Gootti.net

Goottijoululahjat?

Kirjoittanut: Pikkusisko (Jäsen)
  • #151
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 05.01.2010 11:29
mää sain sen kauan himoitsemani videokameran : 3 ja olen sitä innoissani rämplännyt..... joululahjaksi tuli myös lyijykyniä ja kirja....
Kirjoittanut: Valkyrie (Jäsen)
  • #152
  • Arvo: Tulokas
  • Lähetetty: 05.01.2010 13:51
Tänä vuonna siunaantui kirjoja, kirjoja, vielä muutama kirja, kamera, ja rahaa jolla sain ostettua uuden kännykän.. Mitään "goottikrääsää" ei valitettavasti tullut
Kirjoittanut: BlackLotus (Jäsen)
  • Lähetetty: 06.01.2010 22:21
Hieman myöhään mutta kuitenkin;
Iki-ihana kaunis teemuki, kalligraphiapaketti( 5 pulloa mustetta, sulkakynä ja kynä kahdella vaihtoterällä paksumpi - vähemmän paksumpi ) ja 24:n värin akvarylliväripaletti.

Pohjimmainen ajatukseni oli jo kesästä eteenpäin, etten ota vastaan enkä anna yhtään lahjaa. Tämä vastalauseenani stressaantuneelle "mitä ostaa ja kui paljo käyttää siihen rahaa??!!" -ajatukselle. Voin käsi sydämellä vannoa, että ostan silloin tällöin ilman syytä lahjoja lähipiirilleni, milloin mitä haluavat, tarvitsevat tai mikä esine minut saa valtaansa.
No, siitä epälupauksestani sitten, että en voinut olla ottamatta vastaan noita lahjoja, äiteeni ja isäpuoleni kun ne oli ostanut ja tarvitsin näitä kaikkia.

Vastustan sitä "alealeale!!" -voimaa, jolla ihmiset halutaan ostamaan ja käyttämään paljon rahaa kaikkeen. Että onko nyt ihan pakko mennä tuonne ja ostaa kun on halpaa? Lahjatkin, eihän niitä ole pakko ostaa! Tämähän on perinne, kyllä sen tiedän. Ja senkin tiedän, että on ihanaa ilahduttaa ihmisiä. Mutta sitä voi tehdö muutoin kun jouluna ja synttäreillä.
Kirjoittanut: Wanderer (Jäsen)
  • Lähetetty: 08.01.2010 19:08
Myöhään minäkin, muistakaan enää kaikkia..

Sain rahaa juuri ennen joulua kenkiin, jotka ostin sitten itselleni joululahjaksi; pitkävartiset, korkeakorkoiset mustat nahkakengät, sweet. Ja mitä, astioita, niitä tarvitsee aina; mustaa ja valkoista teema-astiastoa. Kaunis musta kynttilä ja kaikkea muuta pientä kivaa ihmisiltä.
Kirjoittanut: katavor (Jäsen)
  • Lähetetty: 05.01.2013 19:00
Mä sain septum lävistyksen ja ihanan pääkallo ja ruusu-kuvioisen laukun. Ja tietysti niitä sukkia.
Viesti

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
Järjestä treffit