Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Mitä ette KOSKAAN laittaisi päällenne, kun lähdette ulos kaupungille?

Kirjoittanut: Marraskuu (Jäsen)
 • #341
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 18.04.2011 14:42
Mun on nyt pakko myöntää, että rakastan haaremihousuja. (Jos ne ovat riittävän löysät eli kunnon säkiy ja pehmeää kangasta.) Suurin syy tähän on afrotanssiharrastus ja moiset pökät ovat mitä parhaat siihen temmellykseen. Yleensä siis haaremipöksyissä hiihtelen tanssitunnille tai sieltä pois.

Ulkonäkökysymyksiin en ota kantaa, eihän ne kovin kauniit ole - ainakaan monella, mutta ai että miten mukavat. Tässä vaiheessa mun ulkonäkökeskeisyyteni karisee pois ja leijailen pehmeässä pumpulipilvessä onnellisena rumiluksena. Tippadii!
Kirjoittanut: Hiddeninnocence (Jäsen)
 • #342
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 13.05.2011 23:31
Itselleni en haluaisi edes kuvitella haaremihousuja, näyttäisin varmaan niissä vähintään eläintarhasta karanneelta päärynältä, jolla on p*skat housuissa. Ja tämä on siis ihan vartalomallikysymys, haaremihousut sopii joillekin jolloin en valita.

MUTTA. Yksi pahimmista vihamiehistäni on legginssit. LEGGINSSIT JA PITKÄ/LYHYT PAITA. Ok, jonkun juhlavan mekonkin kanssa legginssit on auttamattoman kamalat. Vihaan, vihaan, VIHAAN. Eli legginssejä en laittaisi, en en en en... ei vaan nappaa.

Mainittakoon vielä, että yksi pahimmista vihollisistani on tämä usein nuorten keskuudessa esiintynyt random nuttura keskellä päätä. Pikku-Myytä se pukee, muttah... Sitä en ikinä omaan päähäni laittaisi, ensinnäkin siksi, että omistan mukavan ison otsan ja toiseksi, VIHAAN sitä kampausta. Älkööt kukaan suuttuko, jos näistä pittää :'D

Kiitos ja näkemiin, Hidden purki vaatekiukkunsa.
Kirjoittanut: Marraskuu (Jäsen)
 • #343
 • Arvo: Mahtigootti
 • • Muokkasi: Marraskuu
 • Lähetetty: 14.05.2011 00:52

Lainaus: Hiddeninnocence

Sitä en ikinä omaan päähäni laittaisi, ensinnäkin siksi, että omistan mukavan ison otsan


Anteeksi off.
Itsellänihän on todella korkea otsa, mutta pikkumyynutturaa näkee arkena päässäni usein. Se on puhtaasti käytännöllisyyskysymys, en kestä sitä, että hiukset ovat tiellä jos tekee jotain. Ottaa kyllä päähän, että siitä on tullut muoti-ilmiö teiniväen keskuudessa. Itsehän olen niin tr00 ernu ja gootti, etten haluaisi itseäni yhdistettävän ko. väkeen. :
Kirjoittanut: Hiddeninnocence (Jäsen)
 • #344
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 14.05.2011 12:29
Anteeksi offia täältäkin:
^ Joo, en en siis tarkoittanut ettei välttämättä sopisi, anteeksi sanamuotoiluni :') joillekin korkeaotsaisille se sopii, mutta itselläni se näyttää lähinnä hassulta, en oikein osaa elää otsani kanssa vielä Kieltämättä se olisi käytännöllinen juuri sen takia, etteivät hiukset tulisi tielle ja otsa saisi hengittää, samaa mieltä olen : )
Kirjoittanut: Lunatica (Nimetön)
 • Lähetetty: 14.05.2011 15:20

Lainaus: Hiddeninnocence

Mainittakoon vielä, että yksi pahimmista vihollisistani on tämä usein nuorten keskuudessa esiintynyt random nuttura keskellä päätä. Pikku-Myytä se pukee, muttah...

Olen itsekin ihmetellyt kyseistä "kampausta" jo jonkin aikaa ja kysyin työpaikallakin työharjoittelijalta joka kyseistä "nutturaa" ahkerasti käyttää, että mikä se juttu on??
Muistan lapsena katsellessani vanhoja mustavalkoisia elokuvia (mainittakoon Pekka Puupää ja Pätkä) ,
että aina kun naiset tekivät kotitöitä, mattojen tamppausta,pyykin pesua, lastenhoitoa, oli naisilla tuo kyseinen "nuttura".. Yhdistän sen siis kodinhoitoon ja siivoukseen, joten mieleni onkin tehnyt monesti kysyä näiltä tulevaisuutemme lupauksilta että siivoomaanko oot menossa kun on hiukset noin vetästy kiinni? Ja näitä näkee viikonloppuisin juhlivilla "kauniilla" neitosilla, joilla on vaatteet, meikit ja muu olemus tiptop..Mutta ne hiukset. Miksi???? Ei näytä kovin huolitellulta loppusilaukselta :/
Kirjoittanut: Vega (Jäsen)
 • #346
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 28.09.2012 19:55
Siis onko kyse todella sellaisista vaatekappaleista tms. joiden kanssa ei milloinkaan, missään tilanteessa voisi näyttäytyä? En nimittäin itse keksi niin mitään, missä en voisi jostakin syystä niin tehdä ja mennä jopa kaupungille Ainoa este taitaa olla liika paljastavuus; en menisi ovesta ulos, ellei prosentuaalisesti suurin osa kropastani olisi peitossa (joo, en ole laskenut, mutta arvioisin näin).

Mutta jos jotakin realistista haetaan, en esim. mielelläni pukisi pillifarkkuja ilman pitkävartisia kenkiä. Mielestäni pillifarkut eivät sovi kuin niille, joilla ei ole lainkaan ylimääräistä rasvakudosta etenkään reisissä - juurikin kaupungilla näkee aivan liikaa sakkia, joka on ahtautunut pillifarkkuihin siksi, että kaikki muutkin käyttävät niitä, ja näky on sen mukainen... Tunikat ovat myös jotakin silmääsahaavaa kauhistusta, en pukisi ylleni jos olisi mitä tahansa muuta valittavissa. Aito turkki on samoin aivan puistattava vaatekappale. Jos olisin kuolemassa kylmään, saattaisin suostua vetämään sellaisen niskaani...
Kirjoittanut: gothicknight (Jäsen)
 • Lähetetty: 29.09.2012 17:10
Stringejä. Edes polttari mielessä en laittaisi naisten vaatteita kuin uskomattomassa humalassa tai sitten jonkin sortin värinkäsityksen takia. Toinen vaate missä en kuvittelisi ikinä olevani kaupungilla on Miami Vice- väriset pastelli Takit ja housut. Ne ei vain toimi.
Kirjoittanut: Kuolonenkeli (Nimetön)
 • Lähetetty: 29.09.2012 17:33
Hmm... vaaleanpunaisissa samettihousuissa & -paidassa, joissa vähän glitteriä ja strasseja... yäk... yhdekkä meidän koulun siivoojalla on aina violetit sameettihousut ja -huppari, joissa on sikana violetteja paljetteja... hrrr... eikä ole kaunis näky se...
Kirjoittanut: Giffirt (Jäsen)
 • #349
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 01.10.2012 08:08

Lainaus: gothicknight

Edes polttari mielessä en laittaisi naisten vaatteita kuin uskomattomassa humalassa tai sitten jonkin sortin värinkäsityksen takia.

Miksi? Monet naiset pukeutuvat miesten vaatteisiin. Miksi miehen olisi jotenkin noloa pukeutua naisten vaatteisiin?

Tämä kuva nosti kyllä meikäläisen kirjoissa Iggy Popin arvostuksen ihan uusiin lukemiin. Kyse ei välttämättä ole pelkästään omista asenteista, koska jostain syystä tässä kulttuurissa elää vielä niin sitkeässä se että mekkoon tai hameeseen pukeutunutta miestä on ihan ok vetää pataan kadulla, mutta suosittelen miettimään sitä että millaisesta nais- ja mieskuvasta tuollainen kertoo.
Kirjoittanut: Chuuko (Jäsen)
 • #350
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 01.10.2012 17:41
Tällä hetkellä yksi inhokkivaate yli kaiken on se järkyttävä OnePiece -haalari.

Ei siinä mitään, on se varmasti kotiasuna ja yleiseen kotona rötväilyyn todella mukava asu, mutta ei herran jumala ei siinä nyt kaupungilla voi liikkua! Niinkun ihan totta ihmiset, potkupuvut on lapsille.

Pahin oli se n. 30v mies ruokakaupassa harmaassa haalarissa. Kai sitä nyt jotain muuta voisi kiskoa niskaan, jooko?
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit