Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Mitä ette KOSKAAN laittaisi päällenne, kun lähdette ulos kaupungille?

Kirjoittanut: Rääkki (Jäsen)
 • #261
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 13.09.2009 16:57
Kivipestyt farkut ovat jotakin aivan hirveää, samoin turkikset, varsinkin sellaiset lyhyen malliset. Molempia valitettavasti näkee varmasti tänä syksynä katukuvassa, koska ne ovat näköjään nyt sitten muotia. Kummatkin hirvitykset sattuivat tulemaan samaan aikaan muotiin, ja itse en laittaisi päälleni kumpiakaaa, saati sitten samaan aikaan. Yh.
Kirjoittanut: SirMarylee (Aktiivi)
 • Lähetetty: 13.09.2009 18:21

Lainaus: Rääkki

Kivipestyt farkut ovat jotakin aivan hirveää

Hyi olkoon, varsinkin sellaiset jotka eivät edes näytä luonnollisen kuluneilta vaan perhvan ja reisien kohdalla ihme läikät O _o
Kirjoittanut: P-M (Jäsen)
 • Lähetetty: 14.09.2009 22:04

Lainaus: SirMarylee

Lainaus: Rääkki
Kivipestyt farkut ovat jotakin aivan hirveää

Hyi olkoon, varsinkin sellaiset jotka eivät edes näytä luonnollisen kuluneilta vaan perhvan ja reisien kohdalla ihme läikät

Totta ja vielä kun lisätään niihin pinkkiä brodeerausta ja strasseja/paljetteja.. En käyttäisi vaikka maksettaisi, tai sitten täytyisi maksaa joku tähtitieteellinen summa.
Kirjoittanut: SirMarylee (Aktiivi)
 • Lähetetty: 15.09.2009 11:28

Lainaus: P-M

Totta ja vielä kun lisätään niihin pinkkiä brodeerausta ja strasseja/paljetteja.. En käyttäisi vaikka maksettaisi, tai sitten täytyisi maksaa joku tähtitieteellinen summa

voisin heittää niskaan jos saisin uuden moottoripyörän ja kaksion : D
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 15.09.2009 11:39
Tässä viime aikoina olen pohtinut selkeäksi trendiksi noussutta nörttityyliä. Siis mitä. Perinteisestihän hyvännäköiset, trenditietoiset neitokaiset naureskelevat huonosti istuviin porkkanafarkkuihin, muodottomiin paitoihin ja kekkoslaseihin pukeutuneille, sitten yhtäkkiä he pukeutuvatkin niihin itse. Pinkki vaihdetaan halonhakkaajaruutuun ja kiharapilvi rumaan pikkumyynutturaan.

Argh, tuokaa pissistyyli takaisin. Sekin oli parempaa katsottavaa kuin virttyneisyys ja kamalat tonttusaapikkaat.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 15.09.2009 11:40

Lainaus: Piiskansiima

Argh, tuokaa pissistyyli takaisin. Sekin oli parempaa katsottavaa kuin virttyneisyys ja kamalat tonttusaapikkaat.


Joku on tainnut selata taas hel-looksia.
Kirjoittanut: SirMarylee (Aktiivi)
 • Lähetetty: 15.09.2009 11:47

Lainaus: Piiskansiima

rumaan pikkumyynutturaan.

tuota näkyy miun lukiossa niin paljon, etten jaksa ees ennää välittää : S kamalaa, koska nyt kun mainitsit niin tuli kylmiä väreitä...
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 15.09.2009 12:19

Lainaus: Heetteri

Joku on tainnut selata taas hel-looksia.


Itse asiassa en. Ajatus on kehittynyt pään sisällä ihan kadulla kulkevia ihmisiä katsellessa. Kekkonen, kekkonen, kekkonen, kekkonen, kekkonen... xD
Kirjoittanut: Natassja (Jäsen)
 • #269
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 15.09.2009 13:54
Olen tehnyt pohjanoteerauksen. Hiippailin eilen Kampissa remonttivaatteissa, yltä päältä valkoisessa hiontapölyssä, vanhoissa verkkareissa ja tiilipölystä punertavissa lenkkareissa. Hiukset harottaen ja ilman meikkiä. Oli pakko mennä Clas Ohlsonille, kun läheisessä Saiturin Pörssissä ei ollut (tietenkään) etsimiäni työkaluja. Olen muutenkin ollut joko remonttivaatteissa tai sitten työvaatteissa, ankeaa! Piristän nyt itseäni kompensoimalla eilistä reissuani Kamppiin ja menen ostoksille täydessä tällingissä.
Kirjoittanut: Defiini (Jäsen)
 • #270
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 27.10.2009 21:20
Joku pitkä toppi ja siihen vielä leveä vyö ja valkoiset legginsit. XS hyi, en mistään hinnasta laittaisi jotain pissis vaatteita, vaikka maksettaisiin.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit