteella vielä, kun joka aamu kävelin kouluun, kävelin tämän hautausmaan ohi. No, eräänä aamuna näin, että kahdesta haudasta nousi jonkin laista usvaa, tai paksua savua, tai jotain sellaista. Minun piti ihan pysähtyä, sulkea silmät ja avata uudestaan varmisaakseni että näen oikein, ja niin se oli. Kahdensta haudasta nousi jotain tällaista usvaa hiljaa ylöspäin. Sitä olisi voinut jäädä katsomaan pidemmäksikin aikaa, mutta kouluun meneminen kutsui...
Kirjoittanut: FrozenCorpse (Aktiivi)
 • Lähetetty: 16.03.2007 21:20
Mä en pahemmin oo koskaa käyny tollasii kokemuksii mutta mun systerin talossa, se on tosi vanha eikä siel kai oo mitää tapahtunut, niin kuuluu usein askeleita portaista yöllä.. ne vaa kulkee portaissa ja jää siihen, tiiä sitten mist on kyse. henkien kanssa en oo joutunut tekemisii, onneks. Tosin ei se haittais vaikka oiski, kunha ovat hyvii..
Kirjoittanut: Heyni (Jäsen)
 • #38
 • Arvo: Edistynyt
 • • Muokkasi: Heyni
 • Lähetetty: 16.03.2007 22:50
Pientä joo.

Ukki kuoli 2002 (tässä samassa paritalossa siis) ja aika pian kuoleman jälkeen näin unta että ukki talsi saunalta mummon silloseen huoneeseen, mummo taas kerto nähneensä unta että ukki tuli sen sängyn viereen. Yö millo noi unet nähtiin, oli aika varmasti aivan sama. En toki vannomaan mene mut näyttäs siltä :P

Kerran tultiin jostain reissulta kotio, mä katoin että meiän kämpän ulko-ovi näytti olevan auki mut laitoin sen mummon piikkiin kun hetken päästä oviki oli jo kii menny. Sisälle tullessa kuitenni selvis että mummo on nukkunu jo pidemmän aikaa joten ei voinu olla ovia aukomassa. En muista oliko toi just sama päivä millon kissa näytti keittiöstä kiehnäävän jonku näkymättömän jalkoja vasten vai oliko eri tapaus. Ja se nimenomaan oli täsmälleen sama liike mitä kissa tekee kun se hieroo ihmisen jalkoja, en mä usko että se ihan noin vaan pystyy nojaamaan "tyhjään" ja vielä kiehnäämään samalla. Tai sit toi kissa on vaan taivata.

Mielikuvitus on hyvä ja taidan teiänki jutut jättää lukematta, mut jos mä kissan nään "venyttelevän" eli hierovan ystävällisesti jonku jalkoja(?) niin ei se mua paljo hetkauta, jos toi kissa lähtis vauhdilla huoneesta pois niin sit vois jo olla vaikeempaa niellä asia :P

Etiäisiä ja enneunia mä saan aika hyvin, vaikkakin nyt vanhetessa etiäiset on loppunu/ei luotettavia.

Pienenä osasin hyvin sanoa millon mun rakkain sukulainen on tulossa kylään monen sadan kilsan päästä.. Kerran tuijotin pitkään kyseisen sukulaisen kuvaa ennenku nukahdin päikkäreille, heräsin unohorroksesta siihen ku kyseisen sukulaisen ääni kuulu eteisestä kun ilmotteli että toivottavasti ei haittaa ku tuli niin yllättäen kylään. Nii sama homma sillon kun tuo ihminen soitti meille. Puhelin soi, mä kiljuin (joskus nassikkana siis) että "Sari soittaa". Joskus taas ku soi niin olin aivan hiljaa, isä vieläk i muistaa miten mä erehdyin monen vuoden aikana vain muutamia kertoja :]

Enneunia tosiaan myös oon nähny, samoin mummo sanoo että näkee niitä vaikka mä taidan olla ainut höyrypää joka ottaa mummon puheet tosissaan

Jos vähä höpsötyspuolelle mennään niin mummo jaksaa aina ihmetellä miten mä tapan elävät kukat lähes takuuvarmasti, mutta sitten jos on vioittunu tai muuten "toivoton" kukka niin se taatusti toipuu ku mulle antaa hoitoon.
Se ite on kokeillu muutaman kerra, mut ei ne sillä lähe toipumaan ennenku mä puutun asiaan. Joskus se nauro kun mä halusin ehottomasti jonkun kukan jonka varsi oli taipunu pahasti ruukun yli, taisin itseasiassa saada sen ilmatteeks jostai rehukaupasta samalla ku mummo osti itelleen semmosen.. nauraminen loppu siinä vaiheessa ku siitä mun kukasta tuli paljo hienompi rehu ku mummon omasta terveestä taimesta <3 Vois alkaa kukkatohtoriks, vaikka mä tajua mitää niistä..

Kissa on nykyää tuonu paljo turvaa, jotenkin mä luotan siihen että jos täällä joku henki tms. chillaa niin tuo kissa kyllä sen ois ilmiantanu jos paha tyyppi ois. En mä kyllä usko että se ukki on, joku muu jos sekää. Ei oo ees hetkeen tullu mitää outoa vastaan, joten kaipa se kävi sitten vaan kissaa morjestamassa?

edit: Pitää vielä seki lisätä että sedän vanha televisio ei tykänny musta. Kun mä sen eteen menin tai kuljin hitaammin ohi, se sammu. Serkku ja pari muuta sukulaista kokeili myös sitä, mut ei. Mun kohdalla se vaan sammu.

Näin jälkeenpäin luettuna taas iha kaameeta toi edittiä edeltävä teksti. Mut jaksa korjata ku en näköjää kirjottaa osaa selvästi :P
Kirjoittanut: Lilith (Aktiivi)
 • #39
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 23.03.2007 10:31
Meidän soittokämpän yhteydessä kummittelee, olimme kaverini siellä, istuskelemassa lauteilla, kun sellaisesta tuuletusaukosta välkkyi valo. Luulin sivusilmällä tuuletusaukkoa lampuksi ja totesin vain että "Miksiköhän tuo lamppu välkkyy?" Sitten kaverini kuuli samaisesta tuuletus aukosta sähköisen räsähdyksen ja juoksi ulos, juoksin perässä ja jäimme ovelle katsomaan tuuletusaukkoa. Sinne katosi jokin harmaa pitkula ei niin aineellinen juttu. laitoimme saunan oven lujasti kiinni ja kaverini alkoi pestä itseään. Yhtäkkiä näin varjon joka meni kaverini takaa saunaan jonka ovi aukesi. Kaverini alkoi huutaa shokissa ja saippuaa silmässä. Itse seisoin jähmettyneenä saunan oven edessä ja huusin kaverille että tulisi pois sieltä suihkusta. Hän ei nähnyt mitään vaan kompuroi pitkin suihkukoppia ja yritti putsata silmiään. Näin että saunaan alkoi kerääntyä tummia varjoja jotka yrittivät päästä leijumaan lasisen oven läpi. Raahasin kirkuvan kaverini pihalle ja hän alkoi pukemaan samalla kun löin toisen suihkuun johtavan oven kiinni. Näimme kumpikin kaverini kanssa kuinka varjo liikkui oven takana...
Kirjoittanut: FrozenCorpse (Aktiivi)
 • Lähetetty: 23.03.2007 13:19
Hyi kauheeta, mua pelottais ihan viusti tollanen. Mut mistäs sitä tietää oliko ne hyvii vai pahoja..?
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit