Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kummitustarinat

Kirjoittanut: Nordis (Jäsen)
 • Lähetetty: 07.10.2009 20:12
Tämä voi olla täysin luonnollinen tapahtuma, mutta on se ainakin sen verran erikoinen että katson kohtuulliseksi mainita sen täälle :P

Asuin 18-vuotiaaksi asti maalla ja jouduin muiden tavoin kesäisin heinäpellolle töihin. Heinät pellolta paaleihin, paalit kärryyn, tallille, kuorman purku ja sama uudestaan. Tapahtuman aikaan olin kai 14-15 -vuotias sillä omistin mopon jolla olin ajelemassa pellolle haettuani kotoa eväitä.

Pelto sijaitsi metsäisen, suolle päättyvän hiekkatien varrella eikä kyseisellä tiellä ollut ainuttakaan taloa. Tämän vuoksi ihmettelin melkoisesti kun huomasin edelläni kulkevat kaksi noin 4-5 -vuotiasta pikkutyttöä kauniissa vanhahtavissa kesämekoissa ja -hatuissa. Pellon toisella laidalla sijaitsi talo joten ajattelin lapsien olevan vierailulla siellä, olkoonkin että talolta oli tietä pitkin useita kilometrejä paikalle jossa tytöt kävelivät. Pidin myös outona että niin pienet lapset ylipäätänsä kulkevat kahdestaan syrjäisellä tiellä, vieläpä juhlavaatteissa.

Päästyäni pellolle kerroin tapauksesta muille jotka eivät kiinnittäneet asiaan sen suurempaa huomiota. Kului jonkin aikaa ja olimme juuri pitämässä taukoa ladon luona kun samat pikkutytöt ilmaantuivat paikalle. Kaikki tervehtivät tyttöjä mutta nämä eivät kiinnittäneet meihin mitään huomiota vaikka ohittivatkin meidät vain metrien päästä. Kaiken lisäksi tytöt jatkoivat matkaansa juuri päinvastaiseen suuntaan kuin missä pellon laidalla oleva talo sijaitsi. Muut painoivat asian villaisella mutta minua tuo on jäänyt vaivaamaan erikoisuutensa vuoksi. Luin jokin aika sitten samankaltaisesta tapauksesta jossa kauniisti puettu pikkutyttö oli tullut yksin hevosvaunuilla kertojaa vastaan kun tämä oli ohittanut kuoppakiven tai kasvokallion jota hän oli ollut etsimässä.
Kirjoittanut: Wucie (Jäsen)
 • #82
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 09.10.2009 14:58
Näin pienenä ( 4-6-vuotta) kaksi siiamilaista kissaa vanhempieni sängyn päässä. On myös useasti ollut sellainen olo, että joku seuraa.
Kirjoittanut: Hohoton (Jäsen)
 • Lähetetty: 24.09.2011 18:02
Meillä oli ennen semmone telekkari joka meni kiinni jos kukkaa ei kattonu sitä. En kyl tii et mite se sen teki. Nyt se TV on sit siskolla ko se muutti pois. Sitte ko tääl puhuttii siit unihalvauksest joku aika sitte, nii mullekki on sattunu vastaava joskus. Mää makkoilin kylellää sängysä. Mää tiesin nukkuvani mutta mulla oli kummiski silimät auki ja tajusin koko aja et mitä tapahtu. En kummiskaa uskaltanu liikkua koska pelekäsin et herräisin. Aamulla olin kummiski ihan virkku vaikka silimät auki nukkuinki. Kans ko olin tänä kesänä tätillä kesätöisä Ahavenanmaalla ja nukkuin tätin yhes huonees, nii siel oli kaks sänkyy ja mää nukkuin toises. Se toine oli kylellään seinää vasten. Kerran sieltä kylellään oleva sängyn takkaa kuulu ratinaa. Mää kattoin sängyn taakse mutta sielä ei ollu mittää. Täti sano että se saatto olla hiiri tai rotta. Sitte mun mummulla oli ennen pakastin sielä misä kaikki vieraat nukku. Se pakastin kuulemma aina rupes pittää issoo ääntä keskellä yötä nii et muut oli heränny siihe ja menny nukkummaan olohuoneen sohovalle. Mää en oo kuiteskaa koskaa heränny siihe. Sitte tuli vielä seki mielee ko mää ainaski ennen näin mun takana varjoja. Yhestikki kuuntelin mussiikkia enne kouluun lähtyä ja näin takanani mustan varjon. Mää kääntyin ko istuin tietokone tuolilla mutten nähäny mittää. Yhesti kans kattoin peilistä ittiäni ko näin sivusilimällä hahamon. Peilis sitä ei näkyny. Aattelin et johtu siittä et se hahamo ois ollu mun takana. Luulin sitä meijä koiraks mutta ko käännyin ni siin ei ollu mittää ja meijä koira oli just siihe aikaa syömäsä papuja kodinhoitohuoneesa. Tää ei oo kyllä mikkää vanaha talo ko on sen verta vanaha et mun äiti ja iskä o rakentanu tän. Koiria täälä on kummiski kuollu ja hävitetty. Mun pappa on kans ampunu ittensä mutta en usko että se täälä kummittelis ko se ampu ittensä mummulla. En kummiskaa usko kummituskii vaan uskon et silimät näytti harhaa. Ois kyllä kiva uskoo kummituksii niiko se ykski sano. Sit ois kiva jos itelläki ois joku kiva kummitus joka aina seurais paikasta toisee. Tuntuu kans joskus niiko joku koskis mua. Mää ussein aattelen et äiti on tullu mun huoneesee muttako katon nii ei näy kettää.
Kirjoittanut: Hape (Jäsen)
 • #84
 • Arvo: Tulokas
 • • Muokkasi: Hape
 • Lähetetty: 24.09.2011 21:14
Itselläni ei ole kummitus kokemuksia. Mutta lainasin kirjastosta äänikirjan : Aaveet asialla. Jotkut tosi pelottavia kertomuksia. http://paranormaaliblogi.net/
Kirjoittanut: Anyxia (Jäsen)
 • Lähetetty: 25.10.2011 17:23
Tää nyt ei suoranaisesti kummitusjuttuihin liity mutta muuten vaan karmiva tositarina Isosiskoni muutti asuntoon, josta joku vanha nainen oli vaihtanut vanhainkotiin asumaan. Kun siskolleni esiteltiin asuntoa, hänelle painotettiin jatkuvasti että yhdessä huoneessa olevaa kaappia ei saa siirtää. Siskoni tietysti ihmetteli että mitä väliä sillä on jos hän itse siinä asuu, mutta jätti sen sitten siihen. Eräänä päivänä sisko päätti kuitenkin siirtää kaapin sillä pienessä kämpässä se vei turhan paljon tilaa. Samana päivänä hän kuuli vanhan naisen alkaneen voida huonommin. Päivälleen tasan viikon päästä tämä vanha nainen kuoli.

En tiedä olinko katsonut liikaa kauhuleffoja, mutta tarina kuulosti pelottavalta kun siskoni kertoi sen
Kirjoittanut: Onnetontar (Jäsen)
 • #86
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 25.10.2011 21:18
Kerran menin kesällä parvekkeelle istumaan tuoliin, kuuntelin samalla musiikkia kuulokkeilla ja luin lehteä. Sitten muutaman minuutin päästä kun luin sitä lehteä keskittyneesti niin kuulin aivan selkeästi, että mun nimeä kutsuttiin kuiskaten. Menin sitten olohuoneeseen kysymään äitiltä ja iskältä, että kutsuivatko he minua, mutta he sanoivat että eivät. Oli jänskää

Sit kans joskus yöllä oon nähny ku mun semmone katosta roikkuva lamppu heiluu, eikä ollu ikkunat auki ja oviki oli kiinni. Pelottavaa
Kirjoittanut: Chelseyan (Jäsen)
 • #87
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 17.11.2011 19:08
No, on minullakin vähän kokemuksia.. Olen sellainen yönlapsi, ja valvon aina öisin kaikke jännää lukien sängyssäni. Kerran kun piti mennä käymään siinä vähän yli kahdentoista aikoihin vessassa,
kun huoneeni ovelta näkee eteiseen, missä wc sijaitsee, kuulin sieltä selvää, mutta ei suomalaista puhetta. Se kuului kovaa. Eikä koko eteisessä ollut ketään. Kävin tarkistamassa että äitini nukkuu, eli se ei voinut myöskään olla vanhempani. Eikä se lemmikkinikään voinut ola, sillä toinen oli haudassa ja toinen ulkona. Olen myöskin nähnyt kotonani outoja välähdyksiä, sekä veljeni entisessä huoneessa (minne ei saa valoja) sellaisia utuisia hahmoja...
Kirjoittanut: Pelkuri (Jäsen)
 • #88
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 31.08.2012 21:16
Hohottoman telkkarista tuli mieleen mun vanha mankka. Sen ääninappula vääntyi aina itsestään täysille kun se ei ollut päällä eikä töpseli ollut seinässä. Kerran se myös meni päälle yöllä kun nukuin, ja minä sekä isoveljeni herättiin sitten mies-oopperalaulajan kailotukseen. Eikä se radio todellakaan ollut klassisella kanavalla kun sammutin sen. Tämä mankka taitaa olla nykyään vanhan kotini ullakolla, en muista varmasti.
Kirjoittanut: DEADBUNNY (Jäsen)
 • #89
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 01.09.2012 19:07
Hmm... Onhan sitä kaikkea sattunut, mutta suurimman osan voi laittaa varmasti mielikuvituksen piikkiin. Oikeasti outo tapaus sattui, kun omistin vielä rakkaan kanini Rumpalin. (Juuh, olempas ollut penskana nero keksimään nimiä x3)

Jokatapauksessa. Keskellä yötä tämä kani alkoi rummuttaa takajaloillaan. Muutama polkaisu olisi ollut täysin normaalia, mutta rummutusta kesti noin 1:30-2:5 välillä pienin tauoin (ehkä noin 1-3 min) Minä ja isä sitä sitten aamusti ihmettelimme suuresti, kunnes isän puhelin soi. Hän sai tiedon, että tuffani (isän isä) oli nukkunut pois puol 2 ja 2 välissä viimeyönä.
En voi millään uskoa tuota vain sattumaksi, sillä tämänkaltainen yli puolituntia kestävä takatassuilla rummuttaminen ei kyllä ainakaan mitenkään jokapäiväistä ole.
Kirjoittanut: Carmel (Jäsen)
 • #90
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 01.09.2012 20:38
Nainen jonka äitini tunsi kuoli sairaalassa. Naisen koira alkoi ulvoa samalla hetkellä ja oli hyvin onneton. Sattumaa, luultavasti, mutta ajattelin mainita.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit