Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Jokelan Ampumavälikohtaus

Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 16.06.2008 08:07

Lainaus: Eldnaard

ylläoleva kommentti on vit*n idioottimaista p*skaa.

jahas. kerroppa asiallisesti mitä p-e teki mielestäsi oikein?

onhan se tietysti ikävää, jos sattuu olemaan huomi0nkipeä sekä itserakas, vieläpä yli-ihminen, eikä kukaan huomaa sitä erikseen mainitsematta johon ubermensch on tietenkin liian arka. ratkaisuna on siis tappaa sivullisia riittävästi, jotta kaikki huomaavat ylemmyyden, pitävät marttyyrina ja kunnioittavat sekä ymmärtävät suunnattomasti...

jos nuppi on noin pahasti täynnä kusta, kyllä siihen kannattaakin tehdä reikä, mutta mielummin lääkärin toimesta. ei muiden päihin, ei se paine kipeän ihmisen korvien välistä sillä tavalla mihinkään häviä.

millä koko touhu olisi voitu estää, on toinen asia. ehkä poliitikkojen kannattaisi harkita uudestaan mielenterveystyöhön suunnattuja määrärahoja. osaavat eläkeläisetkin seota, kuitenkin.
Kirjoittanut: epidural (Jäsen)
 • #232
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 16.06.2008 09:00

Lainaus: Piiskansiima

..Tajuuttexte. Niinq.

No johan valkeni :')
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 23.09.2008 12:55
jopas nyt on, noita piisaa enemmänkin.
kauhajoella joku vissiin onnistunut taas sekoittamaan sen rei'itysjärjestyksen.

oikeahan oli:
1: oma pää
2: uudestaan oma pää
3: muut

v*tun sekopää...
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 23.09.2008 12:57
Joo, tästähän on tulossa Suomen vuotuinen syystapahtuma. :/
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 23.09.2008 13:02
Kaikki tämänvuotisesta versiosta löytyy täältä.
Kirjoittanut: Sarwen (Jäsen)
 • #236
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 23.09.2008 13:15
Täytyy kyllä yhtyä mlrd:n paheksuntaan. Eikö muka ole mitään muuta keinoa purkaa omaa vi****staan kuin räiskiä summanmutikassa viattomia koulukavereita. Minussa herättää turhautunutta vihaa tälläinen typeryys, ajattelemattomuus ja julmuus. Tietysti esim. Jokelan ampujalla oli ongelmia ja paha olla, mutta ammuskelu koulussa ei ole mikään ratkaisu yhtään mihinkään. Varmasti koko Suomen ainoa kysymys on tällä hetkellä taitaa olla "Miksi taas?".
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 23.09.2008 18:38
http://www.spreekillers.org/

No johan nyt on perkele, sairasta porukkaa liikkeellä...

Muoks:

auvinen

Auvinenhan se siinä. Jepjep, näillekin löytyy ihailijansa.
Kirjoittanut: Nocturne (Aktiivi)
 • #238
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 23.09.2008 18:50
Ei jumalauta.
Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
 • #239
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 23.09.2008 18:51

Lainaus: Iiriva

http://www.spreekillers.org/

No johan nyt on perkele, sairasta porukkaa liikkeellä...

No olipa ihme sivusto. Kilpailua siitä kuka tappaa eniten
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 23.09.2008 19:29

Lainaus: Iiriva

Auvinenhan se siinä. Jepjep, näillekin löytyy ihailijansa.


niinpä. sehän tässä hiukan pelottavaa onkin... kasvualustaa tuleville kusipäille.

tullut mieleen kyllä sellainenkin asia jotta 1930-1950 ikäluokalla on varmasti ollut enemmän aseita saatavilla, jopa nuoriakin on ollut siitä ikäluokasta enemmän. eikä ollut ihan tarkkaan ottaen mielenterveystyökään kohdallaan silloinkaan... mikä täällä nyt on niin paljon muuttunut?
ehkä se, että silloin oli paljon niitä, jotka olivat joutuneet ihmisiä ampumaan. nyt se ikäluokka on jo lähes kokonaan poistunut.
taatusti sai isältä tai äidiltä rivakan selkäsaunan jos rupesi uhoamaan ihmisten ampumisesta. nykyään se onkin sitten lapsen pahoinpitely... se ainakin, vaikkei silloinkaan hulluus hakkaamalla parantunut.
varmaan muutenkin ajettiin hyvin syvälle päähän, ettei ole todellakaan mitään hyvää tulossa jos moiseen alkaa tai joutuu.

nykyisistä lapsenmurhaajista väsätään sankareita. jep, jotakin on todella muuttunut.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 4 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit