Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Suosikkipahiksenne?

Kirjoittanut: Kuolonenkeli (Nimetön)
 • Lähetetty: 03.11.2012 13:44
Kuolaan aina vain ja ainoastaan pahiksia Listaan kuuluvat mm. Harry Pottereiden Draco Malfoy , Lucius Malfoy ja Kalkaros, kaikki disneypahikset mitä nyt vaan on leijonakuninkaasta ja muista. Mutta lempparina on Batmanin Jokeri! Se on vaan niin ihme hyypiö
Kirjoittanut: DEADBUNNY (Jäsen)
 • #292
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 04.11.2012 19:25
Beetlejuice: Vetää täysin omalla tyylillään, huumorillaan ja ulkonäöllään. Olen nähnyt elokuvan hyvin nuorena ensimmäisen kerran ja jo tuolloin pitänyt hahmoa ihanana. En tosin naimisiin menisi tämän herran kanssa...
Patrick Bateman: Amerikan psyko numero 1! Rakastan tätä hahmoa niin paljon, kuin myös tietynlaisen sekoamisen kehittymistä elokuvassa. Melkein itkin toisessa osassa, kun hän kuolee ='< On mielestäni hyvännäköinen, sympaattinen ja persoonallinen henkilö
Jokeri: Tyypillinen hieman (tai vähän enemmänkin) vinksahtanut pahis. Pidän hahmosta tosissani siitä syystä, ettei tuolla ole mitään syytä olla sellainen kuin on. Ei kaunoja Batmania kohtaan ym. Kunhan vain on täysin sekopää ja haluaa tuhota kaiken. Nuorempana pidin myös paljon Arvuuttajasta, mutta heti kun Jokeri astui esiin unohtui koko vihreä koikkelehtija, mutta usein mietin, että mitähän näiden kahden yhteistyöstä olisi tullut
P.S Ja höp, ennenkuin joku sanoo jotain... Olen sitämieltä näistä Jokerin arvista, että hän olisi ne oikeasti tehnyt itse, eli hän ei olisi niistäkään katkera ym. kenellekkään.
Kirjoittanut: Capitaine Ina (Jäsen)
 • #293
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 22.11.2012 17:48
Oogie Boogie. Anteeksi: herra Oogie Boogie. Vastustamaton ääni, muutenkin groovea täynnä koko mies/tyyny/hirviö/otus. Elokuvasta Painajainen ennen joulua. Pahiksena ehkä vähän yksipuolinen, mutta löytyy myös akilleenkantapää kuten jokaiselta pahikselta mi lopussa nöyrtyy tahi häviää, tässä siis hurmaavat tikatut sääret.

Pirates of the Caribbeanista Hector Barbossa. Koska oveluus, koska aksentti. Minua tuntuu viehättävän erikoinen ääni. Alussa Barbossa oli uskottava perin inhimillisine motiiveineen vaikka olikin tarinan roisto, kunnes kolmoselokuvassa tästä luurankopartajätkästä kuoriutui loistelias vitsejä laukova höyrypäisen uhkarohkea sankari. Minun mielestäni ainakin sankari.

Jokeri on myös hieno, Deadbunny, ja yhdyn teoriaasi arvista. Ei ole aiemmin tullut mieleen tuo mahdollisuus.
Kirjoittanut: Thanatosofos (Jäsen)
 • #294
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 23.11.2012 10:55
Sid Haigin esittämä hysteerisen hauska Captain Spaulding Rob Zombien leffoissa.
Kirjoittanut: Nyxeria (Jäsen)
 • Lähetetty: 23.11.2012 23:10
Paholainen elokuvasta The Pick of Destiny. Vaikkei välttämättä esiinnykkään kuin yhdessä biisissä, eikä niin pahis olekkaa, mutta sen biisi on vaan eeppisen mahtava, samalla kun hauska
Kirjoittanut: Sad Angel (Jäsen)
 • #296
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 23.12.2012 16:18

Lainaus: Kuolonenkeli

Kalkaros,

ehdoton kuolaamisenkohde joka potterfanille... itsellä kyseisestä heppulista julistekin seinällä, mums.
Kirjoittanut: Hohoton (Jäsen)
 • Lähetetty: 03.01.2013 21:33
Binky elokuvasta Shakes the Clown, Oopperan kummitus Oopperan kummituksesta vaikka se pahis onki Raoul ja Darcia Wolf's Rainista.
Kirjoittanut: Chuuko (Jäsen)
 • #298
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 03.01.2013 22:48

Lainaus: Kuolonenkeli

Kuolaan aina vain ja ainoastaan pahiksia Listaan kuuluvat mm. Harry Pottereiden Draco Malfoy , Lucius Malfoy ja Kalkaros, kaikki disneypahikset mitä nyt vaan on leijonakuninkaasta ja muista. Mutta lempparina on Batmanin Jokeri! Se on vaan niin ihme hyypiö


Malfoy on oikeasti aika nysvä koko sarjan. Ei siitä oo pahikseks sitten millään. Kiljuukin kuin tyttö ja ottaa tytöiltä turpaan. Edes sidekickeineen siitä ei oo mihinkään Sama pätee Luciukseen. Kova se on puhumaan, mutta mitään se ei saa aikaseksi. Puntitkin vain tutisee lordi Voldemortin ollessa 10 kilometrin säteellä.

Mutta Kalkaros! Ah. Ei sitä voi edes laskea pahikseksi, sehän tekee kaiken vain rakkaudesta!
Mutta on se silti loistava, eikä loistokkuutta yhtään vähennä Alan Rickmanin mielettömyys. Pelattiin tuossa taannoin Master of Movies -lautapeliä, ja sain näyttelijävihjeeksi kaverilta "maailman seksikkäin ääni" ja tiesin oikean vastauksen heti.

Pottereiden suosikkipahiksekseni nostaisin kyllä ehdottomasti Bellatrix Lestrangen. Siinä on vaan nainen, joka säväyttää. Pimeyden lordi tulee hyvänä kakkosena. Ja vaikka monet fanit ovat tyrmänneet Voldemortin käyttäytymisen viimeisessä elokuvassa, musta se on vaan nerokas. Rakastan sitä naurua!

Noniin, sisäinen fanityttöni hiljenee.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 05.01.2013 02:37
Oliskohan viiminen vakuuttavampi ollu Harbinger, mutta se varmaan juontaa Darth Vaderista vähintään äänen puolesta.

spoilerivaroitus (turha varmasti koska peli on jo muutaman vuoden vanha.)


Lainausta youtubesta: " Harbinger is a magnificent bastard. Harbinger failed to do his job, so he passed the buck on to the Collectors, blaming them for his failure, then releases them from his control. That gives the Collectors three seconds to comprehend what the Reapers have done to them, and enjoy their last moments of free-will in a broken, depressed resignation of their fate. That's a mark of a true, loathsome villain."

Ai niin, Vaas unohtui. Hullu perkule.
http://naurunappula.com/1019787/koska-vaas-on-kiva -kaveri.gif
http://naurunappula.com/1022935/musiikkitunti-alka a-lapset-3.gif
Huomaa hämähäkit
Kirjoittanut: KandyCaramel (Jäsen)
 • #300
 • Arvo: Edistynyt
 • • Muokkasi: KandyCaramel
 • Lähetetty: 05.01.2013 16:57
Sarjakuvanörtti ilmoittautuu. Joten valmistautukaa reippaan kokoiseen listaan.

Batman-sarjakuvissa lemppareitani ovat
Poison Ivy aka Myrkkymuratti (olen vain tottunut enemmän englanninkieliseen nimeen. Pidän Ivystä kaikessa muussa paitsi Batman & Robin-elokuvassa)
Pakkasherra (Cold but so Hot in Arkham City-game)
Kaksinaama (Aaron Eckhart )
Jokeri (varsinkin Arkham City- ja Arkham Asylum-pelien versio)

Disneymaailmassa lempparini on Hector Barbossa. Ehdottomasti.
Muita hyviä pahiksia ovat Davy Jones, Scar, Zira, Hornansarvi ja hahmo, josta olen erikoisella tavalla traumatisoitunut, Ruususen Pahatar.

Super Mariosta Wario ja turhan aliarvostettu Waluigi.
Spidermanistä Green Goblin (tai siis, laimealta kuulostava suomennos Vihreä Menninkäinen tietenkin).
Uhrilampaiden Hannibal Lecter.
Muumien Haisuli + Mörkö.
Ja ehdottomasti oma lempparini, josta otan jonakin päivänä tatuoinnin (uskokaa tai älkää), Taru Sormusten Herraksen ja Hobitin Klonkku!
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!