Warning: Use of undefined constant default_charset - assumed 'default_charset' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/kuopassa/public_html/keskustelu/index.php on line 3
Goottijoululahjat? - Sivu 16

Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Goottijoululahjat?

Kirjoittanut: Pikkusisko (Jäsen)
  • #151
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 05.01.2010 11:29
mää sain sen kauan himoitsemani videokameran : 3 ja olen sitä innoissani rämplännyt..... joululahjaksi tuli myös lyijykyniä ja kirja....
Kirjoittanut: Valkyrie (Jäsen)
  • #152
  • Arvo: Tulokas
  • Lähetetty: 05.01.2010 13:51
Tänä vuonna siunaantui kirjoja, kirjoja, vielä muutama kirja, kamera, ja rahaa jolla sain ostettua uuden kännykän.. Mitään "goottikrääsää" ei valitettavasti tullut
Kirjoittanut: BlackLotus (Jäsen)
  • Lähetetty: 06.01.2010 22:21
Hieman myöhään mutta kuitenkin;
Iki-ihana kaunis teemuki, kalligraphiapaketti( 5 pulloa mustetta, sulkakynä ja kynä kahdella vaihtoterällä paksumpi - vähemmän paksumpi ) ja 24:n värin akvarylliväripaletti.

Pohjimmainen ajatukseni oli jo kesästä eteenpäin, etten ota vastaan enkä anna yhtään lahjaa. Tämä vastalauseenani stressaantuneelle "mitä ostaa ja kui paljo käyttää siihen rahaa??!!" -ajatukselle. Voin käsi sydämellä vannoa, että ostan silloin tällöin ilman syytä lahjoja lähipiirilleni, milloin mitä haluavat, tarvitsevat tai mikä esine minut saa valtaansa.
No, siitä epälupauksestani sitten, että en voinut olla ottamatta vastaan noita lahjoja, äiteeni ja isäpuoleni kun ne oli ostanut ja tarvitsin näitä kaikkia.

Vastustan sitä "alealeale!!" -voimaa, jolla ihmiset halutaan ostamaan ja käyttämään paljon rahaa kaikkeen. Että onko nyt ihan pakko mennä tuonne ja ostaa kun on halpaa? Lahjatkin, eihän niitä ole pakko ostaa! Tämähän on perinne, kyllä sen tiedän. Ja senkin tiedän, että on ihanaa ilahduttaa ihmisiä. Mutta sitä voi tehdö muutoin kun jouluna ja synttäreillä.
Kirjoittanut: Wanderer (Jäsen)
  • Lähetetty: 08.01.2010 19:08
Myöhään minäkin, muistakaan enää kaikkia..

Sain rahaa juuri ennen joulua kenkiin, jotka ostin sitten itselleni joululahjaksi; pitkävartiset, korkeakorkoiset mustat nahkakengät, sweet. Ja mitä, astioita, niitä tarvitsee aina; mustaa ja valkoista teema-astiastoa. Kaunis musta kynttilä ja kaikkea muuta pientä kivaa ihmisiltä.
Kirjoittanut: katavor (Jäsen)
  • Lähetetty: 05.01.2013 19:00
Mä sain septum lävistyksen ja ihanan pääkallo ja ruusu-kuvioisen laukun. Ja tietysti niitä sukkia.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit