Warning: Use of undefined constant default_charset - assumed 'default_charset' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/kuopassa/public_html/keskustelu/index.php on line 3
Laukut - Sivu 27

Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Laukut

Kirjoittanut: Kaysa (Jäsen)
  • #261
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 24.09.2014 08:04
Luottolaukkuni on kankainen, sitä klassista Marimekon lähettilaukkua muistuttava musta olkalaukku. Kiinassa tuutorini sanoi, että se on kamalan ruma ja iso, joten ostin mustan tekonahkaisen käsilaukun, jossa on pari solkea. (Sekin oli hänestä iso ja ruma, mihin sanoin, että minun pitää kantaakin siinä jotain. Voi kiinalaiset ja suorapuheisuus. )
Siskoni toi minulle Intiasta kaksi pientä violettia olkalaukkua, ilmeisesti myös tekonahkaa, ovat söpöjä, mutta turhan pieniä muualle kun bileisiin.
Viimeisimmällä reissulla vanhempien luona mukaan lähti Savonlinnan Prismasta musta Haltin reppu. Luulisi kestävän jonkin aikaa tavaroiden kuljettelua.
Usein käytän myös aivan kamalaa punavalkoista vanhaa lätkäkassia. Harrastan kendoa, joten minun pitää raahata noin kahdeksan kilon painoinen haarniska treeneihin. Olen jo pitkään pelännyt milloin tuo vanhus leviää käsiin, pitäisi varmaan etsiä jostain uusi kassi.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit