Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kirppikset

Kirjoittanut: Faery (Nimetön)
 • Lähetetty: 17.07.2011 00:19
Kirpparit ovat ihan mukavia paikkoja, mutta harvoin pystyn neuroottisuudeltani sieltä mitään ostamaan.
Kerran onnistuin saamaan disneyn Notre Damen sekä Kaunotar ja Hirviön vhssät. Eli jotain koristetta tai muuta mihin ei paljon tarvitse koskea voin kirppareilta ostaa.
Kirjoittanut: Nocturne (Aktiivi)
 • #342
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 28.07.2011 18:10
Olimme äipän kanssa viime lauantaina kiertelemässä kirppikisä ja kaikkea mukavaa sitä mukaan tarttui. Sain kerrankin omaa kokoani olevia vaatteita, tumman harmaan farkkuhameen, farkut ja mustan perus topin. Toiselta kirppikseltä sain ruskean puulaatikon jossa koristeenä oli pääkalloje ja pari luurankoa rukous asennossa.
Kirjoittanut: Embize (Jäsen)
 • Lähetetty: 29.07.2011 22:08
Citypörssistä löytyi taas jotain kivaa.
Löysin siis:

- Valkoisen mustilla polkadoteilla olevan huivin. Hintaa oli 1.90e
- Ruusukuosisia pöytätabletteja 2kpl hintaan 0.50e
- Mustan pienen kalanruotomallisen cd-telineen hintaan 0.50e.
Kirjoittanut: Verity (Jäsen)
 • #344
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 09.08.2011 23:32
Nyt hajosi pää kirpputoreihin näin myyjän näkökulmasta. Äitini oli varannut kirpputoripöydän viikoksi, minäkin sinne jonkin pitsitopin ja vyötärökorsetin pisitn myytäväksi ja laitatutin tuotteisiin vaatehälyyttimet. Viikon loputtua korsettia ei näkynyt missään, eikä siitä ollut tullut rahaakaan. Varastettu siis.

Samaista kirppistä eilen kierrellessään äitini onnistui vastoin kaikkia odotuksia bongaamaan tuon korsetin - hintalappu vaihdettuna. Pitihän se tietenkin sitten mukaan pelastaa. Käsittämättömintä tuossa nimen omaan oli se, että vaatehälyytin oli edelleen paikallaan. Lienikö sitten henkilökunnan tekosia tuo..
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 10.08.2011 15:41
Muahhahhahhaa, Lip Servicen The music of mayhem -malliston paita lähti mukaan tänään 9 eurolla!! Ei ollut selkeästi jollain myyjällä ihan kaikki muumit kanootissa kun myi moista kirpparilla polkuhintaan eikä huutonetissä isommalla hintalapulla.

Lainaus: Verity

Samaista kirppistä eilen kierrellessään äitini onnistui vastoin kaikkia odotuksia bongaamaan tuon korsetin - hintalappu vaihdettuna.


Öh, tuossa tapauksessa olisi kyllä pitänyt selvittää pöydän vuokraajan nimi ja pistää poliisia perään. Tiedä häntä vaikka useampikin pöydän tuote olisi nyysitty muiden pöydästä, jolloin muutkin myyjät saattaisivat olla kiinnostuneita asiasta... Eikä tuo välttämättä ole henkilökunnan tekosia, sillä mikäs estää myyjää kiertämästä kirpparin läpi ja poimimasta parhaita päältä omaan pöytään myyntiin.
Kirjoittanut: Verity (Jäsen)
 • #346
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 10.08.2011 20:41

Lainaus: Piiskansiima

Eikä tuo välttämättä ole henkilökunnan tekosia, sillä mikäs estää myyjää kiertämästä kirpparin läpi ja poimimasta parhaita päältä omaan pöytään myyntiin.

No joo totta. Vaatteessa vaan oli ollut häly tuon koko ajan ja henkilöllä oli sama myyntipöytä kuin mikä meillä oli juuri edellisen viikon ollut, ei siis osittain samanaikaisesti jotain muuta pöytää. Kummastuttaa paljosti.
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 10.08.2011 20:58

Lainaus: Verity

Vaatteessa vaan oli ollut häly tuon koko ajan


Hälyttimethän eivät hälytä jos tavara siirtyy liikkeen sisällä, hälytin hälyttää, jos tuote yritetään viedä ulos, hälytinporttien ohi. Minäkin luulen, että kyseessä joku muu kirpparilla myyvä ihminen, joten asiasta kannattaisi ehdottomasti ilmoittaa henkilökunnalle ja ottaa selville, kuka sitä toista pöytää vuokraa. Tuosta kun voisi saada ainakin näpistysilmoituksen aikaiseksi poliisille. Voisi mokoma varaskin ottaa opikseen, jos jäisi kiinni - tuollaiset kun voivat tehdä tuota jatkuvalla syötöllä.
Kirjoittanut: Idiot (Jäsen)
 • #348
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 11.08.2011 15:22
Itselläni oli eilen pitkästä aikaa mukavan kannattava kirppisreissu, kun kävin äidin kanssa vähän kiertelemässä. Tuli mm. testattua ensimmäisen kerran tuo Kuopion Kiva kirppis. Mukaani lähti hame, housut, 2 paitaa ja Slipknotin huppari, kaikki yhteensä vähän päälle 10€. Kaikki muut paitsi tuo Slipknotin huppari olivat vielä ihan kuin uusia, joten olen kyllä tyytyväinen löytöihini.
Kirjoittanut: Xavi3ri (Jäsen)
 • Lähetetty: 13.08.2011 14:18
itse käyn kirppiksillä aika säännöllisesti ostelemassa tuunattavia vaatteita ja koriste esineitä.
Suuri kirppiksien ystävä olen.
Kirjoittanut: Verity (Jäsen)
 • #350
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 16.08.2011 22:12
Vihdoin taas löytyi jotain : > Mustia farkkuja on jo kauan pitänyt ostaa niin nyt löytyi yhdet aivan uuden veroiset vitosella. Lisäksi Murderdollsin Beyond the valley of the murderdolls -levy ja Alice in Wonderland -leffa. Yay.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!