Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Mitä gootti-tyyli on ?

Kirjoittanut: Severana (Jäsen)
 • #151
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 30.04.2009 22:40
Pakko lainata Piiskansiimaa:

Lainaus: Piiskansiima

toteanpa vain että yleensä "gootismin" kannattajat ovat vasta tyylin löytäneitä teini-ikäisiä jotka haluavat erottua joukosta jollain mystisellä "goottiaatteella".

Enpä osaisi itse tämän paremmin sanoa!
Kirjoittanut: Natassja (Jäsen)
 • #152
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 01.05.2009 08:49

Lainaus: Kazakstania

meidän asenteemme on niin ikään "kääntynyt" "goottisuuntaukseen".

Onneksi tässä ei mistään uskonnosta ole kyse.
Kirjoittanut: Kazakstania (Jäsen)
 • #153
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 01.05.2009 17:43
Natassja.
En mie niin oikeestaan tarkottunut. Sen takia heittomerkit.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 03.05.2009 15:16

Lainaus: Kazakstania

Ajattelutapa yhdistää gootteja, semmoinen ajattelutapa, että haluamme olla uniikkeja.


Omaperäisiä ja uniikkeja haluavat olla myös monien muiden tyylisuuntien edustajat, ei se kaipuu yksilöllisyyteen ole mikään pelkkien goottien juttu. Tsekkaa Hel-Looks jos et usko...

Lainaus: Kazakstania

Nykyään gootteja ei yhdistetä enää niin paljoakaan mihinkään saatananpalvontamenoihin tai vampyyri-ihannointiin, tämä on ollut jonkinlaista pohjaa vain, kenties?


Kyllä yhdistetään, eikä se ole mitään pohjaa millekään vaan lähinnä median tuottamaa melko yksioikoista yleistämistä. Jänskät jutut myy, niinq. Jos jossain uutisoidaan "gootin" tehneen jotakin, niin asia on yleensä täällä melko nopeasti ruodittavana juuri siksi että uutisessa on ollut puurot ja vellit sekaisin, ellei jopa kokonaan hukassa.
Kirjoittanut: Zenren (Jäsen)
 • Lähetetty: 16.05.2009 08:09

Lainaus: Heetteri

die Winterreise

Mitä hiton väliä sillä on mitä musiikkia sinä kuuntelet?


Aamen. Minulla oli joskus kausi, kun yritin kovasti olla sitä ja tätä. Ihan ok-juttuja ne olivat, mutta tein asioita niin kuin luulin, että ne "pitää" tehdä, enkä niin kuin itse oikeasti tunsin parhaaksi. Muunmuassa musiikin kanssa tämä tuli esille. Tajusinpa vaan sitten joskus, että ei ole mikään pakko kuunnella musaa tyyliin Siouxsie and The Banshees, jos ei siitä pidä, ja voin ihan rauhassa nukkua vaaleansinisessä Hello Kitty -yöpaidassa, jos haluan.

Jos goottius olisi musiikista kiinni, niin enpä minä mitään kovin skeneuskottavaa kuuntele - Devil May Cryn ja Castlevanioiden soundtrackeja, yleensäkin pelimusiikkia (PS- ja tietokonepelien siis), ja välillä Spectra Parista ja Theatres des Vampiresia. Toisinaan psytrancea (Astral Projection) ja mitä vielä. Metalli ei iske yhtään.

Ja joo... kiinnostuksenkohteissa ja pukeutumisessa tuo goottius (argh! kategoriointi!) ennemmin näkyy. Saan kohta mahahaavan tästä keskustelusta.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 7 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit