Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kirppikset

Kirjoittanut: Giffirt (Jäsen)
 • #301
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 02.02.2011 10:49
En ole hetkeen löytänyt juuri mitään kirpputoreilta. Tai olen, mutta järki on voittanut kun olen miettinyt mitä tarvitsen. Vaatteita on tällä hetkellä liikaakin, ja muut esineet joita haeskelen ovat sellaisia joita ei aina tule vastaan. Kuten peltipurkit ja keittiön säilytyspurnukat.

Keräilen peltipurnukoita, joihin säilön massiivisen teekokoelmani. Ongelmaksi on muodostunut se, että ihmiset pyytävät järjettömiä summia peltipurkeista kirppiksillä. Muutaman paikan tiedän josta yleensä löytyy hintaan 20snt-1e, mutta ainakin Turussa suuremmilla kirpputoreilla joissa ihmiset myyvät itse omia roiniaan, porukka yrittää saada jotain kymmentä euroa peltipurnukoista. Kun uusia saa kaupasta hintaan 4e, niin mitähän ihmettä porukka ajattelee?
Muutenkin kirppishinnat tuntuvat nousevan jatkuvasti, ja välillä ei voi kun ihmetellä kun pyydetään normaalista peruspaidasta 20e käytettynä. Jos ei ole design-vaate, niin ei mahda moni noilla hinnoilla ostaa. Muutenkin minusta tuollaiset olisi parempi kaupata vaikka huuto.netissä.

Lisäksi Turussa jurppii suunnattomasti monien myyjien tapa niitata hintalaput kiinni. Siis herrajestas, missä järki? Monet vaatteet jäänyt ostamatta juuri tämän takia. Jos myyjä tekee tietentahtoen reikiä vaatteisiin, niin tuskin niitä moni ostaa.
Kirjoittanut: Nathan (Jäsen)
 • #302
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 03.02.2011 23:40
No tuuppa kuule käymään Hyrylässä kattomaan näätkö ees ihmisiä...
Kirjoittanut: Ratpick (Jäsen)
 • Lähetetty: 04.02.2011 12:17
Helsingin Mäkelänkadulla sijaitsevassa Emmaus-lähetystorilla olen tehnyt useita hyviä ostoksia. Hinnat ovat hyvät, suurin osa vaatteista ei maksa montaakaan euroa ja päälle saa vielä opiskelijakortilla 10% alennusta. Mukaan on kyseisestä paikasta tarttunut mm. paljon kauluspaitoja ja yksi uudenveroinen pitkä bleiseri, kaikki pilkkahintaan.
Kirjoittanut: Embize (Jäsen)
 • Lähetetty: 07.03.2011 14:25
Löysin Kuopion Citypörssistä perus mustan kauluspaidan jossa semmosia vähän kuin raitoja kiiltävästä satiinin tyyppisestä kankaasta. Hintaa oli kyllä ehkä vähän liikaa, mutta ostin silti kun tiesin sitä kuitenkin käyttäväni. Hinta oli siis 3e.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 07.03.2011 14:40

Lainaus: Nathan

No tuuppa kuule käymään Hyrylässä kattomaan näätkö ees ihmisiä...


Hyrylän Femmatorin sanalla sanoen pskn palvelun ansiosta en kyllä yhtään ihmettele vaikka ihmiskato olisikin käynyt... Ja joo, siellä varsinkin huomaa, miten ahnetta porukkaa on liikenteessä. Järjettömiä hintoja nuhjuisista vaatteista ja trokareiden kiinaroinasta. Ei kiinnosta, ja sinne nyt on matkaa muutenkin.
Kirjoittanut: Giffirt (Jäsen)
 • #306
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 07.03.2011 16:00

Lainaus: Embize

Hintaa oli kyllä ehkä vähän liikaa, mutta ostin silti kun tiesin sitä kuitenkin käyttäväni. Hinta oli siis 3e.

...Tuo on sinusta liikaa? Jos rätti ei ole ihan täynnä reikiä ja likaa, niin minusta tuo on ihan pätevä kirppishinta. Yli viisi euroa on meikäläisen kipuraja perusvaatteissa.
Kirjoittanut: Verity (Jäsen)
 • #307
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 07.03.2011 21:37

Lainaus: Piiskansiima

Hyrylän Femmatorin sanalla sanoen pskn palvelun ansiosta en kyllä yhtään ihmettele vaikka ihmiskato olisikin käynyt... Ja joo, siellä varsinkin huomaa, miten ahnetta porukkaa on liikenteessä. Järjettömiä hintoja nuhjuisista vaatteista ja trokareiden kiinaroinasta. Ei kiinnosta, ja sinne nyt on matkaa muutenkin.


Aaaah, Hyrylän femmatori! : DD Lähellä asuvana ja toivoaan kärsivällisesti ylläpitävänä tulee siellä käytyä viikottain. Ei sieltä kyllä hirveen usein löydä mitään ja puolessa pöydistä tavarat on jatkuvasti samoja... Kerran tuli törmättyä siellä säilykepurkkiin jossa oli kaksi piparia. D: Kyllä aina jos oikeasti tahtoo löytää jotain niin tulee suunnattua Stadiin tai vähintäänkin Keravalle.
Kirjoittanut: Anyxia (Jäsen)
 • Lähetetty: 10.03.2011 16:10
Tavataan aina kaverin kans kierrellä kirppareita mut usein on niin ettei löydy mitää semmosta omantyylistä tai sit on aina väärän kokoisia. Mutta tässä yksi päivä kävin vilkaisemassa tämän pikkukylän kirpparia ja sieltähän löytyikin juuri sopivan kokoiset paksupohjaiset kengät! Hintaa oli 5€

Kuva kengistä löytyy blogitekstini alareunasta
Kirjoittanut: Miss_Reaper (Nimetön)
 • #309
 • • Muokkasi: Miss_Reaper
 • Lähetetty: 13.03.2011 14:56
Mie tykkään kierrellä kirppiksillä. Tällä kylällä on nelisen kirpputoria, kahdella niistä on ajoittain muutamia goottirytkyjä, kahdella lähinnä mummoryysyjä. Käyn joka lauantai tietenkin noilla kahdella, joilla saattaa olla goottivaatteita. Eilen käydessäni toisella niistä oli pöytä, jossa oli suurimmaksi osaksi gootahtavaa vaatetta ja jopa parit Demonian ja Pleaserin kengät. Löysin aivan ihanan, hyväkuntoisen kerrospitsiminihameen, jollaista olin juuri etsinyt, eikä maksanut kuin vain 2 €. Lisäksi ostin samaisesta pöydästä suuren mustassa satiininauhassa roikkuvan ristikaulakorun, oli kyllä 5 €, mutta sitäkin kauniimpi.
Aiempiin tämän kylän kirppareilta tehtyihin hyviin löytöihini lukeutuvat muun muassa Dead Threadsin skottiruudullinen lyhythihainen kauluspaita, Living Dead Soulsin luurankohuppari, Mercyn remmihousut ja Spiral Directin toppi. Olen ostellut myös hieman sisustustavaroita ja kauhuleffoja.
Kirjoittanut: Lycantrophia (Jäsen)
 • #310
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 13.03.2011 15:31

Lainaus: Anyxia

ja sieltähän löytyikin juuri sopivan kokoiset paksupohjaiset kengät!

Allekirjoittanut on ostanut ihan samanlaiset kengät muutama kuukausi sitten niin ikään kirpparilta Olivat niin halvat, etten voinut vastustaa kiusausta.

Olen kuullut huhuja, että paikkakuntani ainokainen kirpputori aiottaisiin (taas) sulkea. Harmillista, mutta sinänsä en asiaa ihmettele, sillä valikoima ei juuri muutu, laatu ei päätä huimaa ja paikkakunta on pieni
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit