Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Hiuspidennyksen laittajia????

Kirjoittanut: darkAngel (Aktiivi)
  • #41
  • Arvo: Platinagootti+
  • Lähetetty: 26.05.2007 02:14
mulla oli tossa tammi-helmikuu hiuspidennykkset... meni niiku 7 punttia... pikkuletit... mut nyt ne on pois.. laittaminen yhtä tuskaa(kampaajallakin) ja poisottamine vielä hirveempää... mutta eipähän kuukauteen tarttennu huolehtia tukan laittamisesta...
Kirjoittanut: Nina (Jäsen)
  • #42
  • Arvo: Asiantuntija
  • Lähetetty: 26.05.2007 13:41

Lainaus: Chrystalis

Veikkaisin et tähän nuppiin menis n.5 punttii...? Osaatko arvioo heittää summasta ?


Koska kyseessä on tosiaan lyhyt tukka niin tuota kuitua kannattaa olla enemmän. Vaikka sulla on toi lyhyt tukka niskassa varaisin silti kuusi punttia ja ehkä yhden varalle.
Hintapyyntöni olisi sata euroa lyhyeen tukkaan kiinnityksen vaikeuden vuoksi.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit